Apis Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Tu ima nekih stvari koje treba razjasniti i videti kako se to stvarno odvijalo, ali covek ga precera sa Mojsijem i tazbinom i slicnim stvarima. slazem se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ja sam dosta koristila njegovu literaturu u gimnaziji, ko bi rek'o da ce da postane ovakva prsotina :blink: :unsure: :unsure: :unsure: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Катарина, има и други Деретић, који је књижевни критичар и историчар књижевности, ово је Јован И. Деретић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 posto vidim da ste odmah osuli paljbu po dereticu da li je neko od vas citao neke njegove knjige?da li znate da postoji gomila zapadnih istoricara,arheologa,antropologa koji podrzavaju njegovu pricu i cije reference on stavlja u svojim knjigama....meni licno je bio smesan kad sam ga prvi put cuo ali ima nekih stvari za koje je u pravu.npr sto se tice doseljavanja slovena na balkan.. Mislim, Mojsije i njegov tast srbin... u redu je... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mislim, Mojsije i njegov tast srbin... u redu je... pa zar nije lepo kad ti je tast srbin jos mozes da se pohvalis da je isus govorio tvojim jezikom hvala ti dereticu .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mislim, Mojsije i njegov tast srbin... u redu je... Није то ни најгоре што човек може да прочита. У НИН је пре своју колумну имао неки Драган Јовановић, који је за себе тврдио да је богумил. Уметник неки. Небитно. Е, тај је тврдио да је Сократова баба била Српкиња. Наравно, више се и не доводи у питање више пута доказана чињеница да је и Ахил био Србин, као и да су стари Македонци уствари били Срби, па је, следствено томе и Александар Македонски био Србин. То је само између осталог. Остало сам заборавио, али ове три историјске истине нећу до краја живота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Није то ни најгоре што човек може да прочита. У НИН је пре своју колумну имао неки Драган Јовановић, који је за себе тврдио да је богумил. Уметник неки. Небитно. Е, тај је тврдио да је Сократова баба била Српкиња. Наравно, више се и не доводи у питање више пута доказана чињеница да је и Ахил био Србин, као и да су стари Македонци уствари били Срби, па је, следствено томе и Александар Македонски био Србин. То је само између осталог. Остало сам заборавио, али ове три историјске истине нећу до краја живота. aleksandar III karanovic 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Није то ни најгоре што човек може да прочита. У НИН је пре своју колумну имао неки Драган Јовановић, који је за себе тврдио да је богумил. Уметник неки. Небитно. Е, тај је тврдио да је Сократова баба била Српкиња. Наравно, више се и не доводи у питање више пута доказана чињеница да је и Ахил био Србин, као и да су стари Македонци уствари били Срби, па је, следствено томе и Александар Македонски био Србин. То је само између осталог. Остало сам заборавио, али ове три историјске истине нећу до краја живота. Aleksandar srpski... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ne znam da li znate da je Jovan I. Deretić profesor na "Institutu za nacionalnu istoriju" pri "Centru za prirodnjačke studije". http://istorija.hero...m/kolegijum.htm prestižna institucija! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 evo malo edukacije http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pxhn6DWCNfg Пајко је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Није то ни најгоре што човек може да прочита. У НИН је пре своју колумну имао неки Драган Јовановић, који је за себе тврдио да је богумил. Уметник неки. Небитно. Е, тај је тврдио да је Сократова баба била Српкиња. Наравно, више се и не доводи у питање више пута доказана чињеница да је и Ахил био Србин, као и да су стари Македонци уствари били Срби, па је, следствено томе и Александар Македонски био Србин. То је само између осталог. Остало сам заборавио, али ове три историјске истине нећу до краја живота. Barak Obama je inače Srbin po babinoj lini, sa majčine strane. Imenom Barak Obama, preci su hteli da prenesu stečenu empiriju da je BRAK OBMANA, koristeći starosrpski metod šifriranja kojim se takođe naziv Adam na hebrejskom transkribuje u prvi Srbin. Manolis, Срђан Шијакињић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 pa zar nije lepo kad ti je tast srbin Neko bi se sada mogao grubo nasaliti, - posto se orodio sa "Srbima" Mojsiju je bilo toliko lepo da mu posle nista drugo nije preostalo nego da ih s v e skupa pobije. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Neko bi se sada mogao grubo nasaliti, - posto se orodio sa "Srbima" Mojsiju je bilo toliko lepo da mu posle nista drugo nije preostalo nego da ih s v e skupa pobije. tasta nije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Катарина, има и други Деретић, који је књижевни критичар и историчар књижевности, ово је Јован И. Деретић Ajoj, thnx joooj http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 tasta nije A taštu? "Sve zensko sto je poznalo muza, pobi." Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука