Предање Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Ali meni je kriza golema ako se pakla priblizi kraju i to je vec "patologija" ili ti strast jer taj duvan vlada mnome. ????, ?????????? ? ?????? ?????? ?? ???? ??????????? ?? ??????. ??? ????? ????? ???? ?????? ???? ???? ????? ?? ???? ?? ????. ???????? ?? ??? ? ??? ????? ?????. ???? 0202_238 ?? ??????????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ? ?? ????? ????? ???? ????? - ????? ???????? ?? ??? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ?? ?? ??? ? ???? ?? ?????????? ???????? ?? ?????,?????? ???????? ???????? ?? ?????? ?? ???,???????? ??? ???? ?????????? ???? ???? ??????? ??? ?? ?????????? ???? ??????? ? ?????? ????????,? ???????? ?? ?? ?? ?????????? ???? ?? ??? ??? ???????? ??? ????? ????? ? ???? ?? ?????????. dada ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Питање за Искушеника и Предање: Како објашњавате то да се света Марија Египћанка без исповести причестила у Цркви Јована Претече на Јордану пре него што је прешла у јудејску пустињу? Подсећам, била је блудница која није то радила због новца него због страсти. Не изазивам, само питам. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????? ?? ?????????? ? ???????: ???? ??????????? ?? ?? ?? ????? ?????? ????????? ??? ????????? ?????????? ? ????? ?????? ??????? ?? ??????? ??? ???? ??? ?? ?????? ? ???????? ???????? ????????, ???? ?? ???????? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ???? ???? ???????. ?? ????????, ???? ?????. ? ??????? ?? ????????? ?? ?? ???? ?????????? ????????????, ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ?????? ???? ?? ? ?????????? ??????? ?????? ????? ??????????? ? ?????????? ???????? ????? ? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????? ? ???????? ? ???????. ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ????????. ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????? ????? ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?????????? ???????? ?????? ?? ???? ?? ?????? ??????? - ? ????? ??????? ??????. ????? ?????? ????????? ???? ???? ?? ??? ??????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Moze da dodje svestenik nasred crkve u sortsu i papucama i da peva becarac,ja cu se smesiti,jer volim becarce.Moze sa sobom i da povede gole plesacice. ??? ????? ?????, ???? ?? ???? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????? ?? ?????????? ? ???????: ???? ??????????? ?? ?? ?? ????? ?????? ????????? ??? ????????? ?????????? ? ????? ?????? ??????? ?? ??????? ??? ???? ??? ?? ?????? ? ???????? ???????? ????????, ???? ?? ???????? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ???? ???? ???????. ?? ????????, ???? ?????. ? ??????? ?? ????????? ?? ?? ???? ?????????? ????????????, ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ?????? ???? ?? ? ?????????? ??????? ?????? ????? ??????????? ? ?????????? ???????? ????? ? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????? ? ???????? ? ???????. ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ????????. ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????? ????? ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?????????? ???????? ?????? ?? ???? ?? ?????? ??????? - ? ????? ??????? ??????. ????? ?????? ????????? ???? ???? ?? ??? ??????. ???????? ?????? ? ?? ?????? ???????. ? ?? ?? ?? ?? ???? ????? ?????????? ???????? ??? ?????????? ?? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????. ?? ???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ????, ??? ?? ?? ?? ?? ? ?? ???? ????? ??????????? ??? ??, ?? ????? ??????????? ???? ????? ???? ??? ?? ?????? ????????? ??????: ?? ??????? ??????? ??????????. ?? ????? ?????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ?? ?? ????????? ???????? ??? ??????????. ???? ??? ? ???? ????? ?? ????? ???? ?? ?? ?? ??????? ?? ????????. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Ја се сваки пут причестим недостојно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ??????? ??????? ????? ??????? ?????? ????? ?????? ? ??????? ???????,?????? ?? ?????? ?? ???????? ? ? ??????? ???????,????? ?? ???????? ?????, (??????? ??? ?? ? ????? ???????? ??????? ?????? ???? ??????? ???? ???? ????),??? ?????? ?? ?????? ?????? ?????? ? ???? ?????,???? ??????????? ???? ?? ?????????? ????,? ???? ?? ?? ??????? ?? ???????,??? ?? ????????. ???, ???, ??????? ?? ???????? ??? ????????? ?????? ? ??????? ??????? ???????, ?? ??? ????? ?? ???????? ????? ???? ????????? ... ??? ??? ???? ???? ???? ?? ???? ??????? ??????, ? ?? ??? ????? ????? ? ???? ??? ?? ????? ?????? ??????, ??? ?? ???? ??? ?????????? ????. ? ?????? ?? ??????????? ???????? ?? ?????? ???????? ????, ?????, ????????? ?????, ???? ?? ????? ????? ???? ??????? ??????, ????? ?? ??????????? ???????? ????????? ?? ?????? ???? ????? ... ? ??? ?? ????? ???????? ???, ???? ?? ?? (???' ?? ? ??????) ??????????, ???? ???????? ?? ?? ??????? ???????? ?????? ????????? ?????? ?????? ???? ??? ?????? ???? ????????? ????? ???? ????? ?? ??????, ???? ?????? ???? ????????? ??? ? ??????. ?? ?? ??????? ??? ?????? - ?????? ????? ?????, ?????? ?? ?? ?? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?? ?? ????? ??? ????????? ?????????? Ali da se ne pricestim ne znam kako bih zivela?????? dada Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ???? ??? ?????? ???? ????????? ????? ???? ????? ?? ??????, ???? ?????? ???? ????????? ??? ? ??????. ?? ?? ??????? ??? ?????? - ?????? ????? ?????, ?????? ?? ?? ?? ??????. ?? ????? ?????? ????? ????????? ?? ????? ???? ?????? ????????? ? ????????. dada ??? ?? ??????? ? ????? ????? ???. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Ja nemam snage za tako nesto poput ostavljanja duvana. Priznajem, jesam pokusavala i to se zavrsilo velikom krizom. Uspela sam na nekoliko dana da ostavim, tako sto sam se valjala u krevetu pod ogromnim bolovima, visokom temperaturom i jezivim psihickim stanjem i ako tako izgleda apsinencijalna kriza, ne zelim da zamislim kako je narkomanima. Ono je meni bio pakao. Sada priznajem nemam ni zelje za tako necim i to priznajem. Ali dobro, vi koji ste pravedni i koji ne stradate od ovog greha, vasim molitvama Gospod ce mi osnaziti volju i dati zelju, zar ne? Vi se molite za mene, pa kako Bog da! ? ??? ??????, ?? ??? ?? ??? ????? ?????? ??? ????? ? ????????? ?? ?? ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ????????? ???? ?? ?????? ?? ??????????? ? ???????? ?????? ??????????? ?? ?????? ?????? ?? ??????, ?? ??? ???? ???????, ?? ????? ??? ?? ????? ???? ???????? ?????? ????? ???????? ???????? ... ??? ???? ?????, ????? ?????? ??? ????? ????????? 0102_laugh ? ?? ???? ?? ???????? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????? ??????? ?? ?????? ??????????? ?? ????? ? ?????? ??????????? ?? ?? ?????? ??????? ???? ?? ?? ????? ?????? ????? ???????? ??? ???? ? ??? ?? ???? ??????. ????? ?? ?? ????? ?? ??????? ? ?????? ? ??? ?????? ?? ?? ??? ?? ???? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Иако је можда већ негде постављен, ево корисног лнка за одвикавање од пушења. http://www.allencarrserbia.com/serbia_sr.php Добро сам написао, ради се о одвикавању! А имам негде и линк где се књига Алена Кара "Лак начин" може скинути у е верзији, па ако има заинтересованих .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ????????. ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????? ????? ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?????????? ???????? ?????? ?? ???? ?? ?????? ??????? - ? ????? ??????? ??????. ????? ?? ?? ??? ????? ?? ?? ???? ? ???????? ?????????. ?? ????? ?? ?? ??? ?????????, ? ?????? ????????? ?? ??????. ??? ?????? ?? ????????? ????? ?????? dada 0102_laugh 0202_238 ??? ?? ?????? ?? ???? ????????? ???? ?? ???????, ??? ?? ???? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?? ?? ????? ??? ????????? ?????????? ???? ?????????, ??? ???? ?????????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука