Jump to content

Jovan Deretic!

Оцени ову тему

Fildza

Препоручена порука

Po meni je ovaj covek sarlatan i kvazi naucnik.Slusao sam njegova predavanja (bolje reci lupetanje),i odmah sam shvatio o kakvom se "naucniku" radi.

Mnogi zaboravljaju (i to mislim,pre svega,medju "hriscanima"),da su Isus,Bogorodica,apostoli i ostali (mislim na prvu crkvu u Jerusalimu) bili Jevreji.A poznato je da je bilo mnogih crkvenih "velikodostojnika" koji su bili zagrizeni antisemiti!?Pri tome mislim i u zapadnom i istocnom hriscanstvu.Toliko od mene.  :bendoff:

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Браћо и сестре, овај је дефинитивно, али дефинитивно или луд, или се прави да је луд. Не жалим уопште своје време потрешоно на гледање овог интервуја. Било је јако забавно, тешко да има бољег лека против депресије  у виду забаве. Нећете се ни ви браћо СрБи и сестре срБкиње, као и остали који нису свесни да су исто, покајати ако одгледате цео овај интервју:

Подели на овим сајтовима

Амин дајем на повјерење, Игњатије. А интервју ћу погледати док "ухватим" времена за то. Два сата ипак није мало, а гледао сам овог стенд-ап комичара и раније и баш сам уживао. 

Радован трећи траје око 3 сата, ово око 2. Не зна се које је већа комедија! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Амин дајем на повјерење, Игњатије. А интервју ћу погледати док "ухватим" времена за то. Два сата ипак није мало, а гледао сам овог стенд-ап комичара и раније и баш сам уживао. 

Радован трећи траје око 3 сата, ово око 2. Не зна се које је већа комедија! 

Заиста се нећеш покајати. Радован сада има озбиљну конкуренцију. Он се барем зезао, глумио отворено. Овај је још (траги)комичнији баш због тога што говори са позиције неког др наука, историчара... Па шта је све млатио.... људи драги. О оснивачу Хришћанства, настанку хебрејског и немачког језика.... лудило. Али тај његов самоуверени озбиљан став док то прича, наводи лик "доказе који јасно то потврђују", позива научнике на дебату....

Мени је смешан био и водитељ који је крајње озбиљан слушао те лудости, постављајући још и потпитања и тражећи додатна објашњења.. Ја да сам водитељ не знам како бих се суздржао када бих га срео уживо, првих пет минута излагања. Пукао бих од смеха и добио отказ вероватно.... :))

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ignjatije рече

Ја да сам водитељ не знам како бих се суздржао када бих га срео уживо, првих пет минута излагања. Пукао бих од смеха и добио отказ вероватно....

Зато ти и ниси водитељ. Они су, очито, обучени да издрже и највеће изазове. :D

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

11 hours ago, Ignjatije рече

Мени је смешан био и водитељ који је крајње озбиљан слушао те лудости, постављајући још и потпитања и тражећи додатна објашњења..

Теша Тешановић (водитељ) стварно верује у ове ствари. Иначе је обожавалац лика и дела Деретића и Лучића и ликова који су на тој линији.

Зато се и није насмејао, чак је пар пута Деретића подсетио на нешто из његових књига, зна све :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, ИгорМ рече

Hun >>> Hunszki >>> VRHUNSZKI :)) 

Смисао живота је бити Мађар :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...