Лидија Миленковић Написано Јул 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Наша Дидили Oglo, DYNABLASTER, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Je l ovo stvarno Dida? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Jeste Lidija ubiću te Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Jeste Lidija ubiću te Nemo' Dido, Danica Maksimovic je dobila dvojnika . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Jeste Lidija ubiću te :adminpower: s.o.s. sokiran heaven bleh bleh bleh Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Наша Дудињица и непревазиђена Мерил Стрип https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/page__st__1164#entry666178 Биљана, Дуња, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Ау, Лидија... Свако мушко зна да је објављивање женске фотографије без дозволе равно самоубиству. Боље ти је да се замериш нарко-мафији него то... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Лики, сконцентриши се - мислила си да напишеш "непревазиђена Дудињица" и нека тамо Мерил Стрип. Пуј-пик не важи се - мутна фотка! Ња ња ња ња ња... Срећа твоја те си ископала Мерил 40 година млађу у односу на сад, па не морам да пуштам очњаке. Некад су ми говорили да личим на Хелен Кристнсен. А била сам и млађа... Сад на Мерил... После "Дуња, зашто пијеш?!" Лидија Миленковић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Ау, Лидија... Свако мушко зна да је објављивање женске фотографије без дозволе равно самоубиству. Боље ти је да се замериш нарко-мафији него то... Али, и Даница, и Мерил су ми дале дозволу.....чуј "дале"....молиле бре, да им фотка изађе на ЖРУ!!!! Ево, ако треба, облављујем и своју слику 0203_cool Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Неистинама се служиш и то на празник! Видим да ти је кажипрст већ неко ломио па је укриво зарастао... Не бих се ја качила са мном ако не морам. А ниси баш за избегавати, да се не лажемо. Једино ти је тактички погрешно што бурмом машеш целом свету. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Лики, сконцентриши се - мислила си да напишеш "непревазиђена Дудињица" и нека тамо Мерил Стрип. Опрости, молим те. У питању су мали пропусти великих генија. stadaradim Молим надлежне да ми помогну да исправим грешку. 1319_womens 0110_hahaha Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Неистинама се служиш и то на празник! Видим да ти је кажипрст већ неко ломио па је укриво зарастао... Не бих се ја качила са мном ако не морам. А ниси баш за избегавати, да се не лажемо. Ево, нека ми одузму и ленту и круну ако лажем !!!!! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Ево, нека ми одузму и ленту и круну ако лажем !!!!! "Ленту и круну"! - Што си наивна! Стисла чек, а ове гвожђурије ко шиша. Лидија Миленковић, RYLAH and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Ево, нека ми одузму и ленту и круну ако лажем !!!!! И бурму... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Juan Valdez, Grizzly Adams, Oglo and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука