Jump to content

Свештеник Руске православне цркве: Мадони не треба дати визу за Русију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Fra je nazvati stvari parvim imenom a ne ulagivati se savreminim bolestijama ;)

По чијем мерилу "правим именом"? Шта је са културом? Црква не осуђује грешнике већ грех.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

и да ја не философирам више..

Митрополит...

1. Какав је став Православне Цркве по питању хомосексуализма?

Хомосексуализам или „мужелоштво“ (старословенска ријеч), библијски назван „содомија“, „содомијски гријех“, за Цркву представља одвајкада, па и данас, један од смртних и смртоносних човјекових грјехова.По Мојсијевој књизи Постања (Пост. 19, 1-29) тај гријех је био повод да Бог затре сумпором и огњем градове Содом и Гомору, који су постојали на мјесту гдје се данас налази Мртво море, море у коме не могу опстати жива бића (археолози тврде да се у њему заиста налазе остаци неких древних градова). За библијско и црквено самосазнање, и уопште сверелигијско сазнање (поред Хришћанства то нарочито важи за Јудејство и Ислам), мужелоштво представља:

а) скрнављење и злопуотребу саме људске природе и њених Богоданих сила,

б) насиље над моралним поретком ствари,

в) дубље гледано, оно је свјесни или несвјесни порив човјеков за самоуништењем.

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Fora je nazvati stvari pravim imenom a ne ulagivati se savreminim bolestijama ;)

onda isto tako mozemo pravim imenom nazvati Mihajla i tebe po tome sta pricate, ako cemo fer onda ajde

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

а како другачије назвати изрода?

Како себи давати за право да одређујемо ко је изрод?!

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@Mihajlo

koje ti pravo dajes sebi... stvarno si kako da kazem, bolje da ne kazem jer ces se uvrediti

ја себи?

ја само стојим иза ставова Цркве,

како по одлуци везаној за Артемија ..тако и за педере...

а ви као лицјемери..како вам воља..

шта вам се свиђа...

лепо је вама у "Цркви"

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Како себи давати за право да одређујемо ко је изрод?!

лепо..

ако је оно шта збориш истина...

слободно реци..

можда се неће свидети људима..

али си без пробелма..и у миру са Богом..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ti ne znas gde bijes... a samo cu ti reci bijes bitku na pogresnom frontu.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

uuuu a vi ste savrseni, alal vam vera!

Подели на овим сајтовима

ја немам битака Брате...

ја сам у савршеном миру..са Богом...

све су ми ствари јасније и јасније...

to mozes samo sebe da lagis :)

Подели на овим сајтовима

super

ajde citajte molim vas lepo malo sta kazu Sveti Oci kako se treba ponasati, pa kad procitate onda mozemo da pricamo kako prilici... jer ovo nije prica ovo sve neki pozivi na boj i ratnicki usklici i poklici...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...