konstantin Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 свети Архангел Михаило... 0409_feel "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 http://www.pokimica.com/katalog/images/okovi_ikona/image_view/okoviikona07.jpg ??, ??? ?? ???? ?????! 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Moja krsna slava je sv. Nikola... Ali ja sam sanjala sv. Luku tako da i tu slavu slavimo a i preslavljamo sv. Petku i sv Stefana... 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ???????? ????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Slavimo sv. Georgija. Mozda bez veze zvuci ,ali bih volela da smo uzeli sv. Nikolu. Kazem uzeli, jer smo od pre neku godinu poceli da slavimo, a posto su ocevi bili razvedeni, oni,moji roditelji, su se opredelili za slavu koju su obelezavale njegova majka i baba ,u cijoj kuci sada zivimo, dok mu je po ocu slava sv. Nikola. A i nevezano za to, vise bih volela da su se opredelili za sv. Nikolu. Ali ne bih da sitnicarim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Кажу да око пола Срба слави светог Николу.Велики број слави и светог Ђорђа,Јована и Арханђела Михајла. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Da, prosto je milina za sv. Nikolu. Polovina slavi slavu, a druga polovina ide u goste. A grad miran... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 аха, ал још увек можете да узмете светог Николу као преславу klapklap мало ми чудно да чујем да неко није хтео очеву славу, без обзира на емоције које постоје ... тако и моја мајка има искушење да неће да слави мога оца славу, пошто су исто разведени, а не капира да је то моја слава, пошто је ја и славим, он се тек скоро крстио ... генерално, пре мене, и није било славе три генерације клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ???? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ???? ????? ?????, ??? ?????? ?? ??????? ???? ??????? ... Em sto su bili razvedeni, otac mog oca je umro kad je ovaj bio dete tako da verujem da tu nekih velikih emocija i nema. Mada i da ima mom ocu bi trebalo jos jedno milion godina da ih pokaze. Ili o njima na glas progovori. Vodili su se logikom da se slavi slava koja se u kuci u kojoj zivimo celi zivot, slavila, a to je sv. Djordje.Obzirom da smo svi zajedno tu ziveli dok one nisu umrle. Znaci, ni moja baba nije slavila slavu svog muza ,nego onu koju je htela njena majka, tj. moja prababa, koja je izgleda bila veliki komadant. E , sad, da li je to njena devojacka slava , ili njenog muza, ne znam. Mada , mislim da joj je muz bio Cheh, tako da pretpostavljam da joj je to devojacka slava. Zasto li me uhvati pisanije na sabajle da mi je da znam :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 извини, ја то мало гледам из свог погледа, пошто ми је једна од ствари на памети да се опет не угаси славско огњиште после мене, да не будем дим без ватре ... да ми се, НАМ се, не угаси слава ... мислим три генерације, малтене смо једва смо пронашли која нам је слава, да нема других Меденица који је славе, не бисмо ни знали ... мада, ко зна зашто је то добро, нисам на планини већ у долини ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ??????, ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ???????, Nista. Sto se mene tice, ja sam svoje misljenje o izboru njima rekla. Odlucili su drugacije, na osnovu neke njihove logike,koju ne razumem i zbog koje planem. Roditelji su mi i prihvatam njihov izbor. Posle svega. Na kraju krajeva bolje je da se slavi slava i da svestenik dodje u kucu, nego da je suprotno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Написано Децембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2009 У Лесковац славимо св.Николу,а у село Рударе код бабу св.Богородицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2009 Срећна ти слава, и ми у Чачак славимо Св.Николу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2009 ? ???????? ??????? ??.??????,? ? ???? ?????? ??? ???? ??.??????????.? ???? ????? ??????????? ??????? ???????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука