DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Solomonche, ne na robije, zasto veleizdajnike da trpimo u zemlji, nego lepo banana tj proterivanje iz zemlje moze na havaje pun pansion malo strpljenja molim 0102_laugh http://www.youtube.com/watch?v=5QjZ58xw3cQ&feature=my_favorites&list=FLFEcChhc_25Vy21YfyEcf3A lalalalaaaaaaaa Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Боље да не причам где би та банана завршила кад су они у питању. Apis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Нема ту никаквог "повуци - потегни", ништа се неће променити и ако се докаже некаква ситна крађа гласова на појединим бирачким местима ...глупави Срби су поново изабрали жуте, спс и њихове остале помоћне кретеноидне и лоповске сателите који завише ову земљу у црно на свим нивоима постојања, тако да се надам да ћемо што пре пропасти...уместо да барем за почетак покренемо механизам промене власти, јер он код нас до сада у суштини није ни постојао (прво комунисти па онда њихова неморална дечица преобучена у спс, дс, лдп владају и даље на политичкој сцени а и дсс се у време своје власти показала такође као лоповска и смрдљива, тако да никада после другог светког рата код нас није било никакве суштинске и здраве промене), ми се цементирамо у постојећим политичким опцијама које би, да имамо мало мозга и образа, завршиле на дугогодишњим робијама...ми смо народ који има кичму гумене бомбоне, образ дебео и смрдљив као од псечег измета испрљан ђон чизме, мозак као у крцка орашчића, а себичност, саможивост и поквареност титанских размера...а будућност, наша и наше деце, није битна...народ као створен за збрисати са историјске сцене. Заиста мислим да је свеједно код нас ко је на власти, да би нам увек било исто. Када би се, што је мало вероватно, појавио неко добронамеран околина би га убрзо угушила, изменила. Једноставно је тако. Зашто? Не знам. Можда године и године убијања у појам, ко би га знао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Kod mene, u Zajecaru, Dveri su ispunile kvotu za republicki cenzus. Ako je to moglo u Zajecaru, ne vidim zasto to ne bi moglo i na nivou cele republike. Људи смо,различито гласамо.... То је као када би рекли зашто су "Двери" у неким општинама ушли у локални парламент,а негде не. Млада је странка у питању,вероватно нису имали ни довољно људства,али пристојан успех у сваком случају,а на локалу је било и заиста више него добрих резултата. Што се крађе тиче,свака странка може да каже да су баш њу омели да има више посланика... Потпуно је небитно име странке. А уствари циљ је да се нерегуларностима као што су више гласачких листића у кутији,пониште и понове избори. Па коме одговара та игра са временом,а коме не,видећемо после другог круга (поновљених) избора. Односно ко се прешао у рачуници,а ко није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Očigledno da se više ništa ne dobhija igrajući na nacionalnu priču i hvatajući na neke emocije. Ta priča o pokradenim izborima nimalo mi nije realna iz prostog razloga što bi prvo radikali zaurlali da je istinita. Oni znaju kako je i ćute. Ašto se tiče ovog Pastora pa evo šta kažu njegovi: Једноставно! Зато што ми у Сенти поштујемо Бориса Тадића, а не фолиранта попут вас господине Пастор, пошто сте на седници Управног одбора Фонда за капитална улагања АП Војводине гласали ПРОТИВ финансирања изградње спортске хале у Сенти. И даље имате некакве дилеме? Мистериозније је питање како су ваши медиокритети победили на локалним изборима Демократску странку, која је за две године изванредног и поштеног управљања градом, урадила пет пута више него ваши партијски кадрови у периоду од 1992. до 2010. године. То је право питање! (Сфинга) Druže Pastor, tebe tvoji mediji lažu, pogledaj Adu - 78% Mađara a DS uzela 50%,a tvoji deset i nešto posto. A Kanjiži 80% Mađara,a tvoja stranka dobila 34%. Mađarima koji razmišljaju a ne glasaju po Pavljovljevom refleksu za tebe samo zato što mašeš mađarskom zastavom i dovodiš nam Orbana ne treba više SVM. Gori ste od SPS za vreme Miloševića! (Subotica-Szabadka) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Заиста мислим да је свеједно код нас ко је на власти, да би нам увек било исто. Када би се, што је мало вероватно, појавио неко добронамеран околина би га убрзо угушила, изменила. Једноставно је тако. Зашто? Не знам. Можда године и године убијања у појам, ко би га знао. zato i treba da prevazidjemo do sad vidjena uredjenja jer sve smo probali i nista nam od toga ne prija, znaci politicki princip da se ukine, a to je prosto samo treba organizacija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 @Ратко.С Причам о покретању механизма који омогућава промену суштински једне те исте власти, механизма који не постоји код нас, и који једини може у будућности довести до неке политичке опције која, за разлику од ових у последњих 75 година, ипак колико - толико брине о најважнијим политичким, финајсијско - економским и осталим највиталнијим интересима српске државе и народа...тако да или ме ниси разумео шта сам хтео рећи или идеш оном логиком коју слушам свакодневно и која ми се нимало не свиђа, коју сматрам површном (без љутње) и која не схвата суштину проблема који код нас постоји и решење који тај проблем захтева у овој фази ове јадне и тотално суновраћене земље...а пошто та логика очигледно влада у овом народу (а огроман борј људи тако размишља...имао сам прилике да се уверим у то последњих деценија), онда нека жути владају до судњег дана и нека им узму са задњице и оне исцепане гаће које ће ускоро огромна већина народа носити...а свако од тих ко ми буде у личном сусрету закукао што је изгубио посао, што нема леба да једе, што је морао фирму да затвори збор безброј пореза којим га убуше, или да спали жито и проспе млеко јер је откупна цена смешно мала, што нема пара да плати рачуне, отераћу га у три лепе и пожелети му да га још горе стање снађе. Ништа лично и ништа уперено против тебе, али то сам ја...свидело се то некоме или не. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 онда нека жути владају до судњег дана и нека узму са задњице и оне исцепане гаће које ће ускоро огромна већина народа носити...а свако од тих ко ми буде у личном сусрету закукао што је изгубио посао, што нема леба да једе, што је морао фирму да затвори збор безброј пореза којим га убуше, или да спали жито и проспе млеко јер је откупна цена смешно мала, што нема пара да плати рачуне, отераћу га у три лепе и пожелети му још горе да га снађе. Ништа лично и ништа уперено против тебе,али то сам ја...свидело се то некоме или не. Соломоне, вероватно ниси у току, али жути, за који дан, када им јави Коштуница ( чак и он зна ) иду у крајњу опозицију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Извини, али о чему тачно причаш? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 @Ратко.С Причам о покретању механизма који омогућава промену суштински једне те исте власти, механизма који не постоји код нас, и који једини може у будућности довести до неке политичке опције која, за разлику од ових у последњих 75 година, ипак колико - толико брине о најважнијим политичким, финајсијско - економским и осталим највиталнијим интересима српске државе и народа...тако да или ме ниси разумео шта сам хтео рећи или идеш оном логиком коју слушам свакодневно и која ми се нимало не свиђа, коју сматрам површном (без љутње) и која не схвата суштину проблема који код нас постоји и решење који тај проблем захтева у овој фази ове јадне и тотално суновраћене земље...а пошто та логика очигледно влада у овом народу (а огроман борј људи тако размишља...имао сам прилике да се уверим у то последњих деценија), онда нека жути владају до судњег дана и нека узму са задњице и оне исцепане гаће које ће ускоро огромна већина народа носити...а свако од тих ко ми буде у личном сусрету закукао што је изгубио посао, што нема леба да једе, што је морао фирму да затвори збор безброј пореза којим га убуше, или да спали жито и проспе млеко јер је откупна цена смешно мала, што нема пара да плати рачуне, отераћу га у три лепе и пожелети му да га још горе стање снађе. Ништа лично и ништа уперено против тебе, али то сам ја...свидело се то некоме или не. Оно што сам хтео да кажем је да је поражавајуће што су код нас принципи такви какви јесу, што је некаква чудна апатија и помиреност са свиме свуда око нас. Ево, рецимо, да је неко други сада узео власт и да нас јаше као и сви до сада ми не би ништа урадили. Мешкољили би се ту и тамо и ништа. То хоћу да кажем, да код нас све може, све пролази. Да ли је то неко проклетство, или ношење крста, или шта... Лично сам увек за промене ако нешто не иде како ваља, и очајан сам због свега како јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Соломоне, вероватно ниси у току, али жути, за који дан, када им јави Коштуница ( чак и он зна ) иду у крајњу опозицију. Недељко.. један савет... Не губи време и не показуј докле може да иде ''то'' што радиш... јер и минули рад ''на тему'' је вала - доста био ''упечатљив''.. Не за друго, но нема вајде од тога .. коме је упућено то што пишеш ..леба ти... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Оно што сам хтео да кажем је да је поражавајуће што су код нас принципи такви какви јесу, што је некаква чудна апатија и помиреност са свиме свуда око нас. Ево, рецимо, да је неко други сада узео власт и да нас јаше као и сви до сада ми не би ништа урадили. Мешкољили би се ту и тамо и ништа. То хоћу да кажем, да код нас све може, све пролази. Да ли је то неко проклетство, или ношење крста, или шта... Лично сам увек за промене ако нешто не иде како ваља, и очајан сам због свега како јесте. Шта ћеш, брате...нема већих вуница од нас Срба. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Људи смо,различито гласамо.... То је као када би рекли зашто су "Двери" у неким општинама ушли у локални парламент,а негде не. Млада је странка у питању,вероватно нису имали ни довољно људства,али пристојан успех у сваком случају,а на локалу је било и заиста више него добрих резултата. Што се крађе тиче,свака странка може да каже да су баш њу омели да има више посланика... Потпуно је небитно име странке. А уствари циљ је да се нерегуларностима као што су више гласачких листића у кутији,пониште и понове избори. Па коме одговара та игра са временом,а коме не,видећемо после другог круга (поновљених) избора. Односно ко се прешао у рачуници,а ко није. Ma, kod nas je malo mracno... Ali, slazem se sa tobom. Razmisljam samo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 od 4:09 do kraja neko je naprzio cigane da su im kamere u olovkama i da se nezahebavaju sa glasanjem (bice proveravani ...kao...) nedeljko, Manolis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Недељко.. један савет... Не губи време и не показуј докле може да иде ''то'' што радиш... јер и минули рад ''на тему'' је вала - доста био ''упечатљив''.. Не за друго, но нема вајде од тога .. коме је упућено то што пишеш ..леба ти... Не знам шта да урадим - да би ти престао да ми дајеш савете. То што сам извукао из контекста део Соломоновог размишљања са којим се, у суштини, не слажем и надовезао се на актуелна дешавања која не иду у прилог онима попут тебе који су све што су могли показали на " овој теми " - теби као заштитнику оних којима је лоповлук ових дана био главна преокупација и још имаш образа да мени пребацујеш " упечатљивост " ......... Што је много - много је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука