Ignjatije Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pOgab4yefPQ&feature=related http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Цифра од 4,5% неважећих листића није уопште необична - на сваким изборима буде по 1,5 - 2% неважећих листића, а пред ове изборе је вођена активна кампања да се листићи прецртају. Бирачи су се овога пута буквално такмичили ко ће у томе бити креативнији. Ако будеш прегледао теме на којима се овде на ЖРУ расправљало о изборима, видећеш да је неколико људи постављало такве апеле. И, да иронија буде већа, више људи је подржало ову иницијативу него Двери. Ко је водио " активну кампању " да се листићи прецртавају ? Неколико форумаша ? Властодршци су буквално покрали ове изборе тако што су буквално после предаје гласачких листића почели да се такмиче у креативности. Цифра од 4.5 % неважећих листића јесте веома необична - ни за време Милошевића се није ТОЛИКО прецртавало. Но, када је Милошевић крао на изборима - он је имао подршку од 25 - 30 % грађана Србије, а ова боранија нема ни 10 %. Те твоје тврдње да је 200.000 грађана Србије прецртало свој гласачки листић - нису ни смешне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 На првим одржаним парламентарним изборима, ако је веровати Драгашу, било је 5,3% поништених листића (тада је власт отворено крала листиће опозиције тамо где опозиција није имала посматраче, па отпада прича о поништавању гласова који су за опозицију). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Погледајте пример из Зајечара, не знам да ли је крађа или потпуно неспособност бирачких одбора, али ово нема везе са мозгом. А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 На првим одржаним парламентарним изборима, ако је веровати Драгашу, било је 5,3% поништених листића (тада је власт отворено крала листиће опозиције тамо где опозиција није имала посматраче, па отпада прича о поништавању гласова који су за опозицију). Нисам нашао податке за парламентарне изборе, али за председничке статистика каже : Право гласа је имало 7.033.610 грађана уписаних у бирачки списак. На изборе је изашло њих 5.029.123 (71,50%). Неважећих листића је било 169.461 (3,37%). За положај председника Србије надметао се невероватан број од 32 кандидата. Разлика је очигледна. На 71, 50 % изашлих бирача - број неважећих листића 3, 37 %. - преко 5.000. 000 гласача.... На 60 % ( и мање ) изашлих бирача - број неважећих листића 4, 50 % - око 4. 200. 000 гласача. Но, време када се крало на изборима је иза нас. Прошло је три дана од тада.......... .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 После Палмине подршке Борису мислим да је јасан јастав нове владе ја би волео да то буде сам ДС,СПС и мањине без ЛДП-а такође очекујем прилично лаган пораз Николића у другом кругу предеседничких избора. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Sve,sve samo ne LDP-e Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ко је водио " активну кампању " да се листићи прецртавају ? Неколико форумаша ? Наравно да не - та иницијатива је кренула још неколико месеци пре избора, и пропагирана је широм интернета, а и на Фејсбуку. Властодршци су буквално покрали ове изборе тако што су буквално после предаје гласачких листића почели да се такмиче у креативности. Цифра од 4.5 % неважећих листића јесте веома необична - ни за време Милошевића се није ТОЛИКО прецртавало. Но, када је Милошевић крао на изборима - он је имао подршку од 25 - 30 % грађана Србије, а ова боранија нема ни 10 %. Те твоје тврдње да је 200.000 грађана Србије прецртало свој гласачки листић - нису ни смешне. Није само кампања за Бели листић допринела толиком броју неважећих листића - цифра од 4,5% је добрим делом и резултат једне од најнегативнијих предизборних кампања које су до сада вођене. Све странке које су водиле негативну кампању - ДС, СНС, СРС, Двери - осим што су тиме смањиле очекивану излазност на изборе, су успеле и саме себи да скину добар део рејтинга. Из тога би требало извући одређене поуке. Ко за то није способан - увек му остаје да и даље убеђује себе да је лош изборни резултат његове партије последица светске завере, и да је свим политичким партијама у Србији најважније да његова странка не уђе у парламент. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 На 71, 50 % изашлих бирача - број неважећих листића 3, 37 %. - преко 5.000. 000 гласача.... На 60 % ( и мање ) изашлих бирача - број неважећих листића 4, 50 % - око 4. 200. 000 гласача. Ajde molim te, pronađi izvor i za jedan i za drugi podatak. Ako ga nemaš, prestani da spamuješ. Ljudi su pokazali šta misle o vama i vašim idejama, bolje to prihvatite kao ljudi, a ne ovako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 После Палмине подршке Борису мислим да је јасан јастав нове владе ја би волео да то буде сам ДС,СПС и мањине без ЛДП-а такође очекујем прилично лаган пораз Николића у другом кругу предеседничких избора. Realistična i dobra procena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 После Палмине подршке Борису мислим да је јасан јастав нове владе ја би волео да то буде сам ДС,СПС и мањине без ЛДП-а Тешко. ДС и СПС заједно имају 113 мандата. Дакле, за већину у парламенту им треба још најмање 13 мандата, а мањине имају само 8. Да би формирали владу требаће им подршка или ЛДПа, или УРСа. Шта ће бити на крају, зависи само од њиховог договора о расподели плена. Изјаве које ћемо у наредних неколико дана имати прилике да видимо по новинама не треба узимати претерано озбиљно - сви ће сада тврдити пазар... такође очекујем прилично лаган пораз Николића у другом кругу предеседничких избора. Не бих се кладио. Тренутно је скоро немогуће прогнозирати исход, будући да ће, осим гласача СНСа, неки гласати намерно против Тадића (део бирача СПСа, СРСа, Двери и ДССа - можда чак и ЛДПа и УРСа, ако нека од тих странака не уђе у владу), док ће неки гласати намерно против Николића (део ЛДПа, УРСа, СРСа...). У сваком случају - верујем да ће бити јако тесно ко год да победи... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Gotovo je dogovorili su se.Sve je jasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Nikolic je unistio sam sebe stiropor revolucijom,strajkom gladju na infuziji,expresnim diplomiranjem i zeljom da se prikaze vecim katolikom od pape.Sve sto je uradio je da je omogucio svojim besmislenim potezima da sahrani SRS i da omoguci zutom preduzecu da i dalje vlada srbijom zajedno sa pendrek divizijom Gljivice Pacica Dejan Hinda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Realistična i dobra procena. После Палмине подршке Борису мислим да је јасан јастав нове владе ја би волео да то буде сам ДС,СПС и мањине без ЛДП-а такође очекујем прилично лаган пораз Николића у другом кругу предеседничких избора. Непроцењиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука