Jump to content

Jovan Deretic!

Оцени ову тему

Fildza

Препоручена порука

Какву ти реакцију очекујеш/препоручујеш?

Овај не дира у догме или каноне тако да не прави неки преступ, једино што звучи бесмислено.

Иначе, као да СПЦ мора да мониторише разне лудаке попут Јована Деретића или Мирољуба Петровића па да издаје саопштења након њихових небулозних трибина..

Подели на овим сајтовима

meni samo nije jasno kako je moguce da neko toliko bude zatucan!?

I zasto crkva i sveto pismo privlaci te ljude...? sto kuran ne diraju....zna se..

Pa Kuran je napisao jedn drugi "deretic" pa zato ga ne diraju. Kolege ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ajde, ljudi, ostavite se ovog lika, prosto ne vredi trositi ni minut vremena na njega, jer lupa pa razlama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ajde, ljudi, ostavite se ovog lika, prosto ne vredi trositi ni minut vremena na njega, jer lupa pa razlama...

Ovo brate treba smisliti... Mojsije cuo od tasta za deset Bozijih zapovesti a tast mu bio srbin.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li znate da je Jovan I. Deretić profesor na "Institutu za nacionalnu istoriju" pri "Centru za prirodnjačke studije".

http://istorija.hero...m/kolegijum.htm

sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Гости

a, sta fali kad bi SPC izdalA saopstanje, malo da ih prodrma, da vidim njihovu reakciju...npr kaze se u saopstenju: SPC se odgradjuje i osudjuje pogresna tumacenja doticnog....

Što mora SPC to da radi? Ne tiče je se. I ne znam što je Deretić uopšte stavljen u sekte.

On jednostavno priča gluposti koje su kvazistorija, a to je u domenu kvazinauke. Nema to nikakve veze sa dogmatsko-doktrinalnim postavkama Hrišćanstva, pa da se to sad proglasi za jeres i da SPC mora da se oglašava.

Подели на овим сајтовима

evo jedne lepe strane foruma, kada je i ateisti jasno da ta dileja nema veze sa hriscanstvom, Crkvom i dogmom.

a kod tebe fildzan je jasna i ocigledna losa namera koju imas.

bravo protagoras

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Гости

evo jedne lepe strane foruma, kada je i ateisti jasno da ta dileja nema veze sa hriscanstvom, Crkvom i dogmom.

a kod tebe fildzan je jasna i ocigledna losa namera koju imas.

bravo protagoras

Ne vidim tu nikakvu lošu nameru. Protiv gluposti i kvazinauke se treba boriti kada god je to moguće.

Подели на овим сајтовима

posto vidim da ste odmah osuli paljbu po dereticu da li je neko od vas citao neke njegove knjige?da li znate da postoji gomila zapadnih istoricara,arheologa,antropologa koji podrzavaju njegovu pricu i cije reference on stavlja u svojim knjigama....meni licno je bio smesan kad sam ga prvi put cuo ali ima nekih stvari za koje je u pravu.npr sto se tice doseljavanja slovena na balkan..

Подели на овим сајтовима

ali ima nekih stvari za koje je u pravu.npr sto se tice doseljavanja slovena na balkan..

Tu ima nekih stvari koje treba razjasniti i videti kako se to stvarno odvijalo, ali covek ga precera sa Mojsijem i tazbinom i slicnim stvarima.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...