Гости Guest - . . .- Написано Април 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Историјско Васкрсење Господа Исуса Христа и литургијска реалност Предавач: Протојереј-ставрофор Милорад Голијан Почетак: Велика субота 2012 у 21:00 Адресe преноса предавања: https://www.pouke.org/forum http://www.stickam.com/pouke http://www.pravoslavniistocnik.net/ Ваш zru тим и гл. уредник видео предавања ђакон Младен Шобот Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Предиван банер, можда и најлепши до сада! Свака част, оче! ЕДИТ: А и одлично се уклапа уз позадину Свака част! Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Питања можете постављати после предавања овде на теми (потребно је да се региструјете на Жру) или директно на stickam.com. Питања која буду овде постављена биће прослеђена Протиним сарадницима да их прочитају (за оне који не знају, прота Милорад Голијан је потпуно слеп) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Предиван банер, можда и најлепши до сада! Свака част, оче! ЕДИТ: А и одлично се уклапа уз позадину Свака част! Хвала, веџбам, веџбам... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Април 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Предиван банер, можда и најлепши до сада! Свака част, оче! ЕДИТ: А и одлично се уклапа уз позадину Свака част! Да, до сада најлепши ! Свака част ! Фонт је феноменалан ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Банер је врх! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Са предавањем почињемо тачно у 21:00, овде можете постављати питања или директно на каналу. Рекох, преносиће неколико сајтова предавање, а имаћете и линк на фејсбуку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Prijatno sam iznenađen kvalitetom prenosa. Beseda je bila odlična. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 kao i uvek, volim da slusam protu i sta besedi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Нисам разумео зашто само Отац зна време страшног суда а Син не? иначе одлично предавање као и једно предходно његово што сам гледао. хвала вам свима. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Феноменално предавање! Свака част Проти, а и екипи која је организовала предавање. И да, квалитет преноса је био најбољи до сада. Хвала екипи ЖРУ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Овога пута је заиста био најбољи квалитет преноса, али то је ствар мало боље опреме и доброг интернет протока. Да, предавање је као и увек фантастично. Ускоро ћемо објавитзи снимак предавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 @ Nebojsa Jovanovic brate to sam ga ja pitanje pitao posto kad sam citao Sveto Jevandjelje i kad sam ti procito malo sam se zacudio.. a ono sto sam ja razumeo sto je on odgovorio na to pitanje je da kad bude volja Boga Oca to ce se desiti,ja bih sad izneo moje misljenje na to a neznam da li bih bio u pravu dali smem?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Све је у вољи Очевој. Од Њега полази свака иницијатива и свако дејство Тројице. Када Отац покрене такво дејство, тј. славни Христов долазак и опште васкрсење и успостављање вечног Царства новог Јерусалима, то ће бити као и све друго подржано и остварено дејством и друге Двојице - Сина и Духа. Отац увек благоизвољева, док други чине Његову вољу. Дакле, када Отац пресече једном - у неком историјском моменту -, покренуће се тај домострој стварања, тачније оствариће се циљ стварања, који је сједињење свега возглављено Христом у заједницу Свете Тројице. Иако је свако Божије дело дејство Тројице личности, та једна воља испуњава се као воља Очева коју свако прима и потврђује. Упоредите то са тројицом људи који морају истовремено да окрећу чекрк да би постигли одређену силу. Од те тројице очекује се воља једнога када ће наступити моменат да се започне са тим деловањем; у томе је цео смисао извршавања једне Божије воље која је Очева. bgpj and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 To nije u redu.Ako Sin ispunjava volju Ocevu onda On nema svoju volju.Sin ima istu volju kao i Otac jer od njega je ,,rodjen,,.Oni su jedno.Sin je oduvek u Ocu I Otac je oduvek u Sinu.Jedna volja,jedno delovanje vecno narazdeljivo sa Svetim Duhom.Trojica ravnopravna,jednosustna,sadejstvujuca vecno nerazdeljiva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука