bosanac Написано Април 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Ovdje nepišem o stavu islama o alkoholizmu i pijenju alkohola kako u malim tako u velikim količinama.Ovdje pišemo o problemu pijenja i alkoholizma.Ovisništvo o aklkoholu ne počinje prvim konzumiranjem.Ono postepeno dolazi.Čak i oni koji u "ime Hrista", popiju oni znaju postati alkoholičari. Opet kažem bolje je sprečiti problem u korijenu....A to je u potpunosti nepiti ... Oprostite hriščani ja dobro znam da je po vašoj vjeri dozvoljeno popiti čašicu dvije ali nije dozvoljeno opijati se.Kod nas je ono što je zabranjeno u velikim količinama zabranjeno i u malim.... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Ko nema nikakvu kontrolu ne bi trebalo ni da pije alkoholna pića. Ali neće svako ko neki put i pretera postati alkoholičar ili zavisnik.I ja po neki put popijem više nego što treba ali nisam zavisnik. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Kod nas je ono što je zabranjeno u velikim količinama zabranjeno i u malim.... Kod vas je ako se ne varam i hrana zabranjena u velikim količinama, zar ne ? Pa i voda je štetna ako se pije previše, i spavanje i rad....... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 To je potvora na Isa.a.s. Nikada nijedan poslanik nije pio. Mi se pricescujemo hlebom i vinom, Telom i Krvlju Njegovom . Nije to hula na Hristosa, pa On nam je to i ostavio u amanet . Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 To je potvora na Isa.a.s. Nikada nijedan poslanik nije pio. Неозбиљан си саговорник. Наравно, веома је тешко наћи муслимана озбиљног саговорника, с обзиром да је историја раскринкала Ислам (нема дакле потребе залазити у философију), па већина муслимана једноставно игнорише чињенице... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Bosanac, a sta mislis o prasecem pecenju? Je l da da je bolje od jagnjeceg? e, sad moze jedna studija o jagnjetini, i jedna o prasetini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Moji omiljeni "greh" Михајло је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Mi se pricescujemo hlebom i vinom, Telom i Krvlju Njegovom . Nije to hula na Hristosa, pa On nam je to i ostavio u amanet . Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje.Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje.Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu. Svaka upotreba ima zloupotrebu, svi lekovi su otrovni u velikim kolicinama . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje. Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu.Па не напијају се они Причешћем, а ти што се напијају алкохолом/лековима/наркотицима и нису (баш неки) хришћани... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje.Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu. Јеа, честити муслимани се не опијају и не дрогирају се. А поготово не једу свињетину. Да не идемо даље од тога, па да крене мо и причу о честитим муслиманкама, пошто није тема сада. Ту причу мош да проспеш некоме ко није проводио време са честитим муслиманима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Ovdje nepišem o stavu islama o alkoholizmu i pijenju alkohola kako u malim tako u velikim količinama.Ovdje pišemo o problemu pijenja i alkoholizma.Ovisništvo o aklkoholu ne počinje prvim konzumiranjem.Ono postepeno dolazi.Čak i oni koji u "ime Hrista", popiju oni znaju postati alkoholičari. Opet kažem bolje je sprečiti problem u korijenu....A to je u potpunosti nepiti ... Oprostite hriščani ja dobro znam da je po vašoj vjeri dozvoljeno popiti čašicu dvije ali nije dozvoljeno opijati se.Kod nas je ono što je zabranjeno u velikim količinama zabranjeno i u malim.... Боске, јел се ово правопис босанског променио од времена кад се звао српско-хрватски? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Боске, јел се ово правопис босанског променио од времена кад се звао српско-хрватски? Мени није јасна њихова забуна око тврдог и меког ч па не знам је ли има нешто у том правопису да им разреши ту муку. Ево и подфорум се зове "Дијалог са браЧом муслиманима" :P RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука