Александар Милојков Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Брате, нема потребе да качиш те текстове против пушача. И најокорелији дуванџија зна да је пушење штетно, одвратно, смрдљиво...Али ипак пуши. Е о томе треба расправљати - то што он ипак пуши иако зна да то не ваља за њега самог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 pa sta podrazumeva to nepotpuno Непотпуну награду,непотпуну радост,непотпуно блаженство. Сви праведници,мученици,пророци,преподобници,свети Оци,дественици,бесребреници,сви христолики Божији угодници сазијаће у потпуном сјају тек после страшног суда - када ступи право вечно спасење. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 pa sta podrazumeva to nepotpuno ????????? ???????,????????? ??????,????????? ??????????. ??? ??????????,????????,???????,????????????,????? ???,??????????,????????????,??? ?????????? ?????? ???????? ???????? ? ???????? ????? ??? ????? ???????? ???? - ???? ????? ????? ????? ???????. a sta je sada sa njima radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Moja Vera je Nadanje i Poverenje u LJUBAV VASKRSLOGA GOSPODA ! Da me podigne i oprosti grehe kao bludnici ! zar se ne kaze " Kao razbojnik na Krstu Ispovedam te Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 i pricescivacu se i gresna i nedostojna. ?????? ?????? ? ?????????? ??? ? ???? ????? (???? ?? ????? ? ????? ? ?????? ????????) ??? ???? ??????? ? ??????????? ??????? ? ????? ???????? ????? ? ????????? (?? ??????? ??????) ??????? ? ???????? ???????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??? ?????, ??? ??? ???? ??? ??? ???????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ?????. ????? ?????? ???? ?????? ?? ??? ????? ????? ? ??????????? ????? ?? ?????????? ? ??????? ???? ???? ????? ???? ??????? ????? ?? ? ????? ??? ????????????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????, ???? ??????? ?? ????? ?? ???????? ?????? ??????. ? ???????????? ????????? ??? ?? ?? ?????? ??????, ????????, ????????...??? ???? ????. ? ? ???? ????? ??????????? - ?? ??? ?? ???? ???? ???? ??? ?? ?? ?? ???? ?? ???? ?????. ?? ???? ???????,? ????? ??. ???? ??????? ?? ?? ?? ?? ??????? ???? ???????? - ?????? ?? ???????? ???-???? ????????? ????? ?? ???? ?? ?? ?? ?????? ??????? ????? ? ?????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 i pricescivacu se i gresna i nedostojna. ?????? ?????? ? ?????????? ??? ? ???? ????? (???? ?? ????? ? ????? ? ?????? ????????) ??? ???? ??????? ? ??????????? ??????? ? ????? ???????? ????? ? ????????? (?? ??????? ??????) ??????? ? ???????? ???????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??? ?????, ??? ??? ???? ??? ??? ???????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ?????. ????? ?????? ???? ?????? ?? ??? ????? ????? ? ??????????? ????? ?? ?????????? ? ??????? ???? ???? ????? ???? ??????? ????? ?? ? ????? ??? ????????????. 8084.gif brate pa kako mi nedostojni mozemo da znamo da li se neko trudi ili ne !!!! to je Boziji posao a ne nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Мислиш грешна и недостојна без и мало труда (само са вером у Љубав и Милост Господњу) или себе грешном и недостојном сматраш и поред уложеног труда и уподобија (по снагама својим) Господу и Законима Божијим? Мислим ипак да мислиш на ово друго, јер ово прво смо већ утврдили да није и не може бити добро. Дакле морамо бити свесни да без нашег труда и свакодневне борбе са искушењима и гресима кроз цели живот нема спасења макар се и сваки дан причешћивали. 8084.gif confused "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 8084.gif brate pa kako mi nedostojni mozemo da znamo da li se neko trudi ili ne !!!! to je Boziji posao a ne nas То је дужност духовног руководитеља,исповедника,старца,духовног оца - назови га како год. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 8084.gif brate pa kako mi nedostojni mozemo da znamo da li se neko trudi ili ne !!!! to je Boziji posao a ne nas ?? ?? ??????? ???????? ????????????,???????????,??????,???????? ??? - ?????? ?? ???? ???. to su sve razlicite kategorije rukovoditelj... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Predanje,mislim na ovo drugo.Gresna sam i sta cu?Ja se trudim.Ali ne znam da li je to dovoljno.Prepusticu to Ocu svome da proceni.Sto sam duze u Crkvi ja se osecam sve gresnijom.Znas zasto?Sve vise uvidjam koliko sam imala srece i koliko mi je Otac moj dao.Ali,kome je vise dato,vise cemu se i traziti.Svaki put,kad mi neko pohvali neki text,ja upadnem u trip sa pitanjem sta ce biti sa mojom dusom zbog necije pohvale.I naravno da sam nedostojna.I nikada necu biti dostojna Gospoda.Kad pomislim da sam Ga dostojna,moracu da pocnem da placam psihijatra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Predanje,mislim na ovo drugo.Gresna sam i sta cu?Ja se trudim.Ali ne znam da li je to dovoljno.Prepusticu to Ocu svome da proceni.Sto sam duze u Crkvi ja se osecam sve gresnijom.Znas zasto?Sve vise uvidjam koliko sam imala srece i koliko mi je Otac moj dao.Ali,kome je vise dato,vise cemu se i traziti.Svaki put,kad mi neko pohvali neki text,ja upadnem u trip sa pitanjem sta ce biti sa mojom dusom zbog necije pohvale.I naravno da sam nedostojna.I nikada necu biti dostojna Gospoda.Kad pomislim da sam Ga dostojna,moracu da pocnem da placam psihijatra. ????? ??????. ??? ?? ?? ????? ??? ?? ???????. ????? ?? ????? ?? ???????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Moj duhovnik mene voli,postuje,ne uci me sta da mislim,vec kako da mislim,gradi od mene slobodnu licnost,vodi me Hristu,pomaze mi,ispoveda me,pricescuje me,tesi me,kad placem,deli sa mnom radost,kad sam srecna,pije kafu i rakiju sa mnom nakon svake Liturgije,ali on nema prava da procenjuje da li sam ja dostojna pricescivanja ili ne.Sem toga,moj duhovnik bi pre dao da ga zivog spale nego ikoga odlucio od pricesca.I nisu ni u jednog duhovnika kljucevi od Carstva Nebeskog,vec su kljucevi,mislim metaforicno,u Boga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Predanje,mislim na ovo drugo.Gresna sam i sta cu?Ja se trudim.Ali ne znam da li je to dovoljno.Prepusticu to Ocu svome da proceni.Sto sam duze u Crkvi ja se osecam sve gresnijom.Znas zasto?Sve vise uvidjam koliko sam imala srece i koliko mi je Otac moj dao.Ali,kome je vise dato,vise cemu se i traziti.Svaki put,kad mi neko pohvali neki text,ja upadnem u trip sa pitanjem sta ce biti sa mojom dusom zbog necije pohvale.I naravno da sam nedostojna.I nikada necu biti dostojna Gospoda.Kad pomislim da sam Ga dostojna,moracu da pocnem da placam psihijatra. ????? ??????. ??? ?? ?? ????? ??? ?? ???????. ????? ?? ????? ?? ???????. Nema na cemu.Svako dobro od Gospoda i tebi,brate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Moj duhovnik mene voli,postuje,ne uci me sta da mislim,vec kako da mislim,gradi od mene slobodnu licnost,vodi me Hristu,pomaze mi,ispoveda me,pricescuje me,tesi me,kad placem,deli sa mnom radost,kad sam srecna,pije kafu i rakiju sa mnom nakon svake Liturgije,ali on nema prava da procenjuje da li sam ja dostojna pricescivanja ili ne.Sem toga,moj duhovnik bi pre dao da ga zivog spale nego ikoga odlucio od pricesca.I nisu ni u jednog duhovnika kljucevi od Carstva Nebeskog,vec su kljucevi,mislim metaforicno,u Boga. ?????? ???????? ????? 8084.gif " ? ??????? ?? ????? ???? ???? ????? " - ?????? - ??????????? ????????? ????? ????????? ????????? ?? . ???? ????? ?????? ? ????????? ????? ????????? ? ??? ?? ??????? ?????????? ???? ? ????? ?? ?????? ??????????? ?? ???. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука