Jump to content

Turska donira deset miliona eura za rekonstrukciju aerodroma Morava kod Kraljeva

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koga zmija ujede i guštera se plaši .

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Nemožeš vjerovati.Čim muslimani nešto dobro urade odmah je to protiv Srba.Ja nevidim zašto bi neko bio izdajnik koji prihvati projekat u kojem je korist za državu.

Evo ovako ja pravim kuću i dođe mi srbin i kaže slušaj komšo evo ti od mene bespovratno desetak hiljada da se i ti i tvoja porodica smjestite.Da li trebam to odbiti zato što to Srbin daje?Trebam da mu kažem mrš od tebe i takvih neću nikakvu pomoć!A čovjek došao zbog želje da pomogne.Da li sam izdajnik Bosne ako to prihvatim?Ma dajte!Samo bolesnici smatraju da ino ulaganja su udar na srpske interese.Halo ljudi dosta vam je bilo da ste u blokadi.Ili vam je se svidjela nekima izolacija.Ako je se nekima svidjelo da budu izolovani neka se zatvore u tor i neka budu ko ovce u njemu.

pozdravi i tebi u bajkoland-u

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

To ja vama objašnjavam a nikako da shvatite! :rolleyes:

Jao .E sad ću da se zamislim nad celokupnom istorijom.Možda laže. gringrin

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Nemožeš vjerovati.Čim muslimani nešto dobro urade odmah je to protiv Srba.Ja nevidim zašto bi neko bio izdajnik koji prihvati projekat u kojem je korist za državu.

Evo ovako ja pravim kuću i dođe mi srbin i kaže slušaj komšo evo ti od mene bespovratno desetak hiljada da se i ti i tvoja porodica smjestite.Da li trebam to odbiti zato što to Srbin daje?Trebam da mu kažem mrš od tebe i takvih neću nikakvu pomoć!A čovjek došao zbog želje da pomogne.Da li sam izdajnik Bosne ako to prihvatim?Ma dajte!Samo bolesnici smatraju da ino ulaganja su udar na srpske interese.Halo ljudi dosta vam je bilo da ste u blokadi.Ili vam je se svidjela nekima izolacija.Ako je se nekima svidjelo da budu izolovani neka se zatvore u tor i neka budu ko ovce u njemu.

Bolesnici ipak nismo, mislim da površno shvataš naše komentare.

(Za mene) je poenta da država Turska ne ulaže u boljitak države Srbije, već u izgradnju potencijalne države Sandžak, ili već kako su naumili da je nazovu. Tvoje poređenje nije odgovarajuće, jer je ovo stvar pre svega politike, tek onda ekonomskog interesa.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Bolesnici ipak nismo, mislim da površno shvataš naše komentare.

(Za mene) je poenta da država Turska ne ulaže u boljitak države Srbije, već u izgradnju potencijalne države Sandžak, ili već kako su naumili da je nazovu. Tvoje poređenje nije odgovarajuće, jer je ovo stvar pre svega politike, tek onda ekonomskog interesa.

Kraljevo nikad nije bilo Sandzak...Ogromna vecina stanovnistva Kraljeva nisu muslimani...A Turci ce pre da uzmu citavu Srbiju nego Sandzak...

Pored Sjenice postoji vojni aerodrom pa zasto Turci njega nisu obnovili???Zar on nije preci???

http://en.wikipedia....Sjenica_Airport

Zbog bombi pod zemljom ugrožene hiljade građana

SJENICA – Ni 12 godina, koliko je prošlo od NATO bombardovanja SRJ, vojni aerodrom „Dubinje“, kod Sjenice nije očišćen od neeksplodiranih bombi Procenjuje se da je bombama zagađeno nešto više od dva miliona kvadratnih metara, na području samog aerodroma i susednog Vapskog polja

http://www.naslovi.n...radjana/2421929

Sjenica: Ostaje vojni aerodrom

http://www.novosti.r...-vojni-aerodrom

Muftija Zukorlic je bio dogovorio sa Djindjicem obnovu tog aerodroma.Djindjic je bio u Nemackoj da ugovori posao sa nekim firmamam a Zukorlic u Saudijskoj Arabiji za novac,ali nakon toga su ubili Djindjica...

Ovde ljudi nisu bolesni nego su paranocni do te mere da sve ama bas sve moraju da povezu i protumace kao zlo,zaveru,...

Подели на овим сајтовима

пуно сте нам доброг дали кроз вјекове како смемо сумњати о невјерни српчићи

Šta očekivati i kome uputiti prigovor, kada najodgovorniji na ovome sajtu otvoreno omalovažavaju one koji nisu hriščani niti su Srbi.Vladane vidio sam ja da si ti onaj rehabilitalista.Isuviše je to jadno .Umjesto da promovišeš hriščanstvo ti promovišeš nacionalizam.Jadan li je vjerski sajt u kojem nacionalisti kolo vode.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Интернационална политика није више "завади па владај". Сада је "донирај па доминирај"

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

пуно сте нам доброг дали кроз вјекове како смемо сумњати о невјерни српчићи

Nevjerni su ti srpčići oni kojih je turska puna.Istanbul ih je pun.cjela Srbija ide tamo da posjeti majku Tursku, što kao Turisti , što kao trgovci.Vjerovatno i ti malo, po malo pa skokneš do Turske.

A to što ti smeta što je bosanski narod prešao na islam, brate možeš se i dalje sikirati, a to ti ne preporučujem.Šećer je opasna boljka.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Nikad Turska ovde nece biti dobro primljena, sve srazmerno onom zulumu koji su vrsili nekoliko vekova.

To vazi i za danasnje - narocito za danasnje - vreme, svi znamo zbog cega.

A to sta sve rade nasi danasnji "politicari" ne treba ni da se komentarise.

Dobro je sto nas Bog cuva, inace bi nas prodali do sad u kompletu.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kraljevo nikad nije bilo Sandzak...Ogromna vecina stanovnistva Kraljeva nisu muslimani...A Turci ce pre da uzmu citavu Srbiju nego Sandzak...

Pored Sjenice postoji vojni aerodrom pa zasto Turci njega nisu obnovili???Zar on nije preci???

http://en.wikipedia....Sjenica_Airport

Zbog bombi pod zemljom ugrožene hiljade građana

SJENICA – Ni 12 godina, koliko je prošlo od NATO bombardovanja SRJ, vojni aerodrom „Dubinje“, kod Sjenice nije očišćen od neeksplodiranih bombi Procenjuje se da je bombama zagađeno nešto više od dva miliona kvadratnih metara, na području samog aerodroma i susednog Vapskog polja

http://www.naslovi.n...radjana/2421929

Sjenica: Ostaje vojni aerodrom

http://www.novosti.r...-vojni-aerodrom

Muftija Zukorlic je bio dogovorio sa Djindjicem obnovu tog aerodroma.Djindjic je bio u Nemackoj da ugovori posao sa nekim firmamam a Zukorlic u Saudijskoj Arabiji za novac,ali nakon toga su ubili Djindjica...

Ovde ljudi nisu bolesni nego su paranocni do te mere da sve ama bas sve moraju da povezu i protumace kao zlo,zaveru,...

Nema komentara?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...