Владан Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 vidi prijatelj kada sam rekao "o nevjerni srpčići" mislio sam na nas SRBE koji se usudjuju da sumnjaju u postene namjere onih koji su nas 500 god tlacili i koji su nam buducnost na naki nacin zapecatili.., lako pucas nije ti to dobro sam si konstatovao da je secer gadna stvar opusteno samo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 vidi prijatelj kada sam rekao "o nevjerni srpčići" mislio sam na nas SRBE koji se usudjuju da sumnjaju u postene namjere onih koji su nas 500 god tlacili i koji su nam buducnost na naki nacin zapecatili.., lako pucas nije ti to dobro sam si konstatovao da je secer gadna stvar opusteno samo Ukoliko sam pogrešno razumio povlačim ono što sam napisao na tvoj račun i uljudno se izvinjavam. Владан је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Е, ово обожавам. Пљунем те једно пет пута па се онда извинем. Па тако сваки дан. Добро, можда једном и неће морати да се извињава... Владан and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Vidiš ljudski je pogrešiti i ljudski je izvinuti se.To je odlika ljudi.A odlika neljudi je kada grešku učine , em što negiraju je , em što lažu sebe da je nisu učinili. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Vidiš ljudski je pogrešiti i ljudski je izvinuti se.To je odlika ljudi.A odlika neljudi je kada grešku učine , em što negiraju je , em što lažu sebe da je nisu učinili. Тачно. Једном. Два пута. Али више од тога извињење се рачуна као да га је Тадић дао... Apis, Manolis, Владан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Тачно. Једном. Два пута. Али више од тога извињење се рачуна као да га је Тадић дао... .smeha. .smeha. .smeha. koji si ti car Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Zato mi od nekih ne prihvatamo izvinjenja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука