Jump to content

Да ли ми чекамо Антихриста и(ли) Христа ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Mene napadaju legioni demona i kako ja da ne pridajem znacaj tome!?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

ja vam napominjem da znam da je Antihrist vec ovde i da deluje uveliko.

Sa jedne strane ti jesi u pravu, jer svako ko sebe (svoje mišljenje, dela, savete...)

postavlja umesto Hristovih * - taj je antiHrist. I tako je već ~ 2000. godina a o tome

svedoči i Sveti Jovan u 1. Poslanici, začalo 71 (2,18-3,10)

Sa druge strane, Duh Sveti je Svudaprisutan i u vernima obitava.

Pa ti vidi o kome ćeš razmišljati.... I koga iščekuješ...

*Čuh negde kao ... matematički obrazac: "Hristos = Gospod Isus + Crkva (telo Njegovo)".

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Цитат

ja vam napominjem da znam da je Antihrist vec ovde i da deluje uveliko....

" А сваки дух који не признаје да је Исус Христос у тијелу дошао, није од Бога: и овај је антихристов, за којега чусте да ће доћи, и сад је већ у свијету." (1. Јован. 4, 3)

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

" А сваки дух који не признаје да је Исус Христос у тијелу дошао, није од Бога: и овај је антихристов, за којега чусте да ће доћи, и сад је већ у свијету." (1. Јован. 4, 3)

Hajde pojasni to,procitah nekoliko puta i nije mi jasno?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Дени, брате, искулирај. Мани се прича о непомјанику... Брате Господ те воли. Ту је увек поред тебе!

Чак и кад те спопадају разне црне мисли Он је ту. Обрати му се...

Од Њега нема јачег.  4chsmu1

Опусти се, љуби те брат.  .please.

Подели на овим сајтовима

Imao sam prilike vise puta da procitam da je film Digitalni andjeo sadrzi protestantske elemente u sebi.

Mislim da je to netacno posto protestanti tvrde da ce zigosanje da bude u vreme Antihrista, i drugo

oni smatraju da nova dokumenta  nemaju nikakve veze sa zigom zveri i biometrija takodje.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Дени, брате, искулирај. Мани се прича о непомјанику... Брате Господ те воли. Ту је увек поред тебе!

Чак и кад те спопадају разне црне мисли Он је ту. Обрати му се...

Од Њега нема јачег.  0102_laugh

Опусти се, љуби те брат.  0102_laugh

Kako da se opustim?Evo danas mi stigao poziv za rociste 12.09.2011. sudjenje imam sa onom lujkom...Ona je puna demona,u to sam sigran...znam da nije ovo sto cu da pitam deo teme,ali me zanima u koji mananstir da odem da se ispovedam,a bicu u Srbiji u periodu od 11.09 do 18.09. pa ako imate neki telefon da ranije ugovorim sve to.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Хтео сам рећи да се у св.писму неколико још пута помиње да је Антихрист већ (још тада) на земљи....и да то није сада нека посебна новост да је он баш у нашем веку присутан.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Хтео сам рећи да се у св.писму неколико још пута помиње да је Антихрист већ (још тада) на земљи....и да то није сада нека посебна новост да је он баш у нашем веку присутан.

Pa ja sam to i tvrdio...samo sam hteo da napomenem da su ova nasa vremena,poslednja vremena

Подели на овим сајтовима

moze biti, a moze i ne biti 0102_laugh

biti ili ne biti- pitanje je sad! 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

То је помињано јер је у време настанка Светог Писма била изражена свест о томе да ће Христос доћи за време прве генерације хришћана. Криза која се јавила изостанком парусије, односно скорог Другог доласка види се у Павловим посланицама. Али Библија јасно говори о Антихристу који ће доћи у последњим данима и на основу светописамског сведочанства у којем се описује време и услови тих догађаја наше време није ни близу краја!

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Цитат

Da li su onda savremeni starci poput Pajsija bili u prelesti kada su govorili da je nase poslednje vreme

Последња времена трају све од тренутка када је Христос васкрсао......а престаће доласком Христа

Подели на овим сајтовима

Цитат

Da li su onda savremeni starci poput Pajsija bili u prelesti kada su govorili da je nase poslednje vreme

Које наше? Јеси ли ти генерација старца Пајсија? Шта подразумеваш под нашим временом, јер кад старац Пајсије или неки други каже да је наше, тј. њихово време последње и онда умру они и већина њихове генерације, а ми наставимо и други после нас, онда јесу у прелести пошто то што су говорили није тачно. Но, кад су Апостоли могли бити у прелести око тога, зашто не би могао старац Пајсије.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...