Zayron Написано Мај 2, 2012 Пријави Подели Написано Мај 2, 2012 Ужасава ме неписменост ових РТС-ових новинара. Манастир светог Неума, еееј Svatý Cyrile a Metoději, Naume a Klimente Ohridský, orodujte za nás! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 2, 2012 Пријави Подели Написано Мај 2, 2012 А еве ги и Българи! http://www.rts.rs/pa...еће Софију.html среда, 02. мај 2012, 00:01 -> 00:30 МПЦ неће Софију Охридска архиепископија никада није била у Бугарској, поручиомитрополит Македонске православне цркве Петар Каревскина сугестије из Бугарске да се МПЦ "врати" у крило бугарског православља. Ужасава ме неписменост ових РТС-ових новинара. Манастир светог Неума, еееј Управо ово што си поставио је и један од већих доказа тези да Београд делом интензивно подржава ''мпц''... јер чим наступи неко од њихових перјаница контра неког чак и баналног бугарског става..Београд то преноси са пуном титуларношћу у духу истинксом МПЦ-изма.. И ово је једна у низу таквих ствари.. Мени је то још очитије јер сам синоћ разговарао на тему око ''мпц'' са једним познаваоцем стања и управо нам је закључак био да би из Београда било јако плодотворно ''запретити'' расколницима у ''мпц'' да смо ради да их видимо у окриљу Бугарске Цркве.. Тада би они сами вероватно допузали до Београда... али ми једноставно немамо такта за њих ..ми им дајемо на значају и ево, и овај иступ расколника Петра за Бугарске медије и ТАКО ЕКСПРЕСАН ПРЕНОС ВЕСТИ од СТРАНЕ РТС-а, просто доказују њихову повезаност ..ко зна каквим све каналима... Живи били па видели... П.С... Поздрав за Брата Марија наравно да Чворовићи ту имају пресудни утицај.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Јасно. Конфликт Васељенског Патријарха и РПЦ се продужава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука