Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Живим у Босни, у ентитету РС, за кога су Двери изјавиле да ће радити да се припоји Србији. И у многим другим аспектима, политика Србије има утицаја на политику Босне и обрнуто, јер је исти менталитет, иста политичка хоботница, исти ефекти корупцијских механизама... И док год је тако даћу себи за право да коментаришем изборе у Србији. Кад не будем живио ни у Босни, онда ме апсолутно неће занимати ни ситуација у Србији.

ти си у Босни?

нисам знао...

ја живим у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ...

стварно..ме разочараваш изјавама...

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Definitivno ključ nove vlade je u rukama socijalista, a oni nastavljaju sa sadašnjim koalicionim partnerima...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Значи, нову кућу добијамо по систему кључ у руке...

Кад пружите руку, пазите да вам је не одгризу...А леђа уза зид...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

ти си у Босни?

нисам знао...

ја живим у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ...

стварно..ме разочараваш изјавама...

Свијет је онакав каквим га видиш и доживљаваш. Да живим у Босни и Херцеговини. Моје лично искуство ме је томе до сад увјерило. Туђу кожу нисам навлачио, тако да не знам како је.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Избори 2012: Гласање на Косову и Метохији из часа у час…

4 Votes

06.05.2012.

21:57 Глас Косова и Метохије А сад почиње крађа гласова са КиМ.Бројање у Рашкој или Врању вређа интелигенцију бирача на Космету. Што се гласови из наше покрајине не би бројали овде,а не у централној Србији? Јесмо ли ми ипак Београду дијаспора?

21:25 Српска Заједница У Македонији

Како преноси магазин “Печат” постоје веома озбиљне индиције да је власт у Србији припремила тешку изборну крађу. Према наводима овог листа постоји преко четврт милиона непостојећих гласова, прецизније 261.000. У намерну подвалу је како преносе укључен и ОЕБС у склопу договора о организацији парламентарних и председничких избора на Косову и Метохији. Први сигнал за узбуну је Јединствени бирачки списак, по којем ове године у Србији има 7.026.579 регистрованих гласача; пре четири године, 2008, било их је скоро 280.000 мање – 6.749.688.

“Одакле толико више бирача – преко четврт милиона више – кад су резултати прошлогодишњег пописа дали сасвим супротну слику? „Све нас је мање“, јављао је и РТС, појашњавајући да Србија данас има 200.000 становника мање него 2001. године. А сада, одједном, четврт милиона гласача више, на новом Јединственом бирачком списку. У његовој је изради, иначе, осим надлежног Министарства за државну управу (и људска и мањинска права и локалну самоуправу) учествовала и овдашња невладина организација ЦеСид, међу чијим финансијерима су и Сорошев „Фонд за отворено друштво“, „Фонд браће Рокфелер“, „Национална задужбина за демократију“ и „Фридом хаус“, две организације које и у САД-у интелектуалци попут Ноама Чомског доводе у везу са Централном обавештајном агенцијом (ЦИА)…

Та огромна, и ничим објашњива разлика у бирачким списковима 2008. и 2012, како сазнајемо, настала је зато што је бирачки списак допуњен списком МУП-а Србије са Косова још из 1996. године, на којем је 261.000 имена! Шиптарских имена. Имена непостојећих гласача из Качаника, Дечана… косовских варошица у које српска нога није крочила поодавно. И толико је више гласачких листића и одштампано, на основу Јединственог бирачког списка” – наводи се у магазину “Печат”.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

19:45 Памтићу вече 25.7.2011 Око 35% грађана Косовске Митровице не налазе се на гласачком списку.

19:18 Глас Косова и Метохије Цесид: До 18:30 сати гласало 51,5 одсто бирача у Србији…

како погодно за власт… таман да им се признају катастрофални избори

18:40 Глас Косова и Метохије Рафали у КМ… заправо цео дан се пуца… препуцавање севера и југа… за сад само у ваздух… сви ок… заправо, искрено брате, нико не обраћа пажњу. Навикли и огуглали скроз… ал рекох да јавим… да не бде после “ништа не јављаш”

18:28 Глас Косова и Метохије Господе Исусе Христе, Сине Божји, Свемоћни, помози васцелом Српском роду да добије ВОЖДА који ће нас водити ПУТЕМ ИСТИНЕ ка Теби, само Теби! Свети кнеже Лазаре моли Бога за нас грешне, да нас помилује и спаси, да нам Мир и сачува нам Огњишта, гробља и светиње. Свети Косовски јунаци молите Спаситеља Христа да отера силе издајштва и пада и донесе напредак Нашој Домовини узетој од НЕБА! Свети Георгије Победоношче, моли Христа Бога и Пресвету Мајчицу нашу Богородицу да победи Истина, Правда и Нада у боље сутра! Амин.

18:12 Глас Косова и Метохије Сандра Д. Беспилотне и АВАКС надгледају изборе…

17:59 Глас Косова и Метохије Спорадична пуцњава се чује у КМ. Да ли је то само српско славље због св.Георгија? Или је нешто горе? Ако су Срби, стварно нема смисла никаквог! Ем трошите потребну муницију за одбрану града, ем узнемиравате суграђане… а најбитније – св. Георгије се не слави уз пуцње… Христос је проповедао о љубави, миру, доброти…

17:41 > 17:45 На северу Косова све већа излазност

На бирачким местима на северу Косова број гласача у послеподневним сатима се повећава. Проблем, углавном расељенима, представља изостављање са бирачких спискова.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Nedeljko javi se uhahahahahahaaaaaaaaaaah.

I naravno jos pre tri meseca sam predvideo sta ce se desiti na dan izbora kada bude ocigledno da Dveri ( stranka koja to nije pa sta je onda, porodicna pasteta?) nece u skupstinu ; Dveristi krecu pricu o zavrema; glupanima koji imaju pravo glasa, srBBBBskim zabludama i slicnim glupostima.

Naravno zna se sta ce reci i Bosko: Mi smo zadovoljni uspehom, pred nama je buducnost, usli smo u neke lokalne skusptine, medijska kampanja protiv nas blablablbla, pred nama je buducnost ( tacnije sanse da izvucemo jos koje pare od ovaca)....

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Nedeljko javi se uhahahahahahaaaaaaaaaaah.

I naravno jos pre tri meseca sam predvideo sta ce se desiti na dan izbora kada bude ocigledno da Dveri ( stranka koja to nije pa sta je onda, porodicna pasteta?) nece u skupstinu ; Dveristi krecu pricu o zavrema; glupanima koji imaju pravo glasa, srBBBBskim zabludama i slicnim glupostima.

Naravno zna se sta ce reci i Bosko: Mi smo zadovoljni uspehom, pred nama je buducnost, usli smo u neke lokalne skusptine, medijska kampanja protiv nas blablablbla, pred nama je buducnost ( tacnije sanse da izvucemo jos koje pare od ovaca)....

Не изјашњавај се тако, добићеш титулу жутаћа.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

На линији су са Бриселом па не могу да се договоре како да распореде све мандате.

Ђилас предухитрио Брисел : Иако УРС није прешао цензус - поделићемо функције.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...