Juan Valdez Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 14. 4. 2012. at 23:57, Анастасија рече "Ćud je ženska čudna rabota , ne zna žena ko je kakve vjere,stotinu će promijeniti vjera da učini što joj srcu drago" Један мој другар са факса, црногорац, волео је често да каже: ”Ћуд је женска смијешна работа, не сломи је, а зубе поломи.” Aquilius Cratus, Анастасија and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Kolko ste vi optereceni pravopop nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
eho73 Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 14. 4. 2012. at 13:22, Apis рече Niko ne brani homoseksualcima da budu izopacheni to je njihova slobodna volja,nek rade u svojim domovima sta hoce ali NE MOGU DA PROMOVISU SVOJU IZOPACHENOST NA ULICAMA GLAVNOG GRADA.I jos to nazivaju parada ponosa!!Cime se bre oni ponose? Njihova prava niko ne ugrozava imaju pravo da budu bolesni ali nemaju pravo da svoju bolest promovisu kao zdrav nacin zivota У томе се ПОТПУНО слажем са тобом "АПИСЕ" ... НЕ МОЖЕ и НИЈЕ НОРМАЛНО да нека "мала група П....." или "мала група ИЗОПАЧЕНИХ" ( од неколико можда стотина ), ПРОВОЦИРА више МИЛОНА ЉУДИ, да им "тера ИНАТ" и "ГУРА ПРСТ У ОКО", до те мере да изазива РЕВОЛТ, па и да провоцира ИЗНУЂЕНУ РЕАКЦИЈУ ВИШЕСТРУКЕ и ОГРОМНЕ ВЕЋИНЕ, за коју се УНАПРЕД ЗНА да ће бити са великом ШТЕТОМ ( како у вези нарушавања здравља других људи, како у материјалном смислу ... ) ... Имају своја "четири зида" и ту нека раде шта хоће !!! Надам се да вам је познато, да се покушава да се убаци у УЏБЕНИКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, како је "хомосексуалност" НАВОДНО "нормална" ... па зар и ДЕЦУ ДА НАМ "ТРУЈУ" ТАКВИМ ИЗОПАЧЕНОСТИМА, још од обданишта или основних школа !? On 14. 4. 2012. at 17:16, Анастасија рече По овоме испада да атеисти немају уопште савест и да раде шта год им падне напамет а такође испада и да су мнооого гори од верника,што се наравно никако не бих сложила јер ти је логика нула. Најлепше је банализовати ствари и претставлјати их црно белим,а црно бели свет је много леп,не мораш уопште да размишљаш,то јест пустиш мозак на испашу. Атеисти и НЕМАЈУ САВЕСТ ... јер да је имају, не би "уништавали" традицију, а са тиме и ПОРОДИЦУ као институт ОПСТАНКА ЉУДСКОГ РОДА, као и основно у ХРИШЋАНСТВУ ( да се разумемо, ВЕЋИНА атеиста, избегава стварање породица и деце ... ) ... а у схватању АТЕИСТА, па и "хомосексуалаца", НИЈЕ ПРИРОДНО да постоји ПРИРОДНА ПОРОДИЦА између "хомосексуалаца" - хоћеш да кажеш да у "хомосексуалној вези" између два мушкарца, неко од њих двојице може да "роди дете" !? У тој ситуацији, онда ће се наћи неко од "стручњака" ( који кажу да "хомосексуалност" НАВОДНО "није болест", а познато је да је то 1993.године, одједном, "преко ноћи" и БЕЗ "РАСПРАВЕ" у Светској здравственој организацији, само писменом "одлуком" избрисано из "МЕЂУНАРОДНЕ КЛАСИФИКАЦИЈЕ БОЛЕСТИ", под утицајем "геј - лобија" ! ), да даје "стручно мишљење" о томе како су ти "хомосексуалци" наводно "ПОДОБНИ родитељи", па ће се након тога НЕКОЈ БИОЛОШКОЈ ПОРОДИЦИ ОДУЗЕТИ ДЕЦА ( да су они наводно "неподобни родитељи" ... на пример, погледати тему "Драма породице Трифуновић" или тему "ШТРАЈК радника Центара за социјални рад" ...) и та деца из биолошке породице ће бити додељена на "ХРАНИТЕЉСТВО" или "УСВАЈАЊЕ" ИЗОПАЧЕНОЈ ХОМОСЕКСУАЛНОЈ "ПОРОДИЦИ" !!! Да не залазим сад у ДЕТАЉЕ, али таквих случајева ВЕЋ ИМА У СРБИЈИ, чак и поред тога што ЗАКОНОМ ТО НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО ... али, битно је НАВОДНО "стручно мишљење" !!! АТЕИСТИ се најчешће могу наћи, у ДРЖАВНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА, које НАВОДНО "воде бригу" и НАДЛЕЖНИ СУ у области "породично-правне заштите" - а како је ПОРАСТАО БРОЈ од стране ИНСТИТУЦИЈА УНИШТЕНИХ ПОРОДИЦА и од стране ИНСТИТУЦИЈА "КИДНАПОВАНЕ" ДЕЦЕ ОД РОДИТЕЉА, где ти онда ту видиш "САВЕСТ" ТИХ АТЕИСТА !!!? On 14. 4. 2012. at 18:52, Анастасија рече Ne.Većina ateista uopšte ne verije u Boga i veoma su svesni toga. Šta je moral,volela bih da mi na to odgovoriš? Ono što si napisao u postu ,pričicu o verniku i ateisti je banalizacija to jest generalizacija.Ima loših ljudi i među vernicima,zamisli neki su ubijali u ime Boga,kao što takođe ima loših ljudi i među ateistima.Ali mi kao vernici bi trebalo da SVE ljude prihvatimo kao ikone Božije što ljudi i jesu bez obzira šta su ili nisu,a ne da smatramo da smo bolji zato što verujemo.Bilo bi lepo da je tako , svet bi bio onda raj na zemlji,ali nije na žalost. Ne ja ne shvatam ništa Apis.Ja sam žensko , valjda ti je jasno kako mi ( ne) radi mozak. Па АПИС је добро написао, али је проблем у томе што ниси успела да "скапираш" шта је тиме хтео да каже !!! Ту "причу" сигурно није "измислио" АПИС, већ је неко можда и вероватно много "духовнији" испричао, а АПИС је само предочио, као један од многих, који смо за ту и сличне "приче" чули !!! On 14. 4. 2012. at 20:01, Анастасија рече Najlakše je pitanjem odgovoriti na pitanje?Evo ja ti vraćam lopticu Ko pominje feminizam?Ja nisam.Vidiš,koliko god mi je nekad to teško ipak se trudim da u svakom čoveku vidim ikonu Božiju bez obzira da li je taj čovek izabrao da bude to ili ne.Bog ga je stvorio,meni to dovoljno. Homoseksualnost je veoma često urođena ( genetska). Meni je fantastična ova " hajka" na paradu,homoseksualce itd ... I znaš uvek se setim pravednog Lota.Živeo je u najbludnijem gradu , među najizopačenijim grehovima koje ljudi mogu da počine,ali ja ne pročitah da je vikao na sav glas i kudio svoje bludne sugrađane,nije vikao " Oni su izopačeni,oni su promašeni oni su bludnici ... ". Silom se ništa ne može a najmanje se može promeniti ljudii svet,uzaludan je to posao,i trošenje energije.Jedini način da se drugi pa i svet oko čoveka promeni je da sam sebe menja da se trudi da menjajući sebe pokuša da menja druge,bez da onog drugog sili na promenu.To i jeste poenta Hrišćanstva promeniti sebe a ne druge ,već kroz sebe one oko nas. Trudim se da i u homoseksualcima vidim Boga i to što će oni paradirati neće promeniti moje stavove,moje mišljenje niti će me zgranuti,dok god ta njihova parada bude mirna i pristojna .Toliko je strašnijih stvari na koje ne obraćamo pažnju na svetu,pa i kod nas toliko strašnih da je homoseksualnost ništa naspram njih. Добро је што помену причу о ЛОТУ ... видиш, он се НИЈЕ "ПРОТИВИО" тој "ВЕЋИНИ" око њега и НИЈЕ ИМ "ГУРАО ПРСТ У ОКО" и НИЈЕ ИМ ТЕРАО "ИНАТ" ... ћутао је и живео својим животом, НЕ РЕМЕТЕЋИ ДРУГЕ ОКО ЊЕГА !!! А о каквој "ПРИСТОЈНОСТИ" приликом "ПАРАДЕ СРАМА" 2010.год., можеш да причаш !? Као написах у једном од претходних постова, на овој теми : 1. приликом "шетње" 2010.год., ти исти ИЗОПАЧЕНИ "хомосексуалци", показивали су СРЕДЊИ ПРСТ свештеницима и монахињама испред "ВАЗНЕСЕЊСКЕ ЦРКВЕ", који су их мирно посматрали - јел ТО "пристојност", ПОШТОВАЊЕ и УВАЖАВАЊЕ "СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ" и свештенства, "поштовање" нечије Вере ... !? 2. Предраг Аздејковић, један од вођа и организатора те "ПАРАДЕ СРАМА" 2010., је после одржане те "шетње" 2010., написао је ЈАВНО на Интернету : "МИ СМО ППРОШЕТАЛИ, А ВИ ОСТАЛИ САД МОЖЕТЕ ДА ЦРКНЕТЕ" - јел и ТО "пристојност" и поштовање других !? Да сад не наводим или не понављам и друге "околности" и чињенице !!!! Да ли и у ТАКВИМА "ВИДИШ" БОГА !? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 14. 4. 2012. at 22:46, Avocado рече Pa mozes i da se prosetas sa homoseksualcima a da ne postanes homoseksualac... На послу доручкујемо заједно - те непостадох хомосексуалац. Ту врсту " хумора " можеш да продајеш разноразним кратусима - мени, пријатељу, не. Наивни могу да поверују у твоју добронамерност. Ништа мање ругло и срамота за све Србе није ни удружење попут вашег - АС. Но, када видим да се " ревнитељи " и атеисти заједничком снагама обрушавају на Мирољуба Петровића и др. Татјану Ђорђевић - такав сценарио не би могао ни покојни Нушић да смисли. Ипак, то није за подсмех. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Само да знаш да Мирољуб Петровић (који је измислио свој универзитет да би себи дао титулу доктора) православце сматра ђавоиманим идиотима, тако да си и ти у тој групи ђавоиманих идиота ако верујеш у оно што "доктор" Петровић прича на свом форуму. А за др Татјану Ђорђевић боље да не почињем. А, да, и пре него што поменеш Атлантис (а знам да хоћеш), слушао сам једну њихову емисију где им гостује нека која прво прича о томе да нас трују, а другу половину емисије је посветила јоги, савијању кашика умом и гледању у Сунце као извору животне енергије. Подразумева се да у Бога верује, али ми тај Бог много више личи на Буду него на Христа. Није брука признати понекада да ниси у праву, много је горе срљати у пропаст. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 8:16, eho73 рече У томе се ПОТПУНО слажем са тобом "АПИСЕ" ... НЕ МОЖЕ и НИЈЕ НОРМАЛНО да нека "мала група П....." или "мала група ИЗОПАЧЕНИХ" ( од неколико можда стотина ), ПРОВОЦИРА више МИЛОНА ЉУДИ, да им "тера ИНАТ" и "ГУРА ПРСТ У ОКО", до те мере да изазива РЕВОЛТ, па и да провоцира ИЗНУЂЕНУ РЕАКЦИЈУ ВИШЕСТРУКЕ и ОГРОМНЕ ВЕЋИНЕ, за коју се УНАПРЕД ЗНА да ће бити са великом ШТЕТОМ ( како у вези нарушавања здравља других људи, како у материјалном смислу ... ) ... Имају своја "четири зида" и ту нека раде шта хоће !!! Надам се да вам је познато, да се покушава да се убаци у УЏБЕНИКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, како је "хомосексуалност" НАВОДНО "нормална" ... па зар и ДЕЦУ ДА НАМ "ТРУЈУ" ТАКВИМ ИЗОПАЧЕНОСТИМА, још од обданишта или основних школа !? Атеисти и НЕМАЈУ САВЕСТ ... јер да је имају, не би "уништавали" традицију, а са тиме и ПОРОДИЦУ као институт ОПСТАНКА ЉУДСКОГ РОДА, као и основно у ХРИШЋАНСТВУ ( да се разумемо, ВЕЋИНА атеиста, избегава стварање породица и деце ... ) ... а у схватању АТЕИСТА, па и "хомосексуалаца", НИЈЕ ПРИРОДНО да постоји ПРИРОДНА ПОРОДИЦА између "хомосексуалаца" - хоћеш да кажеш да у "хомосексуалној вези" између два мушкарца, неко од њих двојице може да "роди дете" !? У тој ситуацији, онда ће се наћи неко од "стручњака" ( који кажу да "хомосексуалност" НАВОДНО "није болест", а познато је да је то 1993.године, одједном, "преко ноћи" и БЕЗ "РАСПРАВЕ" у Светској здравственој организацији, само писменом "одлуком" избрисано из "МЕЂУНАРОДНЕ КЛАСИФИКАЦИЈЕ БОЛЕСТИ", под утицајем "геј - лобија" ! ), да даје "стручно мишљење" о томе како су ти "хомосексуалци" наводно "ПОДОБНИ родитељи", па ће се након тога НЕКОЈ БИОЛОШКОЈ ПОРОДИЦИ ОДУЗЕТИ ДЕЦА ( да су они наводно "неподобни родитељи" ... на пример, погледати тему "Драма породице Трифуновић" или тему "ШТРАЈК радника Центара за социјални рад" ...) и та деца из биолошке породице ће бити додељена на "ХРАНИТЕЉСТВО" или "УСВАЈАЊЕ" ИЗОПАЧЕНОЈ ХОМОСЕКСУАЛНОЈ "ПОРОДИЦИ" !!! Да не залазим сад у ДЕТАЉЕ, али таквих случајева ВЕЋ ИМА У СРБИЈИ, чак и поред тога што ЗАКОНОМ ТО НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО ... али, битно је НАВОДНО "стручно мишљење" !!! АТЕИСТИ се најчешће могу наћи, у ДРЖАВНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА, које НАВОДНО "воде бригу" и НАДЛЕЖНИ СУ у области "породично-правне заштите" - а како је ПОРАСТАО БРОЈ од стране ИНСТИТУЦИЈА УНИШТЕНИХ ПОРОДИЦА и од стране ИНСТИТУЦИЈА "КИДНАПОВАНЕ" ДЕЦЕ ОД РОДИТЕЉА, где ти онда ту видиш "САВЕСТ" ТИХ АТЕИСТА !!!? Па АПИС је добро написао, али је проблем у томе што ниси успела да "скапираш" шта је тиме хтео да каже !!! Ту "причу" сигурно није "измислио" АПИС, већ је неко можда и вероватно много "духовнији" испричао, а АПИС је само предочио, као један од многих, који смо за ту и сличне "приче" чули !!! Добро је што помену причу о ЛОТУ ... видиш, он се НИЈЕ "ПРОТИВИО" тој "ВЕЋИНИ" око њега и НИЈЕ ИМ "ГУРАО ПРСТ У ОКО" и НИЈЕ ИМ ТЕРАО "ИНАТ" ... ћутао је и живео својим животом, НЕ РЕМЕТЕЋИ ДРУГЕ ОКО ЊЕГА !!! А о каквој "ПРИСТОЈНОСТИ" приликом "ПАРАДЕ СРАМА" 2010.год., можеш да причаш !? Као написах у једном од претходних постова, на овој теми : 1. приликом "шетње" 2010.год., ти исти ИЗОПАЧЕНИ "хомосексуалци", показивали су СРЕДЊИ ПРСТ свештеницима и монахињама испред "ВАЗНЕСЕЊСКЕ ЦРКВЕ", који су их мирно посматрали - јел ТО "пристојност", ПОШТОВАЊЕ и УВАЖАВАЊЕ "СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ" и свештенства, "поштовање" нечије Вере ... !? 2. Предраг Аздејковић, један од вођа и организатора те "ПАРАДЕ СРАМА" 2010., је после одржане те "шетње" 2010., написао је ЈАВНО на Интернету : "МИ СМО ППРОШЕТАЛИ, А ВИ ОСТАЛИ САД МОЖЕТЕ ДА ЦРКНЕТЕ" - јел и ТО "пристојност" и поштовање других !? Да сад не наводим или не понављам и друге "околности" и чињенице !!!! Да ли и у ТАКВИМА "ВИДИШ" БОГА !? Koliko nepotrebnog dranja pisanjem velikim slovima.I koliko nebuloza na jednom mestu. :291291291: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
eho73 Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:39, Александар Радовановић рече Само да знаш да Мирољуб Петровић (који је измислио свој универзитет да би себи дао титулу доктора) православце сматра ђавоиманим идиотима, тако да си и ти у тој групи ђавоиманих идиота ако верујеш у оно што "доктор" Петровић прича на свом форуму. А за др Татјану Ђорђевић боље да не почињем. А, да, и пре него што поменеш Атлантис (а знам да хоћеш), слушао сам једну њихову емисију где им гостује нека која прво прича о томе да нас трују, а другу половину емисије је посветила јоги, савијању кашика умом и гледању у Сунце као извору животне енергије. Подразумева се да у Бога верује, али ми тај Бог много више личи на Буду него на Христа. Није брука признати понекада да ниси у праву, много је горе срљати у пропаст. Извини, али мислим да си мало погрешио у "тумачењу" !!! Бог је ЈЕДАН, али га разне религије и разни народи другачије уважавају, поштују, клањају, испољавају и отелотворују ... Осим тога, ИСУС није БОГ, он је СИН БОЖИЈИ !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:43, Анастасија рече Koliko nepotrebnog dranja pisanjem velikim slovima.I koliko nebuloza na jednom mestu. :291291291: Suocavanje sa cinjenicama ponekad ume biti bolno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:16, nedeljko рече На послу доручкујемо заједно - те непостадох хомосексуалац. Ту врсту " хумора " можеш да продајеш разноразним кратусима - мени, пријатељу, не. Nisam ja kriv sto su tvoji argumenti smesni... Ti si pokusao da napravis razliku izmedju zabrane kafane i zabrane parade u tome sto u kafani mozes da popijes po neko pice i da ne postanes pijanac... samo ukazujem da mozes i da se prosetas gradom sa homoseksualcem i da ti nista ne bude... Цитат Наивни могу да поверују у твоју добронамерност. :cheesy2: Цитат Ништа мање ругло и срамота за све Србе није ни удружење попут вашег - АС. Khm... bojim se da ces da dobijes opomenu... (ako je administracija dosledna i postena a verujem da jeste) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:43, Анастасија рече Koliko nepotrebnog dranja pisanjem velikim slovima.I koliko nebuloza na jednom mestu. Ta dva najcesce i idu zajedno... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:46, eho73 рече Извини, али мислим да си мало погрешио у "тумачењу" !!! Бог је ЈЕДАН, али га разне религије и разни народи другачије уважавају, поштују, клањају, испољавају и отелотворују ... Осим тога, ИСУС није БОГ, он је СИН БОЖИЈИ !!! Šta reći a ne zaplakati? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:47, Apis рече Suocavanje sa cinjenicama ponekad ume biti bolno... Činjenicama? Ja ih ne videh ... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:46, eho73 рече Извини, али мислим да си мало погрешио у "тумачењу" !!! Бог је ЈЕДАН, али га разне религије и разни народи другачије уважавају, поштују, клањају, испољавају и отелотворују ... Осим тога, ИСУС није БОГ, он је СИН БОЖИЈИ !!! Isus jeste Bog,ovaplocena Rec Boga Oca.Logos Bozji kroz koju je sve postalo.Nemoj da se brukas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 11:39, Александар Радовановић рече Само да знаш да Мирољуб Петровић (који је измислио свој универзитет да би себи дао титулу доктора) православце сматра ђавоиманим идиотима, тако да си и ти у тој групи ђавоиманих идиота ако верујеш у оно што "доктор" Петровић прича на свом форуму. А за др Татјану Ђорђевић боље да не почињем. А, да, и пре него што поменеш Атлантис (а знам да хоћеш), слушао сам једну њихову емисију где им гостује нека која прво прича о томе да нас трују, а другу половину емисије је посветила јоги, савијању кашика умом и гледању у Сунце као извору животне енергије. Подразумева се да у Бога верује, али ми тај Бог много више личи на Буду него на Христа. Није брука признати понекада да ниси у праву, много је горе срљати у пропаст. Слажем се, Александре, да није брука кад год увидиш и схватиш да ниси у праву - то и признаш. То што сам споменуо њих двоје не значи да подржавам " њихова учења " , управо супротно . Све што си написао о њима знам и немам шта да додам, сем - какав црни Атлантис. Овде се ради о нечему другом. Наиме, удружење АС чије се " учење " , у својој суштини , не разликује од пута којим иду М.П и др. Т. Ђ. , предлаже, а поједини " ревнитељи " пристају на ту њихову, провидну и недобронамерну - игру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 12:02, nedeljko рече Овде се ради о нечему другом. Наиме, удружење АС чије се " учење " , у својој суштини , не разликује од пута којим иду М.П и др. Т. Ђ. , предлаже, а поједини " ревнитељи " пристају на ту њихову, провидну и недобронамерну - игру. Grešiš, care. Ne kreira AS igre, već smo i mi i AS ravnopravni članovi iluminatske kokakola lože (jedan od osnivača je veliki Darvin). Avokado, Akvilije i ja smo svi majstori 43. stepena. Avocado and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука