Jump to content

(забрањено) П У Ш Е Њ Е на св. Литургији !!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Ali meni je kriza golema ako se pakla priblizi kraju i to je vec "patologija" ili ti strast jer taj duvan vlada mnome.

????, ?????????? ? ?????? ?????? ?? ???? ??????????? ?? ??????. ??? ????? ????? ???? ?????? ???? ???? ????? ?? ???? ?? ????. ???????? ?? ??? ? ??? ????? ?????. ????  0202_238 ?? ??????????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 214
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

? ?? ????? ????? ???? ????? - ????? ???????? ?? ??? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ?? ?? ??? ? ???? ?? ??????????  ???????? ?? ?????,?????? ???????? ???????? ?? ?????? ?? ???,???????? ??? ???? ?????????? ???? ???? ??????? ??? ?? ?????????? ???? ??????? ? ?????? ????????,? ???????? ?? ?? ?? ?????????? ???? ?? ??? ??? ???????? ??? ????? ????? ? ???? ?? ?????????.

dada

Подели на овим сајтовима

Питање за Искушеника и Предање: Како објашњавате то да се света Марија Египћанка без исповести причестила у Цркви Јована Претече на Јордану пре него што је прешла у јудејску пустињу? Подсећам, била је блудница која није то радила због новца него због страсти. Не изазивам, само питам.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?????????? ? ???????: ???? ??????????? ?? ?? ?? ????? ?????? ????????? ??? ????????? ?????????? ? ????? ?????? ??????? ?? ??????? ??? ???? ??? ?? ?????? ? ???????? ???????? ????????, ???? ?? ???????? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ???? ???? ???????. ?? ????????, ???? ?????.

? ??????? ?? ????????? ?? ?? ???? ?????????? ????????????, ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ?????? ???? ?? ? ?????????? ??????? ?????? ????? ??????????? ? ?????????? ???????? ????? ? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????? ? ???????? ? ???????.

?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ????????. ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????? ????? ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?????????? ???????? ?????? ?? ???? ?? ?????? ??????? - ? ????? ??????? ??????.

????? ?????? ????????? ???? ???? ?? ??? ??????.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?????????? ? ???????: ???? ??????????? ?? ?? ?? ????? ?????? ????????? ??? ????????? ?????????? ? ????? ?????? ??????? ?? ??????? ??? ???? ??? ?? ?????? ? ???????? ???????? ????????, ???? ?? ???????? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ???? ???? ???????. ?? ????????, ???? ?????.

? ??????? ?? ????????? ?? ?? ???? ?????????? ????????????, ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ?????? ???? ?? ? ?????????? ??????? ?????? ????? ??????????? ? ?????????? ???????? ????? ? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????? ? ???????? ? ???????.

?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ????????. ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????? ????? ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?????????? ???????? ?????? ?? ???? ?? ?????? ??????? - ? ????? ??????? ??????.

????? ?????? ????????? ???? ???? ?? ??? ??????.

???????? ?????? ? ?? ?????? ???????. ? ?? ?? ?? ?? ???? ????? ?????????? ???????? ??? ?????????? ?? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????. ?? ???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ????, ??? ?? ?? ?? ?? ? ?? ???? ????? ??????????? ??? ??, ?? ????? ??????????? ???? ????? ???? ??? ?? ?????? ????????? ??????: ?? ??????? ??????? ??????????. ?? ????? ?????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ?? ?? ????????? ???????? ??? ??????????. ???? ??? ? ???? ????? ?? ????? ???? ?? ?? ?? ??????? ?? ????????.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

??????? ??????? ????? ??????? ?????? ????? ?????? ? ??????? ???????,?????? ?? ??????  ?? ???????? ? ? ??????? ???????,????? ?? ???????? ?????, (??????? ??? ?? ? ????? ???????? ??????? ?????? ???? ??????? ???? ???? ????),??? ?????? ?? ?????? ?????? ?????? ? ???? ?????,???? ??????????? ???? ?? ?????????? ????,? ???? ?? ?? ??????? ?? ???????,??? ?? ????????.

???, ???, ??????? ?? ???????? ??? ????????? ?????? ? ??????? ??????? ???????, ?? ??? ????? ?? ???????? ????? ???? ????????? ...

??? ??? ???? ???? ???? ?? ???? ???????

??????, ? ?? ??? ????? ????? ? ???? ??? ?? ????? ?????? ??????, ??? ?? ???? ??? ?????????? ????.

? ?????? ?? ??????????? ???????? ?? ?????? ???????? ????, ?????, ????????? ?????, ???? ?? ????? ????? ???? ??????? ??????, ????? ?? ??????????? ???????? ????????? ?? ?????? ???? ????? ...

? ??? ?? ????? ???????? ???, ???? ?? ?? (???' ?? ? ??????) ??????????, ???? ???????? ?? ?? ??????? ???????? ?????? ????????? ?????? ??????

???? ??? ?????? ???? ????????? ????? ???? ????? ?? ??????, ???? ?????? ???? ????????? ??? ? ??????.

?? ?? ??????? ??? ?????? - ?????? ????? ?????, ?????? ?? ?? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ?????? ???? ????????? ????? ???? ????? ?? ??????, ???? ?????? ???? ????????? ??? ? ??????. ?? ?? ??????? ??? ?????? - ?????? ????? ?????, ?????? ?? ?? ?? ??????.

?? ????? ?????? ????? ????????? ?? ????? ???? ?????? ????????? ? ????????.  dada

??? ?? ??????? ? ????? ????? ???.

Подели на овим сајтовима

Ja nemam snage za tako nesto poput ostavljanja duvana. Priznajem, jesam pokusavala i to se zavrsilo velikom krizom. Uspela sam na nekoliko dana da ostavim, tako sto sam se valjala u krevetu pod ogromnim bolovima, visokom temperaturom i jezivim psihickim stanjem i ako tako izgleda apsinencijalna kriza, ne zelim da zamislim kako je narkomanima. Ono je meni bio pakao.

Sada priznajem nemam ni zelje za tako necim i to priznajem.

Ali dobro, vi koji ste pravedni i koji ne stradate od ovog greha, vasim molitvama Gospod ce mi osnaziti volju i dati zelju, zar ne?

Vi se molite za mene, pa kako Bog da!

? ??? ??????, ?? ??? ?? ??? ????? ?????? ??? ????? ? ????????? ?? ?? ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ?? ???????

?? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ????????? ???? ?? ?????? ?? ??????????? ? ???????? ?????? ??????????? ?? ?????? ?????? ?? ??????, ?? ??? ???? ???????, ?? ????? ??? ?? ????? ???? ???????? ?????? ????? ???????? ???????? ...

??? ???? ?????, ????? ?????? ??? ????? ?????????  0102_laugh

? ?? ???? ?? ????????  dada

Подели на овим сајтовима

?????? ??????? ?? ?????? ??????????? ?? ????? ? ?????? ??????????? ?? ?? ?????? ??????? ???? ?? ?? ????? ?????? ????? ???????? ??? ???? ? ??? ?? ???? ??????.

????? ?? ?? ????? ?? ??????? ? ?????? ? ??? ?????? ?? ?? ??? ?? ????  dada

Подели на овим сајтовима

Иако је можда већ негде постављен, ево корисног лнка

за одвикавање од пушења.

http://www.allencarrserbia.com/serbia_sr.php

Добро сам написао, ради се о одвикавању!

А имам негде и линк где се књига Алена Кара "Лак начин"

може скинути у е верзији, па ако има заинтересованих ....

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?? ??? ????? ?? ?? ???? ? ???????? ?????????. ?? ????? ?? ?? ??? ?????????, ? ?????? ????????? ?? ??????. ??? ?????? ?? ????????? ????? ??????  dada 0102_laugh 0202_238

??? ?? ?????? ?? ???? ????????? ???? ?? ???????, ??? ?? ???? ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...