Jump to content

Šopenhauer o ženama i drugi citati...

sqny

Препоручена порука

Ја бих се рецимо на тему осврн'о кроз ова, што би се 'но казло trendy, два цитата...

Kako je to super, zamznem ih i jos ako nadjem jeftin surogat da iznese trudnocu, guvernantu da ih gaji...na konju sam :D :D :D!

Подели на овим сајтовима

када су жене у питању....ово никако не прихватам,јер ово једноставно није....како да се изразим...није људски,није нормално...нема смисла.

http://youtu.be/udRYM0z0NeA

Подели на овим сајтовима

када су жене у питању....ово никако не прихватам,јер ово једноставно није....како да се изразим...није људски,није нормално...нема смисла.

Samo da mi pojasnis koji su ovde zene, a koji ne, posto ne provaljujem... :D

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

http://youtu.be/udRYM0z0NeA

RIBA RAZBIJA :D :D :D :D!!!!

Подели на овим сајтовима

у том случају женка је преузела микрофон,а мужјаци су на инстуремнтима.Поремећена заједница у бенду тотално.

zena preuzela mikrofon?

koliko ja znam, uopste nije neuobicajno da u bendu postoji zenski vokal, tako da se ovde ne radi o preuzimanju mikrofona jer on nije rezervisan za muskarce... ovde je samo izuzetak to sto angela gosov se sa svojom growl vokalom moze porediti sa jacim muskim growl vokalima... tj zena je ovde jednaka muskarcu po sposobnosti da peva na ovaj nacin.

Подели на овим сајтовима

Хммм...не,то се не зове разбијање..то се зове блага поремећеност неких елементарних позиција,а овој жени тамо једноставно није мјесто. indijanac

Права метал музика има мушки карактер прије свега :

Подели на овим сајтовима

zena preuzela mikrofon?

koliko ja znam, uopste nije neuobicajno da u bendu postoji zenski vokal, tako da se ovde ne radi o preuzimanju mikrofona jer on nije rezervisan za muskarce... ovde je samo izuzetak to sto angela gosov se sa svojom growl vokalom moze porediti sa jacim muskim growl vokalima... tj zena je ovde jednaka muskarcu po sposobnosti da peva na ovaj nacin.

Не,ја волим женске вокале само овај начин пјевања је превазишао сваку границу.

Подели на овим сајтовима

Не,ја волим женске вокале само овај начин пјевања је превазишао сваку границу.

jel generalno ne volis growl vokal, ili ne volis tj mislis da prelazi granicu ako zena tako peva?

ako mislis generalno, nista cudno, mnogim ljudima ne prija extremni metal, samo sve je to nas subjektivni stav... meni recimo prija i muski i zenski(ne i arch enemy )

tj nije ovde pitanje o muzici, nego ne zanima da li mislis da muskarac nesto moze da peva a zena ne... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...