Aquilius Cratus Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Kakav mi odnos treba da imamo? Sigurno da se ne svetimo ni na koji način, da blokiramo odnos ili šta god, već da prihvatamo njihov novac i da se smešimo blagonaklono (dragačevski instinkt!xD). You just made my point. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 You just made my point. My pleasure, mister! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Ali kad Ronnie Boy kaže onako kako jeste, iz moje perspektive potpuno nekontroverzno, oni ga gledaju kao da čovek ima 3 glave i govore kako je objašnjenje da su ih napali jer ih ovi bombarduju već 10 godina apsurdno. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Ali kad Ronnie Boy kaže onako kako jeste, iz moje perspektive potpuno nekontroverzno, oni ga gledaju kao da čovek ima 3 glave Колико сам само пута ово исто доживео од њих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Nisu zaboravili Japanci , oni nikad nista ne zaboravljaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Šta vam je ljudi, to oni čine sve samo za dobro tih naroda jer im tako svrgavaju njihove diktature a uvode najrazvijeniju i najprosperujuću demokratiju na svijetu što postoji. Svi bi im ustvari trebali biti zahvalni kad ih bombarduju jer to čine za njihovo dobro! Oni kao najrazvijenija demokratska zemlja na svijetu imaju pravo intervenitrati i pokarati razne te ugnjetavače građanskih i ljudskih prava i kojekakve narodne diktatore po cijelom svijetu što ustvari i čine. Tako je to ustvari s tim iz njihove perspektive, kako to vide oni. Svijet je danas pun nezahvalnika, nezahvalnici jedni! pink panter је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука