Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Apis, Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Al postena sekta bato greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Hinda Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 ja sam zgranut sa dverjanima, zgranut ... kad pomislim da sam želeo da glasam za njih stresem se, zamalo da ispadnem majmun BOJKOT amen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 ja sam zgranut sa dverjanima, zgranut ... kad pomislim da sam želeo da glasam za njih stresem se, zamalo da ispadnem majmun BOJKOT А ако се испостави да су у праву око крађе? Хоћеш се опет покајати Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Очекује се саопштење за новинаре целокупне опозиције СНС, Двери, ДСС , Радикала и осталих око изборне крађе коју су починили жути. Изгледа да је лоповлук био превелик. Ignjatije, Саша M., Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Очекује се саопштење за новинаре целокупне опозиције СНС, Двери, ДСС , Радикала и осталих око изборне крађе коју су починили жути. Изгледа да је лоповлук био превелик. Kad ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Очекује се саопштење за новинаре целокупне опозиције СНС, Двери, ДСС , Радикала и осталих око изборне крађе коју су починили жути. Изгледа да је лоповлук био превелик. Да су мало крадуцкали могло би да прође Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Kad ? И где? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Желе Зека, Apis, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Рекох и поновићу - и теби, као и Валтеру, је, очигледно више стало да Двери - Покрет за Живот Србије не пређе цензус - него мени да уђу у парламент. Па странка за која сам ја годинама гласао - редовно је губила на изборима - тако да мене не дотиче , у тој мери, " пораз " Покрета као што би тебе, пријатељу, дотицао УСПЕХ и прелазак цензуса. Но, овога пута можеш да одахнеш - уз помоћ прецртача Покрет не улази у парламент. До следећих избора - уживај . Не, мени је овде стало до једино до тога да нико не злоупотреби религијска опредељења и веру добронамерних људи зарад остваривања својих дневнополитичких и расколничких циљева. Ко је ушао, а ко није ушао у парламент - мени је свеједно. Будући да на политичкој сцени не видим никога ко би уласком у парламент донео икакав бољитак Србији. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 ja sam zgranut sa dverjanima, zgranut ... kad pomislim da sam želeo da glasam za njih stresem se, zamalo da ispadnem majmun BOJKOT ма фашисти, ненонацисти, екстремисти, националисти, патриоте... бљак, то је тако не ЕУропски... nedeljko, Желе Зека, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Kad ? Изборна крађа ! 09 мај 2012 Вести Очекује се ускоро заједничко саопштење опозиционих странака о великој изборној крађи 6. маја. Како незванично Видовдан сазнаје крадени гласови од опозиције су плански додељивани СПС (као изборно изненађење 2012) док је ДС намерно умањен број мандата у односу на СНС ( да све буде реалистично) те да би на крају СПС и ДС формирали владу. Тренутно је у току седница главног одбора СНС-а , док су Двери позвале на протесте. Очекује се да ће званично саопштење за новинаре дати представници свих опозиционих странака заједно ( СНС, СРС, Двери, ДСС). Видовдан.инфо Manolis, Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука