cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Dakle da objasnim, kad mora... kako se ti osecas slobodno i pozvano da zabranjujes bilo kakav skup tako bi i drugi trebalo da imaju slobodu da zqbranjuju litiju... sve ono sto si rekao za paradu se odnosi i na litiju za neke ljude пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Dakle da objasnim, kad mora... kako se ti osecas slobodno i pozvano da zabranjujes bilo kakav skup tako bi i drugi trebalo da imaju slobodu da zqbranjuju litiju... sve ono sto si rekao za paradu se odnosi i na litiju za neke ljude Литије су све до деведесетих година забрањивали они који су, у то време, размишљали на начин на који ти размишљаш. Исти однос су имали према литијама и парадама срама. Али, нећу, као поједини " ревнитељи " да наивно упадам у замку поистовећивања. Упоређивати литију са парадирањем настраних је невероватан - безобразлук ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 zato sto nisi kadar da zivot posmatras na bilo koji drugi nacin osim iskljucivo IZ SVOG UGLA koji kod vernika po defaultu jedini apsolutno ispravan... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 zato sto nisi kadar da zivot posmatras na bilo koji drugi nacin osim iskljucivo IZ SVOG UGLA koji kod vernika po defaultu jedini apsolutno ispravan... Posto vidim da ti je homoseksulizam dobar predlazem ti da sledeci put odes da izparadiras njima i da pomognes u njihovom pravu da budu ,,drugaciji,,. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Pa ok, sto da ne... al ne kontam kakve to veze ima bilo sa cime? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Vidim da ne kapiras nista... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 zato sto nisi kadar da zivot posmatras na bilo koji drugi nacin osim iskljucivo IZ SVOG UGLA koji kod vernika po defaultu jedini apsolutno ispravan... Ма не, живот ћу да посматрам из твог угла. Раније сам напоменуо да код мене у фирми има пет шест момака који су се када је то било актуелно, припремали и говорили како ће да " пребију.............". Хвала Богу, па је " парадирање " забрањено. Е, сви до једнога нити су побожни, а камоли црквени момци - на жалост - али има времена. Могло би се за њих рећи да су, за сада, атеисти. И зато - општенародни став је да параду срама треба законом забранити. Apis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Vidim da ne kapiras nista... Kapiram da su naucnici dokazali ono sto ja godinama tvrdim... da su homofobi zapravo pritajeni homoseksualci koji se boje sopstvenog razotkrivanja... jer zaista... zasto bi iko ko je stabilan u seksualnom opredeljenju bojao uticaja homoseksualaca na njega? Ja pouzdano znam da mozes da me stavis u sobu punu pedera koji se ljube ili cak uparznjavaju seks i ja ni jednog trenutka necu da pomislim da cu od tog prizora da se "pokvarim" i postanem homoseksualac... A vi se homofobi upravo toga plasite da ce homoseksualci da vas "zaraze"... hehe... pa jbg... ako ti je imunitet slab onda ce i da te zaraze... menije imnuitet jak i ja ostajem to sto jesam i nema tog geja koji ce to da promeni... i u to sam apsolutno siguran I zato mi ne smetaju... jer me ne doticu... a smetaju samo onima koje... kkhm doticu http://www.nezavisne...lci-136215.html https://www.google.r...biw=990&bih=576 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Kapiram da su naucnici dokazali ono sto ja godinama tvrdim... da su homofobi zapravo pritajeni homoseksualci koji se boje sopstvenog razotkrivanja... jer zaista... zasto bi iko ko je stabilan u seksualnom opredeljenju bojao uticaja homoseksualaca na njega? Ja pouzdano znam da mozes da me stavis u sobu punu pedera koji se ljube ili cak uparznjavaju seks i ja ni jednog trenutka necu da pomislim da cu od tog prizora da se "pokvarim" i postanem homoseksualac... A vi se homofobi upravo toga plasite da ce homoseksualci da vas "zaraze"... hehe... pa jbg... ako ti je imunitet slab onda ce i da te zaraze... menije imnuitet jak i ja ostajem to sto jesam i nema tog geja koji ce to da promeni... i u to sam apsolutno siguran http://www.nezavisne...lci-136215.html https://www.google.r...biw=990&bih=576 Ti si bre prso ko lajsna.Niko se ne plasi pedera vec kazemo da promovisanje pederizma je stetno drustvo i javni moral.A cim ih ti toliko branis mora da si i isti kao oni.Neka ti tvoja deca postanu homoseksualci posto smatras to za normalno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Kapiram da su naucnici dokazali ono sto ja godinama tvrdim... da su homofobi zapravo pritajeni homoseksualci koji se boje sopstvenog razotkrivanja... Е, ово ти је добро........ Јеси ли ти психолог ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ne nego vidovit... predvideo sam ovu naucnu studiju i pre naucnika пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ti si bre prso ko lajsna.Niko se ne plasi pedera vec kazemo da promovisanje pederizma je stetno drustvo i javni moral.A cim ih ti toliko branis mora da si i isti kao oni.Neka ti tvoja deca postanu homoseksualci posto smatras to za normalno. Najgore sto meze da mi se desi u zivotu jeste da mi dete bude homosekslualac jer cu onda biti primoran da celog zivota posmatram kako neuki neandertalci i orangutani tuku moje dete po skoli, ulici, gradu... sqny је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ti si bre prso ko lajsna.Niko se ne plasi pedera vec kazemo da promovisanje pederizma je stetno drustvo i javni moral.A cim ih ti toliko branis mora da si i isti kao oni.Neka ti tvoja deca postanu homoseksualci posto smatras to za normalno. " Ljubav i moral nisu rođeni zajedno.Jedno je stvar Božija,a drugo je pronalazak čovekov! " Ostalo što si ovde napisao je... pa toplo i hrišćanski,edukativno i nadasve produhovljeno . Šta bi ti radio svojoj deci da su homoseksualci?Odbacio bi ih? Tukao? zatvarao?Nazivao ih izopačenim ?,Ili bi možda kao roditelj u srcu bio žalostan ali bi ih prihvatio takvim kakvi jesu, i kao Hrišćanin se molio Bogu da bude Njegova volja? Justin Waters and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Kapiram da su naucnici dokazali ono sto ja godinama tvrdim... da su homofobi zapravo pritajeni homoseksualci koji se boje sopstvenog razotkrivanja... nije, to je zvaka nekih dokonih feministkinja lezbijki, bacile buvu i uspelo im da se razmnozi, sve u svemu notorna glupost... realnost je sasvim suprotna Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 nije, to je zvaka nekih dokonih feministkinja lezbijki, bacile buvu i uspelo im da se razmnozi, sve u svemu notorna glupost... realnost je sasvim suprotna Sto se vise pravdate to gore ... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука