Solomon Kane Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 За овог Али - бабу неће ни његови разбојници гласати. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 За овог Али - бабу неће ни његови разбојници гласати. Znaci nece imati ni 40 glasova 0110_hahaha http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Зукорлић - егземплар савршеног склада теорије и кривичног права. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 КОНАЧНО ИМАМ ЗА КОГА ДА ГЛАСАМ!!! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Нисам сигуран да Зуки има добру политичку платформу...чуо сам да му фале даске. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 МУФТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 МУФТИЈА! Eeeeeeeeee...... za njega cu stvarno da glasam.Ima sve da bude MUFTE :lol: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 СВАКОМ ПО БЕЛИ BMW! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 sreca sreca radost! klinac navijanje 0110_hahaha Prikupljanje potpisa za Muftijinu kandidaturu do petka 10 000 potpisa 10. April, 2012 Sjeverni Sandžak – Na Trgu Gazi Isa-bega u Novom Pazaru danas je počelo prikupljanje potpisa podrške za kandidaturu glavnog muftije Muamer ef. Zukorlića na predstojećim predsjedničkim izborima. Uprkos hladnom vremenu odziv građana je bio veliki a tom prilikom Muftija je zahvalio prvim građanima koji su dali svoje potpise i ukazao na to da je vrijeme za prikupljanje potpisa kratko. „Izgubio sam nekoliko dana jer sam bio u Ujedinjenim arapskim emiratima, ali je i činjenica da su izbori raspisani sa minimumom roka za predizbornu kampanju. Uvjeren sam, da ćemo sakupiti potreban broj potpisa, ali su mi kazali da na samom početku postoje neki problemi tehničke prirode od strane pravosuđa“ – rekao je Muftija. On je apelovao na pravosuđe da pruži svu logistiku za prikupljanje potpisa i istakao da je energija koju ima, podrška koju mu građani pružaju kao i program koji nudi garancija za uspjeh na narednim izborima. Glavni muftija je prokomentarisao i medijske manipulacije u kojima se kaže da on prema Ustavu Islamske zajednice nema pravo da se kandiduje za predsjednika Srbije. „Ja kao Muftija nikada nebih prekršio Ustav. Ustav Islamske zajednice apsolutno ne tretira to pitanje. S druge strane Ustav države i zakoni koji tretiraju tu tematiku su potpuno jasni, i samo necivilizirano društvo proizvodi tabue i želi neke stvari da smatra zabranjenim iako to nije regulisano pravno. Ne postoji nikakva prepreka, niti ustavna sa pozicije države, niti zakonska sa pozicije države. Niti ustavna sa pozicije Islamske zajednice, niti vjerska sa pozicije Islama.“ – rekao je Muftija. On je naglasio da ga je ova „histerija“ prilično iznenadila i da nije očekivao da će da bude toliko pometnje u režimskom bloku. „To mi samo govori koliko je dobro što sam se kandidovao jer mi to potvrđuje da je platforma koju ja nudim, retorika koju ja nudim, program koji nudim, zapravo nešto što će biti potpuno osvježenje na ovim izborima. Do sadašnji najavljeni kandidati ne mogu ponuditi ništa novo. To je već sve viđeno, već sve prepričano, i oni se zamaraju sa sitnim detaljima koje im sugerišu marketinške agencije. To ne predstavlja svježinu koju treba da ponudi jedan predsjednički kandidat.“ – rekao je Muftija. Muftija je rekao da koliko god to zvučalo čudnim i na predsjedničkim izborima građani će moći da biraju između dva koncepta. „Biraće između novog, originalnog, koncepta spasa države i društva, i zato se moj program zove „Potpuni preporod države i društva“, s jedne strane i sa druge strane već viđenog, odnosno recikliranja postojećih ideja i postojećih postavki, odnosno svega onoga što smo mogli slušati protekle decenije.“ – rekao je Muftija. Izvor: http://sandzakpress.net/pocelo-prikupljanje-potpisa-za-muftijinu-kandidaturu Ignjatije and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Hahahaha ali vadi ga ovaj cvetic. Jer to neka bela rada iz Saudijske Arabije :lol: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 БАНАТ гласа за МУФТИЈУ!!! ШЕРИЈАТ ЈЕ ПРАВИ ЗАКОН!!! Сер Жиле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Hahahaha ali vadi ga ovaj cvetic. Jer to neka bela rada iz Saudijske Arabije :lol: Различак је у фазону Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Zukijeva kampanja :lol: Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Ovo Zuki kad je bio klinac. smej.gif smej.gif smej.gif http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 pa nije bio nego jeste, jos je klinjo, vidi one slike kako mu cakle oci od srece Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука