paliandjeo Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Ako postoji na ovom forumu neki svestenik, molila bih ga da mi se javi preko privatne poruke. Hvala. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 mislim da je samo sveštenik Aleksandar aktivan https://www.pouke.org/forum/user/8249-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 И о. Небојша је ту, чини ми се. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Како је најбоље поступити у случају када неко неће да се крсти, а већ је у поодмаклим годинама (60+) и шта се тада може учинити? Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Зашто богослужење на светог Јована 20 јануара нема литијске стихире? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Клирик Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 Помаже Бог!Имам два питања за свештенике.1. Да ли свештеници треба да свете водицу у домовима гатара, уколико им је познато да се ови тим стварима баве?2. Како треба да поступе ако имају такав случај на парохији?Унапријед захваљујем на одговору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Да ли тереба комендијама давати када дођу на врата? људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sloboda7 Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Помаже Бог, волела бих да ми неко од свештеника одговори како ојачати веру после великих духовних разочарења, плус тешке ситуације и свакодневне борбе са животним искушењима. Мислим на тренутке кад се уздрма духовна подршка због неког разлога, а она је важна за ову свакодневну борбу. Како после тога устати, ојачати, и опет осетити Божије присуство. Хвала унапред. HippyGirl је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zbunjena Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi srodstva...U vezi sam sa momkom za koga kazu da dodjemo cetvrti rod, mene zanima da li je ta veza moguca po crkvenom i drzavnom zakonu... Moja baka i njegov deda su drugi rodjaci ...Hvala unaprijed! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука