Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Хвала свима вама на подржци коју ми дајете. Хвала и вама који се не слажете са оним што ја говорим и пишем, јер без вас никад не бих писао. Па би многи остали без неких одгоовра на нека њихова питања. И наравно сви овде који пишу износе стварно лепе мисли, од сваког човек може много да научи, само ако мало озбиљније прочита ставове свих овде који су писали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 dakle po ko zna koji put ponavljam pitanje je bilo"zasto je skinut ikonostas"??Iz kojeg razloga? I nema razloga da se brinem gde pripadam il to sto je Episkop na slici, zasto???Rece li aj za njega da je jeretik, ovakav , onaka?Rece li ja da je spc jereticka, Boze me sacuvaj??? A to da tu nema ikonostasa vidi i laik koji prvi put udje u crkvu..i taj laik bi mogao da dodje do zakljucka da ovaj novi izgled asocira na rmk oltar, jos recimo da dodje neki katolicki(jereticki)padre bas bi bilo na sablazan, slazemo li se? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 klapklap klapklap 0110_hahaha :cheesy2: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 dakle po ko zna koji put ponavljam pitanje je bilo"zasto je skinut ikonostas"??Iz kojeg razloga? I nema razloga da se brinem gde pripadam il to sto je Episkop na slici, zasto???Rece li aj za njega da je jeretik, ovakav , onaka?Rece li ja da je spc jereticka, Boze me sacuvaj??? A to da tu nema ikonostasa vidi i laik koji prvi put udje u crkvu..i taj laik bi mogao da dodje do zakljucka da ovaj novi izgled asocira na rmk oltar, jos recimo da dodje neki katolicki(jereticki)padre bas bi bilo na sablazan, slazemo li se? ?? ?????????? ???????!!!! ??????? ??, ? ?? ?? ??? ??? ???? ???? ??????? ????? ??? ?????? ? ?????? ???????????, ?? ??? ???? ????? ?? ??????????? ?????? ???? ?????? ?? ??? ?????? ????? ??? ?? ???? ???????. ???????? ????. ? ????? ??? ????? ????? ???? ?? ?????? ????? ? ????? ? ???? ???? ??? ?????? ? ??? ??????, ???? ?? ?? ?? ???????? ? ????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?????????? ? ?????: ???????? ???, ?? ???? ?? ??????? ???? ??????. ????? ??? ????????? ?? ??? ????? ???? ,,????" ?????????, ????? ??? ?? ???? ??????? ????? ??? ?? ????? ?????? ????????????, ????? ???? ?? ???????? ?? ???? ?? ????????? ??? ???????, ???? ?????????? ? ????? ?? ??????? ??????????. ??????????? ?????? ?? ??????? ? ? ????????? ??????, ? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ??????? ?? ?????? ?? ???????? ? ???? ?? ????: ???? ??, ?? ???? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Има и оних који не говоре само ваља се и не ваља се, хвала Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 dakle po ko zna koji put ponavljam pitanje je bilo"zasto je skinut ikonostas"??Iz kojeg razloga? I nema razloga da se brinem gde pripadam il to sto je Episkop na slici, zasto???Rece li aj za njega da je jeretik, ovakav , onaka?Rece li ja da je spc jereticka, Boze me sacuvaj??? A to da tu nema ikonostasa vidi i laik koji prvi put udje u crkvu..i taj laik bi mogao da dodje do zakljucka da ovaj novi izgled asocira na rmk oltar, jos recimo da dodje neki katolicki(jereticki)padre bas bi bilo na sablazan, slazemo li se? ?? ?????????? ???????!!!! ??????? ??, ? ?? ?? ??? ??? ???? ???? ??????? ????? ??? ?????? ? ?????? ???????????, ?? ??? ???? ????? ?? ??????????? ?????? ???? ?????? ?? ??? ?????? ????? ??? ?? ???? ???????. ???????? ????. ? ????? ??? ????? ????? ???? ?? ?????? ????? ? ????? ? ???? ???? ??? ?????? ? ??? ??????, ???? ?? ?? ?? ???????? ? ????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?????????? ? ?????: ???????? ???, ?? ???? ?? ??????? ???? ??????. ????? ??? ????????? ?? ??? ????? ???? ,,????" ?????????, ????? ??? ?? ???? ??????? ????? ??? ?? ????? ?????? ????????????, ????? ???? ?? ???????? ?? ???? ?? ????????? ??? ???????, ???? ?????????? ? ????? ?? ??????? ??????????. ??????????? ?????? ?? ??????? ? ? ????????? ??????, ? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ??????? ?? ?????? ?? ???????? ? ???? ?? ????: ???? ??, ?? ???? ??. Tu ikonostas ne postoji, molim te oznaci ga i postavi fotografiju jer ga ja ne vidim.Svestenici valjda sami treba da pozivaju stado, a ne da njih stado trazi.Al,eto ti imas divnu priliku da svim onim laicima koju budu citali i gledali tu fotografiju objasnis gde je tu ikonostas?? Hvala lepo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ??? ? ???? ???? ?? ?????? ???? ???? ?? ? ?? ???? ??, ????? ????. ?? ??? ?? ??? ????????? ?? ? ??? ????????. ??? ??? ?????? ??? ???? ? ????? ?? 5 ?????????? ? 1 ?????? ???? ??? ??????, ?????? ??? ?????? ???????????. ??? ?? ?????? ????? ?? ?????? ?? ????? - ?????????????? ?? ?? ??? ,,?????????" ? ??? ? ???? ??????. ?? ??? ?? ?????? ????? ?????????? ?????? ? ????. ??? ?????? ???? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???, ??????????? ?? ?? ??? ????? ????? ???? ?? ??? ? ???????? ??????? (? ?? ????? ?????? ????????? ??? ???? ????????? ??? ????? ???? ????????? ? ????????, ??? ?? ?????). ???? ??? ??? ????? ? ???? ???????? ???? ???? ??? ? ????????? ?????????? ???? ???? - ???????, ????? ????? ???? ?? ???? ??????, ??? ???? ????? ???????. ? ?? ????????? ?? ?? ?????? ???????? ??????? ?????????? ?????. ???? ?? ???????? ?????? ??? ??????????, ????? ?? ????? ? ?????? ??????? ??????????? ????? ?? ??? ?? ??? ?????? ???????: ,,????, ??? ? ????? ??? ?? ?? ????? ???, ???? ?? ?? ???????? ? ?? ?? ?? ????." - ??? ?? ???????? ????? ???? ?? ?? ??? ??????? ????? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Да Марко, и ово је, нажалост тачно. Но, наше је да се трудимо, а Господ ће дати да људи који заиста траже пут до Бога, то и нађу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Tu ikonostas ne postoji, molim te oznaci ga i postavi fotografiju jer ga ja ne vidim. Svestenici valjda sami treba da pozivaju stado, a ne da njih stado trazi.Al,eto ti imas divnu priliku da svim onim laicima koju budu citali i gledali tu fotografiju objasnis gde je tu ikonostas?? Hvala lepo ???? ??? ?? ??????? ?? ???????, ?? ??? ????? ? ????? ???? ??? ??? ???? ???????? ???? ???????. ??? ??? ??? ?????? ?? ?? ????????: ??? ?????? ?? ?? ?????? ?? ????? ??? 4 ?????, ?????? ??? ????? ??? ? ?? ??????? ?????. ?? ?????? ?? ?????????? ?? ?????? ?? ???????. ?????? ??????? ? ??????? ??????? ?? ????? ??????, ????????? ?????????. ??? ??? ?????????? ??? ???? ?? ?????????? ???????? ???????? ?? ?????? ?????? ??????????? (???? ?? ???? ???? ?? ?????? ????? ?? ????? ?????, ? ???? ??? ???????). ??? ??????? ? ??? ???????, ?? ???? ?? ???? ?? ?? ????????? ?????? ?????? ??????????? ?????????? ???? ?? ????? 3 ???????. ????? ??? ?? ?? ???????? ???????? ???????? ? ????? ??? ?? ????? ???? ????? ????????? ??????. ??? ?? ???? ???? ?? ???? ??????? ????? ?? ?? ?????????? ?? ????? ????, ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ???? ???????, ????????? ?? ????? ??????: ? ??? ?? ?? ???? ???????????: ??????? ? ???????? ??? ??...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaliopa Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ??? ???? ???? ? ???? ????????? ??????? ??????? ? ??? ???? ???????? ? ?????? ?????? ??????????. ? ????? ?????? ??? ??????? ????????? ? ?????, ????? ?????? ?? ???? ?????? ??? ?? ?? ?? ????? ?? ???????? ????? ????? ? ??? ????, ? ??????? ?? ???? ????? ????? ? ?????????.Unapred se izvinjavam na oftopiku, ali zar nije gord na?in na koji govorite o Šmeterlingu?Svaka ?ast na teološkom znanju, pridružujem se aplauzima, ali ovo je sasvim neutemeljeno i nekorektno, s obzirom da doti?nog ne poznajete. (On je sam na par mesta napomenuo da nije teološki potkovan, tako da nije pokušao da se predstavlja kao neko ko sve zna.) A pored toga, unižava Vaše li?no znanje i kredibilitet, jer onaj koji zna ne mora da ponižava sagovornika da bi bio u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Tu ikonostas ne postoji, molim te oznaci ga i postavi fotografiju jer ga ja ne vidim. Svestenici valjda sami treba da pozivaju stado, a ne da njih stado trazi.Al,eto ti imas divnu priliku da svim onim laicima koju budu citali i gledali tu fotografiju objasnis gde je tu ikonostas?? Hvala lepo ??? ?? ???? ???? ?? ???? ??????? ????? ?? ?? ?????????? ?? ????? ????, ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ???? ???????, ????????? ?? ????? ??????: ? ??? ?? ?? ???? ???????????: ??????? ? ???????? ??? ??...? hvala na trudu, al meni ipak treba slikovit prikaz."Idite i naucite sve narode, krsteci ih u ime Oca i Sina i Svetoga Duha i uceci ih da drze sve sto sam vam zapovedio; i evo, ja sam sa vama u sve dane do svrsetka veka. Amin." (Mt. 28. 19-20)...Eto ti odgovor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 pitanje je glasilo"zasto je skinut ikonostas" kad je vec postojao?Radi cega i kome je smetao?? 0110_hahaha????? ?? ?????????? ? ????? ? ?? klapklap?????, ??????????? ?? ????? ??????????? ????? ??????. ????? ?? ?? ?? ????? ???????? ??????? ?? ?????? :cheesy2: klapklap Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ??? ???? ???? ? ???? ????????? ??????? ??????? ? ??? ???? ???????? ? ?????? ?????? ??????????. ? ????? ?????? ??? ??????? ????????? ? ?????, ????? ?????? ?? ???? ?????? ??? ?? ?? ?? ????? ?? ???????? ????? ????? ? ??? ????, ? ??????? ?? ???? ????? ????? ? ?????????.Unapred se izvinjavam na oftopiku, ali zar nije gord na?in na koji govorite o Šmeterlingu?Svaka ?ast na teološkom znanju, pridružujem se aplauzima, ali ovo je sasvim neutemeljeno i nekorektno, s obzirom da doti?nog ne poznajete. (On je sam na par mesta napomenuo da nije teološki potkovan, tako da nije pokušao da se predstavlja kao neko ko sve zna.) A pored toga, unižava Vaše li?no znanje i kredibilitet, jer onaj koji zna ne mora da ponižava sagovornika da bi bio u pravu. ????? ??? ??? ??? ?? ??????? ?? ??????. ??? ??????????? ??????? ?????? ?????????? ?? ???? ??????.???? ??? ??? ?? ????? ????? ?? ????? ?? ???? ??????, ?? ?? ??? ???? ???? ??? ,,??????? ?????" ? ?????????, ?? ?? ?? ???? ??????? ????. 0104_cheesy njamnjam ???? ??? ? ??? ????? ???? ?????? ??????? ? ???????? ????? ????. ?? ? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????. ??? ?????? ?? ?? ???????? ?? ??? ??????? ?? ???? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 @Markic Evo citiram te za "gredu" ?????? ??? ???? ???? ????? ????? ???????? ???????? ????? ?? ???? ???? ????????? ???????, ???? ?? ???? ????????Jesi ti to napisao?Ja kazem da nema dveri, ne znam sta ti vidis i gde ti vidis dveri..verovatno smo mi svi u zabludi il si ti na nakom duhovnom nivou pa vidis i nevidljivi svet,nevidljivi ikonostas kao i dveri :cheesy2: ????? ?? ?? ????? ??? ???????? ???? ????, ??? ?????????, ??????? ? ?? ?? ??? ??? ??????? ?? ?????? ???????????, ?????? ?? ?? ? ????? ???????. ??????? ????? ???? ???? ??? ?? ???????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ?? ?? ??????? ???.???? ??? ?? ????? ?? ??????? ? ???????? ??????. ? ???? ??? ?? ??????? ?? ????? - ??? ?????? ????? ?? ?????? ?????? ??????? ?????. ?? ???? ????? ??? ?????? ????????? ?? ?? ?? ?????? ???????? ??????????? ????????? ??????????? ?????, ???? ?? ???????? ??? ? ??????? ?? ????? ??? ? ?? ????? ? ????? ?????. ??? ??? ??????? ???? ?? ???????? ???? ???? ??????? ?????. ??? ????????!!! ??? ???? ????? ??????, ??? ??????? ????? ? ????? ?? ?????????. ??? ???? ?? ?? ?? ??? ??????????? ?? ?? ???????? ???? ??????, ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?????. ??? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ??? ??? ???? ?????????? ????? ?????????? ?????. ?? ?????? ??, ???? ?????????? ?? ????? ?????? ??????, ? ???? ????? ?? ?? ???? ???????? ?????? ????? ????? ???????? ???????? ???????? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2281.msg94613.html#msg94613 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 brat konstantin, alias vizant dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука