Jump to content

Crn (integralni) hleb

Препоручена порука

Запремина нормалног хлеба је дупло мања од оног што га напумпају као сунђер. Док је нормалан хлеб растворљив и пријатан за жвакање, сунђерасти су растегљиви као жвака и знају да смарају, ето то је неко моје искуство.

Синоћ ми је супруга испекла два фантастична хлеба, то ће бити за три-четири дана. А данас смо били у маркету Родић и купили брашно које смо препознали као најбоље (за то печење), произвођач Житко, тип-Грахам.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ja sam sve probao, mislim na namaze... ubijaju-a posebno mi se dopada što su bez konzervansa i koriste isključivo devičanska ulja i fruktozu u pripremi... namaz sa rogačem, od bundevinih semenki, od oraha... svi su super

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

...Ne mogu da se sjetim koji sam namaz od rogača jeo,ali uglavnom više ga niđe nema,bar ovuda po CG,pa ni taj od suncokreta.Samo znam da je ovaj koji sam jeo,bio bolji od 80% kremića.

Подели на овим сајтовима

naturela_copy.jpg

bar sam ja taj jeo... odličan je-sa fruktozom

ovo je garant MP trademark :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...