Владан Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 И мени су ловци лепи пси, мада до сада нисам знала ништа о њима.Видим да су мнооого добри, мало блентави, послушни, посесивни...и да им треба мнооого простора и времена за њушкање :-)))Хвала, Вуче :-)))Иначе, пас је чипован, али се одазива на име са чипа ...нисам ни звала власнике, јер нису нигде објавили да је нестао.Могуће је да им није ваљао за лов, плаши се пуцњева... (и мачака) :-))Можда су и пуцали на њега, или су га једноставно оставили.овај пас тј ова пасмина се користи у лову на птице... Ловци знају бити мало окрутни према псима који временом или пак од самога почетка "нису за лов"ловачки пас мора бити, хитар, издржљив, агресиван (крволочан), послушан господару, мада већину ових особина пас стиче кроз рад са њим, не може један ловачки пас да се плаши пуцња рецимо или да бјежи од мачке то је оно с чим се роди, и знам да гроѕно звучи ал такав пас није низашта осим да буде у кући и да се шетка по парку... добро му нису главе дошли јер обично такви пси служе као покретна мета... јако је лијеп и добро си га "поправила" .. пази га сада и дај му љубави јер то код оног прије тебе није имаоо..хехепоздрав и још једном свака ти част на овоме! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Поздрав од Сер Жилета! Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 овај пас тј ова пасмина се користи у лову на птице... Ловци знају бити мало окрутни према псима који временом или пак од самога почетка "нису за лов" ловачки пас мора бити, хитар, издржљив, агресиван (крволочан), послушан господару, мада већину ових особина пас стиче кроз рад са њим, не може један ловачки пас да се плаши пуцња рецимо или да бјежи од мачке то је оно с чим се роди, и знам да гроѕно звучи ал такав пас није низашта осим да буде у кући и да се шетка по парку... добро му нису главе дошли јер обично такви пси служе као покретна мета... јако је лијеп и добро си га "поправила" .. пази га сада и дај му љубави јер то код оног прије тебе није имаоо..хехе поздрав и још једном свака ти част на овоме! Користе се они и за друге ствари у лову, барем тако пише на нету: кажу да су добри за праћење трага крви ... Иако га није нико тражио, ја се осећам одговорном да се том власнику ипак јавим, мада ми је јасно по понашању пса да је нежељен ... А сви ми кажу да нема потребе да чачкам мечку и да их зовем. И ја мислим да је Жика створен само да буде један мажени љубимац, ништа друго. Добро је д ага нису убили. Уффф ... ловци су ми ужасни ... барем већина. Проблем је што ја већ имам 2 пса ... :cheesy: па не знам шта ћу сад. Једино да се преселим :bla: Није никаква "свала част", ја и иначе помажем живуљкама у невољи, на разне начине. Не узимам их баш ни на привремено, али овог нико није хтео. А жена која га је чувала нема довољно новца да га храни, мада му је дала прву шансу за нови живот иако су је сви од тога одвраћали, причали јој да га не дира, да ће се разболети и слично. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 Херр Жика поздравља сер Жилета :-)) и поручује: бежи од мене, ја те се плашим. Срећно свима Бадње вече и диван празник рођења Христвог! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Pisci vole zmije, lekari mačke Istraživanje jednog portala za traženje posla pokazalo je da ljudi određenih zanimanja drže određene vrste životinja kao kućne ljubimce. Ljudi koji imaju ptice najzadovoljniji su svojim poslom, a u tu grupu spadaju administrativni stručnjaci, građevinski radnici, trgovački predstavnici. Pse najčešće imaju profesori, medicinske sestre, vojnici, zabavljači i menadžeri. Zmije i gmizavci omiljeni su u domovima bogatih ljudi, ali i pisaca, urednika, policijskih i marketinških službenika. Stručnjaci za finansije, šumari i prevoznici obožavaju ribice kao kućne ljubimce, a mačke se najčešće “nastanjuju” u kućama lekara, naučnika... http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:314710-Pisci-vole-zmije-lekari-macke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ne da ih volim nego im se i divim,zivotinja kada zavoli voli svim srcem i koliko god da se lose ponasas i ophodis prema njoj ona ti nece okrenuti ledja,uvek ce te iskreno voleti i svim srcem..kamo srece da svi ljudi tako vole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лаки Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Код животињка нема пет- шест или те воле или не... :4869: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Kada jednom zavole..ostaju verni do kraja svog zivota.. Данче* and Natalija28 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Од како знам за себе волео сам животиње . Данче* је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Da Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 ДА! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Voleti zanči tretirati dostojanstveno sve životinje a ne birati vrste koje su poželjnije pa njih kao i sebe hraniti drugim vrstama koje se zlostavljaju na farmama. Volim životinje u njihovom prirodnom staništu a ne u ovim našim gradskim kavezima ma kako lepo ih uredili. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 I jos nesto..pas..pojedina zivotinja koja nece otici bez pozdrava..koliko god mu bude bilo tesko..on ce sacekati svog najboljeg prijatelja da se oprosti sa njim.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Volim životinje, ali su mi najprivlačnije mačke... Životinja sa karakterom, koju nikada istinski ne poseduješ... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Voleti zanči tretirati dostojanstveno sve životinje a ne birati vrste koje su poželjnije pa njih kao i sebe hraniti drugim vrstama koje se zlostavljaju na farmama. Volim životinje u njihovom prirodnom staništu a ne u ovim našim gradskim kavezima ma kako lepo ih uredili. A kako stoje stvari sa kavezima na selu? Ili u zooloskom vrtu? Postoje domace i divlje zivotinje, zasto covek ne bi imao psa ili macku? Ja ne volim ptice u kavezima, uhvati me uvek strasna tuga. Verovatno nisi odrastao sa zivotinjama, ne razumes koju ljubav i toplinu one mogu coveku da pruze i kad se radujes i kad tugujes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука