Желе Зека Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Па да ли је кул или психопатологија? Ко уопште "ствара" ово? Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Има сведочења да је неко такав постојао, али је име измислио Вук Драшковић, колико ми је познато. Опасност писања имена на икони је велика, јер кад се икона без натписа није икона и икона која изгуби натпис, а не може се утврдити и рестаурирати онда се икона спаљује. Па зар је могуће да је наша Црква прогласила неку особу светом,а да није сигурна ни да ли је постојала ни како се звала? Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Па да ли је кул или психопатологија? Ко уопште "ствара" ово? Ово "кул" треба читати као иронију...хехехе...наравно, чиста психопатологија! Не знам, немам појам, али ипак постоји. Има и горих примера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Манделц Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Јел ова? Ведран, Vaske, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Јел ова? Да, то је то, не верујем да си нашао...не занм шта да кажем... БРАВО!!! Јел може да се постави већа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Манделц Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Фотографисао сам целу изложбу, али сам тек сад погледао ову тему па сам укапирао шта тражиш. ако оћеш питаћу га кад га видим дал је још има и дал је на продају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Фотографисао сам целу изложбу, али сам тек сад погледао ову тему па сам укапирао шта тражиш. ако оћеш питаћу га кад га видим дал је још има и дал је на продају? Свака част, мислио сам да никада више нежу видети ово чудо! Ово је једина икона на свету која ми се јако јако свиђа... Да, питај обавезно, даћу пара и пара...хвала ти пуно још једном Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Јел ова? Ух, колико је добра икона! Свака част Деки! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 вистина, ликот на свети Исак Сирин, блеска од светлината која што не е од овој свет... изразот на лицето на светителот, неговиот поглед е незаборавен, како не ние, туку тој нас да не гледа... немам зборови... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Шта знам. Уопште ми се не допада, личи на илитиде: Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Не личи ни мало. Чак је поређење јако неукусно. Али наравно, укуси су различити, па томе у прилог иду и неукусни укуси Ведран је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 вистина невкусно и тука не важи правилото дека за вкусовите не се расправа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Не личи ни мало. Чак је поређење јако неукусно. Али наравно, укуси су различити, па томе у прилог иду и неукусни укуси Хахахаха. Oh well, ја сам доста традиционалнији када је иконографија у питању... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Хахахаха. Шта знам, ја сам доста традиционалнији када је иконографија у питању... Е, а ја се баш понадао да ћеш кренути мојим либералним путевима Не знам, мени је ово нешто најлепше што сам видео и чини ми се нешто што на радикалан начин истиче суштину иконе: предокус Царства Божијег. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 преубав е ликот. сакам да прашам дали се знае кој е авторот? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука