Piksi94 Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Po meni je ovaj covek sarlatan i kvazi naucnik.Slusao sam njegova predavanja (bolje reci lupetanje),i odmah sam shvatio o kakvom se "naucniku" radi. Mnogi zaboravljaju (i to mislim,pre svega,medju "hriscanima"),da su Isus,Bogorodica,apostoli i ostali (mislim na prvu crkvu u Jerusalimu) bili Jevreji.A poznato je da je bilo mnogih crkvenih "velikodostojnika" koji su bili zagrizeni antisemiti!?Pri tome mislim i u zapadnom i istocnom hriscanstvu.Toliko od mene. :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Браћо и сестре, овај је дефинитивно, али дефинитивно или луд, или се прави да је луд. Не жалим уопште своје време потрешоно на гледање овог интервуја. Било је јако забавно, тешко да има бољег лека против депресије у виду забаве. Нећете се ни ви браћо СрБи и сестре срБкиње, као и остали који нису свесни да су исто, покајати ако одгледате цео овај интервју: RYLAH, Караконџула and Плутон је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Амин дајем на повјерење, Игњатије. А интервју ћу погледати док "ухватим" времена за то. Два сата ипак није мало, а гледао сам овог стенд-ап комичара и раније и баш сам уживао. Радован трећи траје око 3 сата, ово око 2. Не зна се које је већа комедија! АлександраВ, RYLAH, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Амин дајем на повјерење, Игњатије. А интервју ћу погледати док "ухватим" времена за то. Два сата ипак није мало, а гледао сам овог стенд-ап комичара и раније и баш сам уживао. Радован трећи траје око 3 сата, ово око 2. Не зна се које је већа комедија! Заиста се нећеш покајати. Радован сада има озбиљну конкуренцију. Он се барем зезао, глумио отворено. Овај је још (траги)комичнији баш због тога што говори са позиције неког др наука, историчара... Па шта је све млатио.... људи драги. О оснивачу Хришћанства, настанку хебрејског и немачког језика.... лудило. Али тај његов самоуверени озбиљан став док то прича, наводи лик "доказе који јасно то потврђују", позива научнике на дебату.... Мени је смешан био и водитељ који је крајње озбиљан слушао те лудости, постављајући још и потпитања и тражећи додатна објашњења.. Ја да сам водитељ не знам како бих се суздржао када бих га срео уживо, првих пет минута излагања. Пукао бих од смеха и добио отказ вероватно.... RYLAH, Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 1 minute ago, Ignjatije рече Ја да сам водитељ не знам како бих се суздржао када бих га срео уживо, првих пет минута излагања. Пукао бих од смеха и добио отказ вероватно.... Зато ти и ниси водитељ. Они су, очито, обучени да издрже и највеће изазове. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 11 hours ago, Ignjatije рече Мени је смешан био и водитељ који је крајње озбиљан слушао те лудости, постављајући још и потпитања и тражећи додатна објашњења.. Теша Тешановић (водитељ) стварно верује у ове ствари. Иначе је обожавалац лика и дела Деретића и Лучића и ликова који су на тој линији. Зато се и није насмејао, чак је пар пута Деретића подсетио на нешто из његових књига, зна све Ignjatije, Ronald, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Hun >>> Hunszki >>> VRHUNSZKI RYLAH, Плутон, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 3 hours ago, ИгорМ рече Hun >>> Hunszki >>> VRHUNSZKI Смисао живота је бити Мађар ИгорМ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука