Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Очекује се саопштење за новинаре целокупне опозиције СНС, Двери, ДСС , Радикала и осталих око изборне крађе коју су починили жути. Изгледа да је лоповлук био превелик.

Подели на овим сајтовима

Очекује се саопштење за новинаре целокупне опозиције СНС, Двери, ДСС , Радикала и осталих око изборне крађе коју су починили жути. Изгледа да је лоповлук био превелик.

Kad ?

Подели на овим сајтовима

Да су мало крадуцкали могло би да прође :D

Подели на овим сајтовима

Рекох и поновићу - и теби, као и Валтеру, је, очигледно више стало да Двери - Покрет за Живот Србије не пређе цензус - него мени да уђу у парламент.

Па странка за која сам ја годинама гласао - редовно је губила на изборима - тако да мене не дотиче , у тој мери, " пораз " Покрета као што би тебе, пријатељу, дотицао УСПЕХ и прелазак цензуса.

Но, овога пута можеш да одахнеш - уз помоћ прецртача Покрет не улази у парламент.

До следећих избора - уживај .

Не, мени је овде стало до једино до тога да нико не злоупотреби религијска опредељења и веру добронамерних људи зарад остваривања својих дневнополитичких и расколничких циљева.

Ко је ушао, а ко није ушао у парламент - мени је свеједно. Будући да на политичкој сцени не видим никога ко би уласком у парламент донео икакав бољитак Србији.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

ja sam zgranut sa dverjanima, zgranut ... kad pomislim da sam želeo da glasam za njih stresem se, zamalo da ispadnem majmun :)

BOJKOT

ма фашисти, ненонацисти, екстремисти, националисти, патриоте... бљак, то је тако не ЕУропски...

Подели на овим сајтовима

Kad ?

Изборна крађа !

09 мај 2012 Вести

Очекује се ускоро заједничко саопштење опозиционих странака о великој изборној крађи 6. маја.

Како незванично Видовдан сазнаје крадени гласови од опозиције су плански додељивани СПС (као изборно изненађење 2012) док је ДС намерно умањен број мандата у односу на СНС ( да све буде реалистично) те да би на крају СПС и ДС формирали владу. Тренутно је у току седница главног одбора СНС-а , док су Двери позвале на протесте. Очекује се да ће званично саопштење за новинаре дати представници свих опозиционих странака заједно ( СНС, СРС, Двери, ДСС).

Видовдан.инфо

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...