Jump to content

Свештеник Руске православне цркве: Мадони не треба дати визу за Русију

Оцени ову тему

Препоручена порука

treba uvek biti budan i motriti kakav duh nama upravlja

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Интересантно је да се овакве вести о парадама педера и лезбејки увек заврше сукобом о томе да ли је педерлук болест или не. А то уопште није битна ставка. Све док је приватна ствар сваког појединца.

То спиновање је постало уобичајено на скоро свим темама о паради. Дакле, они који су против параде не морају аутоматски да буду за уништавање или неке друге облике притисака на педере и лезбејке. И велика већина је против самог парадирања а не против нечијег избора.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Постави неког хомосексуалног гуслара ако имаш, да сви буду срећни :)

Имам једног доктора за хомосексуализам, гарант је латентни.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Интересантно је да се овакве вести о парадама педера и лезбејки увек заврше сукобом о томе да ли је педерлук болест или не. А то уопште није битна ставка. Све док је приватна ствар сваког појединца.

То спиновање је постало уобичајено на скоро свим темама о паради. Дакле, они који су против параде не морају аутоматски да буду за уништавање или неке друге облике притисака на педере и лезбејке. И велика већина је против самог парадирања а не против нечијег избора.

Homoseksualnost nije stvar izbora.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

u nekim slucajevima nije, ali u vecini jeste stvar izbora, posebno sada u ovom modernom dobu gde sve prsti od gay lobiranja i potenciranja te mode

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ствар избора је да ли ће то да ради у свом стану или ће тиме да парадира и да то набија свима на нос, и онима које интересује и онима које не интересује.

Још нисам видео инвалида који иде около и виче "Ја сам инвалид! Е, гледајте мене, ја сам инвалид!", носи транспаренте и зауставља саобраћај.

Подели на овим сајтовима

Још нисам видео инвалида који иде около и виче "Ја сам инвалид! Е, гледајте мене, ја сам инвалид!", носи транспаренте и зауставља саобраћај.

Pa nisi video takvog invalida zato sto nisi cuo ni crkvu da kaze:

"To sto si rodjen kao invalid je greh! Ti si samoljubivi sodomista i moras pod hitno da se pokajes zbog toga sto si invalid!!! Nema veze sto to nije stvar izbora, svi mi nosimo svoj krst a invaliditet je tvoj i moras da se boris protiv njega!

To sto si inavlid to nije NORMALNO! Normalno je kad covek ima obe noge i obe ruke a ti si izrod patologije koji mora da preduzme sve kako bi se izborio protiv tog greha invaliditeta koji nosi u sebi!"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"To sto si rodjen kao invalid je greh! Ti si samoljubivi sodomista i moras pod hitno da se pokajes zbog toga sto si invalid!!! Nema veze sto to nije stvar izbora, svi mi nosimo svoj krst a invaliditet je tvoj i moras da se boris protiv njega!

To sto si inavlid to nije NORMALNO! Normalno je kad covek ima obe noge i obe ruke a ti si izrod patologije koji mora da preduzme sve kako bi se izborio protiv tog greha invaliditeta koji nosi u sebi!"

Значи, хомосексуалци протестују искључиво због става Цркве о хомосексуалности, без обзира на то што ово што си сада изнео није став Цркве по том питању? То нема везе са егзибиционизмом, политичким притисцима, злоупотребама хомосексуалаца и њихових мука... Него искуљиво са ставом Цркве по том питању?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ствар избора је да ли ће то да ради у свом стану или ће тиме да парадира и да то набија свима на нос, и онима које интересује и онима које не интересује.

Мало намерно покушаваш да спинујеш али ниси још увежбао...

Подели на овим сајтовима

Прво, није тачно.

http://lmgtfy.com/?q=protest+invalida

Друго, како те бре није срамота да овакве ствари пишеш?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...