Jump to content

(забрањено) П У Ш Е Њ Е на св. Литургији !!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

MA,STA GOD LJUDSKO BICE URADILO,NISTA NE MOZE BITI TOLIKO STRASNO DA ZBOG TOGA NE UZME GOSPODA U SEBE!

NIJE BOG STARAC SA BRADOM I BICEM,KOJI SEDI NA PRESTOLU I CEKA DA NEKO POGRESI DA GA MLATNE PREKO LEDJA I ODBIJE OD SEBE,VEC JE BOG BESKRAJNA LJUBAV I MILOST!

??? ?? ????????, ??? ? ????????.

0409_feel

??????? ?? ???????? ''??????????'' ?? ?? ????? ???????.

?????? ????? ??????.

??? ?? ??? ?????????, ?? ??? ?? ??????, ???? ?????? ???? ???? ?? ?? ??????

??.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 214
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

MA,STA GOD LJUDSKO BICE URADILO,NISTA NE MOZE BITI TOLIKO STRASNO DA ZBOG TOGA NE UZME GOSPODA U SEBE!

NIJE BOG STARAC SA BRADOM I BICEM,KOJI SEDI NA PRESTOLU I CEKA DA NEKO POGRESI DA GA MLATNE PREKO LEDJA I ODBIJE OD SEBE,VEC JE BOG BESKRAJNA LJUBAV I MILOST!

?????, ????? "?????"?

Подели на овим сајтовима

? ?? ????? ????? ???? ????? - ????? ???????? ?? ??? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ?? ?? ??? ? ???? ?? ??????????  ???????? ?? ?????,?????? ???????? ???????? ?? ?????? ?? ???,???????? ??? ???? ?????????? ???? ???? ??????? ??? ?? ?????????? ???? ??????? ? ?????? ????????,? ???????? ?? ?? ?? ?????????? ???? ?? ??? ??? ???????? ??? ????? ????? ? ???? ?? ?????????.

??? ??????? ??? ????.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

? ?? ???? ???? ??????? ??? ?????? ????????? ??????? (? ???? ? ????). ?? ????? ?? ?????? ?????? ? ????? ? ?? ?????? ???? ?? ?? ????????? ??????. ?????? ??? ??????? ?? ????? ?? ????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Maso,mi svi treba da menjamo na bolje,ali treba i da se pricescujemo,bez obzira na sve.Nije li Hristos na Tajnoj Veceri na Veliki Cetvrtak pricestio i Judu,iako je znao da Ga je on izdao prethodnog dana?

?? ??? ????, ??? ???????? ???? ?? ??????????, ???? ?? ??.

?? ?? ??????? ?? ???? ???? 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Један знаменити духовник,док је још био млад путовао је једном приликом у купеу воза са господином који је пушио,било је ту још друштва.Господин је све присутне понудио цигаретама,па и побожног младићу.

- Не,ја не пушим.

- А зашто?Зар није пушење грех? Упита лепо обучени господин,правећи се наиван.Црква,рецимо,дозвољава умерено пијење вина.

- На питање вам одговарам питањем. Кад желите да попијете чашу вина,реците ми,молим Вас: можете ли да претходно читате "Оче наш" и да се прекрстите?

- Да свакако,одговори господин.

- А кад хоћете да запалите цигарету,можете ли да претходно очитате "Оче наш" и да се прекрстите?

Господин ћуташе,замишљено па рече:

- Не никако не могу. То  би ми изгледало богохулно.

- Е,па онда закључујте сами - зашто Црква благосиља умерену употребу вина,а не пушење...

Пушач је опет заћутао.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

????

???????

????????

????????

???????

?? ?? ??? ?????? ?? ???? ????????. ?? ?? ??? ???????? ???????

Dobro si brate naucio ali preduslov za sve navedeno je Ljubav ! Ljubav prema BOGU i bliznjima a to znaci i prema gresnicima ! Pusenje svakako nije zdravo ali da li je bas toliko i stetno ! Ja mislim da je BOG o svemu tome mislio kad je pustio da duvan nikne iz zemlje ! Sve na zemlji nam je i na korist i na stetu sve zavisi od upotrebe ! I internet takodje moze da sluzi svrsi ali da bude stetan ! E sad ako se pojavi neki internet zavisnik da li i njega treba odluciti od Putira dok ne pocne da gugla samo pametne stvari
Подели на овим сајтовима

• Гости

Bas tako,Maso!  0442_feel Treba da slusas duhovnika.On ce odgovarati za svoje postupke pred Gospodom za sebe.A ti ces odgovarati samo za to koliko i kako si ga slusala,postovala i pre svega volela!

Ali,ja i dalje tvrdim,da ako duhovnik istinski u Hristu voli svoje cedo,on ga nece odluciti od pricescivanja.To bi isto bilo kao kad bi ti odlucila da branis svom detetu da se pricescuje.

Mada,sam ubedjena da ti to vec znas,cisto da me ne pece savest,da ti kazem.Mala beba sme da se pricesti iako je neposredno pred Liturgiju pila mleko ili dojila.

Подели на овим сајтовима

Predanje,ne sporim ja da treba da se menjamo i trudimo.Sporim odlucivanje bilo koga zbog bilo cega od putira.

?? ?? ????? ????? ????? (?? ????????) ?? ????? ?????? ????????? ?? ?? ?????????? ??????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Serbone,post i ispovest nemaju ama bas nikakve veze sa pricescem.Ja bar jednom nedeljno idem na Liturgiju,hocu li da postim svaki dan u godini da bih se pricestila svake nedelje?I hocu li svake subote da se ispovedam?

Ispovest je Sveta Tajna.A pokajanje je unutrasnji,licni dozivljaj svakog pojedinca.Bog vec zna sta smo mi gresili i pre ispovesti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...