Драган Јашић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Нећу ништа да кажем само погледајте ово nedeljko, Manolis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Dogovorena koalicija DS-SPS na svim nivoima Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Изборна крађа ! 09 мај 2012 Вести Очекује се ускоро заједничко саопштење опозиционих странака о великој изборној крађи 6. маја. Како незванично Видовдан сазнаје крадени гласови од опозиције су плански додељивани СПС (као изборно изненађење 2012) док је ДС намерно умањен број мандата у односу на СНС ( да све буде реалистично) те да би на крају СПС и ДС формирали владу. Тренутно је у току седница главног одбора СНС-а , док су Двери позвале на протесте. Очекује се да ће званично саопштење за новинаре дати представници свих опозиционих странака заједно ( СНС, СРС, Двери, ДСС). Видовдан.инфо Хм. Требало би да на крају неко иде у затвор. Или ови што пишу овакве текстове,или они што краду. Неко у сваком случају. Али ми је дефинитивно чудно. Једно тврде да су њихови листичи прављени неважећима (Двери),други да су крадени гласови додељивани СПС (ма шта то значило). Ко губи има право и да се љути. Али прављење терена за за што више гласова на поновљеним изборима на неким јединицама... на овај начин је само наставак раније предизборне кампање. Уосталом иде други круг републичких избора,а и војвођанских. Кампања и даље траје... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 odradio se megamix- shibicarenje, zec iz sesira i "kraduckanje" Dragane izgleda si dzabe stavljo klip, jer mnogi namerno zmure i stiskaju usi- sto se bizarno moze videti i na snimku- to se zove prelescenost ili zavedenost... al se da primetiti kako im se savest probija, sva sreca pa su jos svesni da to sto rade ne valja... onom coveku sa snimka svaka cast, to se zove domacinska odgovornost, pod uslovom da nije bilo drugih motiva, takvi ljudi treba da organizuju delatnosti u narodu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Zaječar: URS dobio više od 100% glasova Izvor: B92 Beograd -- Pokret radnika i seljeka u Zaječar, koji optužuje aktuelnu gradsku vlast da je pokrala izbore, izneo je javnosti na uvid pregled izbornih rezultata. PRS tvrdi da se iz izveštaja, koji je dobio od Gradske izborne komisije u Zaječaru, vidi da su na nekim biračkim mestima Ujedinjeni regioni Srbije dobili i više od 100 odsto glasova. Pristalice ovog pokreta, predvođene Sašom Mirkovićem, kandidatom za gradonačelnika, upali su juče u zgradu gradske uprave i blokirali rad Gradske izborne komisije. Pobednik izbora i šef URS-ove koalicije u tom gradu Boško Ničić optužio je potom Mirkovića da je sve inscenirao, a u ceo slučaj morala je da se umeša i policija. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif nedeljko and Manolis је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Reč DEMOKRATIJA nije Grčkog porekla, već je nastala kod nas... Od reči "DEMOKRA" (Šatrovački) = KRADEMO DEMOKRA TI I JA (Krademo ti i ja) = DEMOKRATIJA Manolis, DYNABLASTER, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ја признајем да сам гласао за ДВЕРИ или како неко каже ЗВЕРИ право да кажем ја сам у неку руку задовољан њиховим резултатима на изборима јел су ЗАИСТА нови у политици и драго ми је ма где да су ушли у парламент . Али пратим и разноразне приговоре и од Двери и од Савез Војвођанских Мађара па сада видим да и СНС има доказе о крађи , што је морате признати КРИМИНАЛ и покушавам колико је у мојој моћи да документујем о тим стварима и ништа више има их премного на тубету само погледајте ! DYNABLASTER, Manolis and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ajoj, брука каква крађа, права демократска... nedeljko and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 два лопова, ко је већи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 demonokratija ili ajde blaze demokrntija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Идемо даље! 4+4+4+4+4... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Богами,свашта се дешавало,у Нишу поново избори на чак 17 бирачких места http://www.politika....13-maja.sr.html А такође у целој гужви изгледа да ће неки морати или да се извине или да оду на суд. Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ) саопштила је да захтева од председника Савеза војвођанских Мађара (СВМ) Иштвана Пастора да се извини и повуче изјаву о сумњи у резултат који је ЛСВ остварила на изборима.„У супротном, своје оцене и ставове ће морати да доказује на суду”, саопштила је ЛСВ. http://www.politika....-na-sud.sr.html DYNABLASTER, nedeljko and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Bice povuci a bogami mi i potegni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Bice povuci a bogami mi i potegni Нема ту никаквог "повуци - потегни", ништа се неће променити и ако се докаже некаква ситна крађа гласова на појединим бирачким местима ...глупави Срби су поново изабрали жуте, спс и њихове остале помоћне кретеноидне и лоповске сателите који завише ову земљу у црно на свим нивоима постојања, тако да се надам да ћемо што пре пропасти...уместо да барем за почетак покренемо механизам промене власти, јер он код нас до сада у суштини није ни постојао (прво комунисти па онда њихова неморална дечица преобучена у спс, дс, лдп владају и даље на политичкој сцени а и дсс се у време своје власти показала такође као лоповска и смрдљива, тако да никада после другог светког рата код нас није било никакве суштинске и здраве промене), ми се цементирамо у постојећим политичким опцијама које би, да имамо мало мозга и образа, завршиле на дугогодишњим робијама...ми смо народ који има кичму гумене бомбоне, образ дебео и смрдљив као од псечег измета испрљан ђон чизме, мозак као у крцка орашчића, а себичност, саможивост и поквареност титанских размера...а будућност, наша и наше деце, није битна...народ као створен за збрисати са историјске сцене. dragisa је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Kod mene, u Zajecaru, Dveri su ispunile kvotu za republicki cenzus. Ako je to moglo u Zajecaru, ne vidim zasto to ne bi moglo i na nivou cele republike. Ako mi je racunica dobra, po izvestaju sa sajta Rik-a, Dverima nedostaje 0,66%. To je oko 24500 glasova. Ako je bilo 8550 birackih mesta, to znaci da je trebalo na svakom birackom mestu ponistiti samo 3 (tri) glasa i Dveri idu ispod cenzusa. Za nekoga, kome to odgovara-to je zicer. Dveri su za to bile najzgodnije. Na granici su cenzusa, narod na njih i ne obraca neku paznju, nisu neka snaga, niti drze medije i to je najlakse zataskati. Velikim partijama to odgovara, jer svi ti glasovi kasnije idu njima i lagodnije obezbedjuju vecinu u parlamentu. Sve to, naravno, uz uslov da je bilo ponistavanja glasova. Videce se to narednih dana. A nije da im nije bitno. Pa zar bi, pored svega na ovim snimcima, Tadic davao podrsku Nicicu!? Ili sam ja nesto pogresno shvatio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука