Аурор Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Чак ни Шешељ није нациста, јесте будала , јесте циркусант ,јесте натпросечно интелигентан, јесте његов национализам западњачког типа , али јесте и југословенски настројен и није нациста. Nacista pod drugim imenom i pod drugom zastavom. Doduše, on to predstavlja kao defanzivnu stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Nacista pod drugim imenom i pod drugom zastavom. Doduše, on to predstavlja kao defanzivnu stvar. Кажем ти да није.Јес да је изашо из кујне дебеовске али није. Који су ту аргументи да јесте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Кажем ти да није.Јес да је изашо из кујне дебеовске али није. Који су ту аргументи да јесте? Ovi hteli Jevreje, on izdajnike i ostale neprijatelje, a totalitaristi i jedni i drugi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 LONDON 2012 - NEZVANIČNO I NEPROVERENO Predsednički Tadić: 60 Jovanović: 21 Koštunica: 20 Glišić: 20 Nikolić: 10 Dačić: 5 Stanković: 5 Pastor: 5 Parlamentarni DS: 47 LDP: 31 Dveri: 30 DSS: 14 SNS: 8 URS: 4 SRS: 3 Josip Broz Tito: 3 Nevažeći: 6 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Nacista pod drugim imenom i pod drugom zastavom. Doduše, on to predstavlja kao defanzivnu stvar. Gluposti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Nije tema ali ima veze sa glasanjem. I u italiji su izbori , administrativni. Ali ne u celoj italiji vec u 4-5 provioncija, oko 9 miliona italijana glasa za lokalnu upravu. Zanimljivo je kako su oni podelili te izbore da se ne odrze na celoj teritoriji vec samo u nekoliko provincija, dogodine u drugih 4-5 provincija, pa opet neredne godine itd Tako da imaju svake godine neku vrstu testa za politicke partije. i ti rezultati neravno imaju velikog uticaja na ponasanje politicara jer su jedno konstantno opipavanje pulsa biraca. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Код нас је незабележена гужва на гласању. Никада није било овако. Дако их однесе мутна Марица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 laetitia, Sherlock H., Јанко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Гласати под ред. бр. 13 - је глас дат ДС или СНС - изборна математика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Гласах овако: Локал: Палма Председник: Коштуница Парламент: Двери (преломило је једино то што су нови, што желим да видим шта могу и што поштујем њихов рад пре уласка у политику) Како сте ви гласали? R.Žiskar, nedeljko, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 eto,sad znam za koga sam glasao... internet je čudo nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 eto,sad znam za koga sam glasao... internet je čudo Моци, свака част! И ја бих исто 13. КУД ИДИЈОТИ w.a.mozart, nedeljko and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Da li će da me puste bez lične, sa vozačkom? Na njoj ne piše JMBG, ili broj lične. Nije mi tu lična. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Треба да се сликаш за лићну: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Гласах овако: Локал: Палма Председник: Коштуница Парламент: Двери (преломило је једино то што су нови, што желим да видим шта могу и што поштујем њихов рад пре уласка у политику) Како сте ви гласали? E moj oče... možda ću morati da vam uskratim finansijsku podršku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука