Zayron Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ce mu nadjemo neku srpsku domacicu i slavu ima da pocne da slavi greengrin Eh, to bi bila prava popadija, baš! :smile: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ne znam ja baš za taj "istorijski voz" da je to baš tako dobra stvar. Ovaj gospodin je u njega ušao u taj takav jedan "voz istorijski" za Sarajevo a kako je prošao, OMG! Guten Morgen, Herr Ferdinand, kamen wir in Sarajevo! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ne čini mi se da su ti "vozovi istorijski" baš najprikladnijim i najkomfornijim transportnim sredstvom. S njima često ni ne stignete tamo gdje ste krenuli a završite tamo gdje vam ne bi palo ni na pamet da ćete završiti. crutches Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ne znam ja baš za taj "istorijski voz" da je to baš tako dobra stvar. Ovaj gospodin je u njega ušao u taj takav jedan "voz istorijski" za Sarajevo a kako je prošao, OMG! Guten Morgen, Herr Ferdinand, kamen wir in Sarajevo! Тако се у Босни утерују дугови за струју gringrin Михајло and Apis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ne čini mi se da su ti "vozovi istorijski" baš najprikladnijim i najkomfornijim transportnim sredstvom. S njima često ni ne stignete tamo gdje ste krenuli a završite tamo gdje vam ne bi palo ni na pamet da ćete završiti. .gif' class='bbc_emoticon' alt='crutches' /> Vi ste vec stigli odavno i vidim bas uzivate,prosto pucate od srece i zadovoljstva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Vi ste vec stigli odavno i vidim bas uzivate,prosto pucate od srece i zadovoljstva Ko, mi u Češkoj, mi nismo u nikakvom istorijskom vozu, kod nas je u pitanju bungee jumping bez kanape. Mi smo specijalni slučaj. :rolleyes: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Papu treba zvati. Ali ne treba zvati jedino papu, nego sve veće takozvane tradicionalne hrišćanske zajednice, dakle organizovati neku vrstu ekumenski skup u proslavi milanskog edikta, koji je istorijski važan ne samo za nas pravoslavne Hrišćane, nego generalno za sve Hrišćane. Ovde Srpska Pravoslavna Crkva, zajedno sa Republikom Srbijom, treba da se pokaže kao dobar domaćin. Ne zaboravimo da smo i mi gosti kod drugih, ovde mislim na dijasporu i koliko eparhija i crkva imamo u drugim državama i tako dalje.. Da ne govorimo o kontaktima koji bi se možda sklopili, o boljoj reputaciji za našu pomesnu Crkvu kao i za Srbiju i mnogo toga. Da pozovemo i dalaj lamu,zen ucitelje,hindu gurue,sai babu .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 стварно не контам што сте Жавишу напали.. човек је лепо рекао да су у Јасеновцу хрватски свештеници ХКЦ убијали Србе.. док су нацисти у Аушвицу убијали Пољске свештенике који су се борили против нациста.. шта коме није јасно.. а везано за Папу... пошто неке наше Владике више личе на папу...нема разлога да човек не налети на дернек у Нишу... данас сам нешта контао и променио мишљење... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ja bi ih sve zvao i naplatio im ulaznice. Pa kad mogu da idu kod Obame na "molitveni doručak" i još da plate 500$, što ne bi mogli u Niš pa ih dernuti po 1000€vrića a dobili bi i super klopu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Pa kad nije hteo da se odrekne Stepenca sta su ocekivali?Nema pokajanja nema oprosta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ja bi ih sve zvao i naplatio im ulaznice. Pa kad mogu da idu kod Obame na "molitveni doručak" i još da plate 500$, što ne bi mogli u Niš pa ih dernuti po 1000€vrića a dobili bi i super klopu. How to make pierogi? Authentic Polish pierogi recipes http://www.tastingpoland.com/food/pierogi_2.html Ne bi to bilo loše u Zawiszinom aranžmanu, svi bi se tamu utukli pierogama i polskom wodkom, al što je skupo, skupo je brate, 1000 evra pa makar ti pierogi po receptu babe Zawisze Czarnoga bili, šta je mnogo mnogo je, hahahaha! Pierogi punjene mesnim nadjevom http://www.coolinarika.com/recept/pierogi-punjene-mesnim-nadjevom/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука