Jump to content

Zablude o alkoholu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovdje nepišem o stavu islama o alkoholizmu i pijenju alkohola kako u malim tako u velikim količinama.Ovdje pišemo o problemu pijenja i alkoholizma.Ovisništvo o aklkoholu ne počinje prvim konzumiranjem.Ono postepeno dolazi.Čak i oni koji u "ime Hrista", popiju oni znaju postati alkoholičari.

Opet kažem bolje je sprečiti problem u korijenu....A to je u potpunosti nepiti ...

Oprostite hriščani ja dobro znam da je po vašoj vjeri dozvoljeno popiti čašicu dvije ali nije dozvoljeno opijati se.Kod nas je ono što je zabranjeno u velikim količinama zabranjeno i u malim....

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

To je potvora na Isa.a.s.

Nikada nijedan poslanik nije pio.

Mi se pricescujemo hlebom i vinom, Telom i Krvlju Njegovom :).

Nije to hula na Hristosa, pa On nam je to i ostavio u amanet :).

Подели на овим сајтовима

To je potvora na Isa.a.s.

Nikada nijedan poslanik nije pio.

Неозбиљан си саговорник. Наравно, веома је тешко наћи муслимана озбиљног саговорника, с обзиром да је историја раскринкала Ислам (нема дакле потребе залазити у философију), па већина муслимана једноставно игнорише чињенице...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Mi se pricescujemo hlebom i vinom, Telom i Krvlju Njegovom :).

Nije to hula na Hristosa, pa On nam je to i ostavio u amanet :).

Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje.Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje.Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu.

Svaka upotreba ima zloupotrebu, svi lekovi su otrovni u velikim kolicinama :).

Подели на овим сајтовима

Na primjeru čestitih Srba vidimo kako se taj emanet poštuje. Svaki šesti Srbin je postao "emanečar" tj ovisnik o tom emanetu.
Па не напијају се они Причешћем, а ти што се напијају алкохолом/лековима/наркотицима и нису (баш неки) хришћани...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Јеа, честити муслимани се не опијају и не дрогирају се. А поготово не једу свињетину. Да не идемо даље од тога, па да крене мо и причу о честитим муслиманкама, пошто није тема сада.

Ту причу мош да проспеш некоме ко није проводио време са честитим муслиманима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ovdje nepišem o stavu islama o alkoholizmu i pijenju alkohola kako u malim tako u velikim količinama.Ovdje pišemo o problemu pijenja i alkoholizma.Ovisništvo o aklkoholu ne počinje prvim konzumiranjem.Ono postepeno dolazi.Čak i oni koji u "ime Hrista", popiju oni znaju postati alkoholičari.

Opet kažem bolje je sprečiti problem u korijenu....A to je u potpunosti nepiti ...

Oprostite hriščani ja dobro znam da je po vašoj vjeri dozvoljeno popiti čašicu dvije ali nije dozvoljeno opijati se.Kod nas je ono što je zabranjeno u velikim količinama zabranjeno i u malim....

Боске, јел се ово правопис босанског променио од времена кад се звао српско-хрватски?

Подели на овим сајтовима

Боске, јел се ово правопис босанског променио од времена кад се звао српско-хрватски?

Мени није јасна њихова забуна око тврдог и меког ч :D па не знам је ли има нешто у том правопису да им разреши ту муку.

Ево и подфорум се зове "Дијалог са браЧом муслиманима" :P

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...