Драгана. Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Cini mi se da mi ovde bas i nismo bili spremni na takvog coveka Sve smo mu nesto bojazljivo prilazili, pa kad je zapevao, malo ko mu se pridruzio... Zato i kazem da bi bilo dobro da nam cesce dolazi, da se malo vise opustimo i uspostavimo bolju komunikaciju s njim. Mada ne znam koliko je to njemu uopste izvodljivo, daleko je a i ima puno hramova da obilazi... Inace, nakon sto je bio u Luganu, sasvim slucajno sam ga nakon 10-ak dana srela i u Trstu, nisam znala da ce biti tamo na hramovnoj slavi Mada, sad kad razmislim, i logicno je sto je bio tamo A gdje ti zivis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 A gdje ti zivis? U Ticinu, to je italijanski kanton u Svajcarskoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 U Ticinu, to je italijanski kanton u Svajcarskoj. Znam , znam. Tessino Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Znam , znam. Tessino Jao, sad tek videh da si ti iz Berna Znaci da smo nekad bile komsinice, mi smo jedno vreme ziveli u Rogvilu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Dosao nam opet vladika pre par nedelja Sad se malo duze zadrzao pa smo mogli i da popricamo s njim... Utisak je i dalje veoma prijatan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 U Ticinu, to je italijanski kanton u Svajcarskoj. A ja sam nekad živio u Crkvicama, to je zeničko-dobojski kanton. (Šta se pravite važne, ahahahaha ) https://bs.wikipedia.org/wiki/Crkvice_%28Zenica%29 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука