Avocado Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Niko ne brani homoseksualcima da budu izopacheni to je njihova slobodna volja,nek rade u svojim domovima sta hoce Kako si im velikodusno dozvolio da postoje... zaista divno i plemenito s tvoje strane... clap ali NE MOGU DA PROMOVISU SVOJU IZOPACHENOST NA ULICAMA GLAVNOG GRADA. Ja tvoje stavove smatram izopacenim... jel bi mogao da prestanes da ih iznosis javno? (naravno, mozes da ih iznosis u svom domu) Njihova prava niko ne ugrozava imaju pravo da budu bolesni ali nemaju pravo da svoju bolest promovisu kao zdrav nacin zivota Koliko god puta ponovio ili napisao velikim slovima, ostaje cinjenica da ih lekari ne smatraju bolesnim... a oni ipak malo bolje znaju o tome od tebe, zar ne? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Najs traj... Nice evasion... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Kako si im velikodusno dozvolio da postoje... zaista divno i plemenito s tvoje strane... Hvala ali nisam ja plemenit vec Bog. Ja tvoje stavove smatram izopacenim... jel bi mogao da prestanes da ih iznosis javno?(naravno, mozes da ih iznosis u svom domu) To sto ti smatras izopachenim uopste nije bitno vec sta je Bog rekao i sto je ocigledno izopacheno i ti to sam znas jedino ako i ti nisi zastranio malo pa ti se sad sve muti. Koliko god puta ponovio ili napisao velikim slovima, ostaje cinjenica da ih lekari ne smatraju bolesnim... a oni ipak malo bolje znaju o tome od tebe, zar ne? Ne koristim se ateistickim metoda da vise ponovljena laz postaje istina.Argument autoriteta nije nikakav argument vec cinjenice i dokazi.Dovoljno je da vidim homoseksualca i ono sto radi pa i da 5 godisnje shvati da su izopacheni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 To sto ti smatras izopachenim uopste nije bitno vec sta je Bog rekao i sto je ocigledno izopacheno i ti to sam znas jedino ako i ti nisi zastranio malo pa ti se sad sve muti. A buduci da: 1. nemas dokaza da Bog postoji 2. nemas dokaza da Bog(cak i da postoji) smatra homoseksualnost izopacesnoscu ...to ostaje samo tvoj stav koji se nikog ne tice sem tebe. Stvarno ne kapiram da je neko toliko ogranicen da ne shvata tu prostu logiku da njegov stav nije nimalo bitniji od necijeg drugog. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 A buduci da: 1. nemas dokaza da Bog postoji 2. nemas dokaza da Bog(cak i da postoji) smatra homoseksualnost izopacesnoscu ...to ostaje samo tvoj stav koji se nikog ne tice sem tebe. Stvarno ne kapiram da je neko toliko ogranicen da ne shvata tu prostu logiku da njegov stav nije nimalo bitniji od necijeg drugog. 1.Dokazi su svuda oko tebe 2.Bog jasno kaze da je takvo ponasanj gad pre njim, uzmi citaj ako te interesuje nemoj da bulaznis. Ne to nije samo moj stav vec moralno nacelo univerzalnog tipa. To sto ti mislis da je individualna stvar da svako sam odlucuje sta je dobro sta zlo ilustrovacu ti jednim primerom. Vernik:Kako vi ateisti odlucujete sta je dobro sta zlo?Koje vam je merilo? Atesista:Svako sam odlucuje sta je dobro sta zlo, to je individualna stvar. Vernik vadi pistolj i upire ga u ateistu i kaze:Sad cu da te ubijem zato sto JA smatram da je to dobro. Ateista:Ali nisam ja tako mislio... Vernik:Samo primenjujem tvoj princip individualnog odredjivanja sta je dobro sta zlo. Takav koncept bi vodio u haos i anarhiju.To sto ti mislis da si neogranicen ne znaci da si pametan.Razmisli malo o tome obi-wan, bgpj and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Apise... opasno lupas gluposti... izvinjavam se na ad hominem... nastavite dalje пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Apise... opasno lupas gluposti... izvinjavam se na ad hominem... nastavite dalje Sta je ne svidja ti se prakticna primena inividualnog shvatanja dobrog i loseg? nedeljko and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2012 1.Dokazi su svuda oko tebe 2.Bog jasno kaze da je takvo ponasanj gad pre njim, uzmi citaj ako te interesuje nemoj da bulaznis. Ne to nije samo moj stav vec moralno nacelo univerzalnog tipa. To sto ti mislis da je individualna stvar da svako sam odlucuje sta je dobro sta zlo ilustrovacu ti jednim primerom. Vernik:Kako vi ateisti odlucujete sta je dobro sta zlo?Koje vam je merilo? Atesista:Svako sam odlucuje sta je dobro sta zlo, to je individualna stvar. Vernik vadi pistolj i upire ga u ateistu i kaze:Sad cu da te ubijem zato sto JA smatram da je to dobro. Ateista:Ali nisam ja tako mislio... Vernik:Samo primenjujem tvoj princip individualnog odredjivanja sta je dobro sta zlo. Takav koncept bi vodio u haos i anarhiju.To sto ti mislis da si neogranicen ne znaci da si pametan.Razmisli malo o tome По овоме испада да атеисти немају уопште савест и да раде шта год им падне напамет а такође испада и да су мнооого гори од верника,што се наравно никако не бих сложила јер ти је логика нула. Најлепше је банализовати ствари и претставлјати их црно белим,а црно бели свет је много леп,не мораш уопште да размишљаш,то јест пустиш мозак на испашу. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Anastasija, Nishizawa, Mozart, Justinian. Da su i ostali pravoslavni vernici poput ovih koje sam nabrojao, u Srbiji ne bi bilo niti jednog antiteiste a ateizam bi bio usputna odlika jedne manje grupe ljudi za koju niko ne bi ni znao da postoji, niti bi pa oni imali potrebe da se eksponiraju... @ Apis- procitaj Anastasijin post i u njemu otkrij i moj odgovor na tvoj post Avocado and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Anastasija, Nishizawa, Mozart, Justinian. Da su i ostali pravoslavni vernici poput ovih koje sam nabrojao, u Srbiji ne bi bilo niti jednog antiteiste a ateizam bi bio usputna odlika jedne manje grupe ljudi za koju niko ne bi ni znao da postoji, niti bi pa oni imali potrebe da se eksponiraju... @ Apis- procitaj Anastasijin post i u njemu otkrij i moj odgovor na tvoj post Afkooooors, kako da ne... Da je Hristos razmisljao kao ti, hriscanska vera bi se ugasila posle 10-tak godina postojanja, i nestala bi u prasini istorije kao i sve usputne religiozne zanimacije ljudi. Naravno, da bi to razumeo/la, potrebno je da malo otvoris oci i sagledas zivot mimo svog dnevnopolitickog i ideoloskog ubedjenja, kome tako usrdno robujes... Apis and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 To sto ti smatras izopachenim uopste nije bitno vec sta je Bog rekao Argument autoriteta nije nikakav argument vec cinjenice i dokazi. sHa_sarcasticlol U istoj poruci... ccccc.... Bog jasno kaze da je takvo ponasanj gad pre njim, uzmi citaj ako te interesuje nemoj da bulaznis. A gde tvoj Bog kaze da si TI nadlezan da drugim ljudima odredjujes kako ce da se ponasaju tumaceci Boziju volju? Ako se ne varam, tvoj Bog tebi porucuje kako da se ti ponasas... a ne da drugima nameces odredjenu vrstu ponasanja... To sto ti mislis da je individualna stvar da svako sam odlucuje sta je dobro sta zlo ilustrovacu ti jednim primerom. Ako te interesuje kako ateisti odredjuju sta je dobro a sta lose, pitaj ateiste... nemoj da vrtis retardirane dijaloge u svojoj glavi... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 @cloud I naravno, posto ti vec znas ko valja a ko ne valja u Crkvi, onda ne mozes nikako da zalutas, i prakticno nema nista da te sprecava da u Nju dodjes i postanes hriscanin/ka. nedeljko and Apis је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 U istoj poruci... ccccc.... Izvlacis stvari i konteksta i zloubotrebljavas.Tipicno ateisticki. A gde tvoj Bog kaze da si TI nadlezan da drugim ljudima odredjujes kako ce da se ponasaju tumaceci Boziju volju? Ako se ne varam, tvoj Bog tebi porucuje kako da se ti ponasas... a ne da drugima nameces odredjenu vrstu ponasanja... Varas se.Bog nikome nista ne odredjuje vec mu daje mogucnost da bira.Slobodna volja je najveci dar od Boga ali kad izaberes Boga onda branis one moralne vrednosti koje je ON PROPISAO. Ako te interesuje kako ateisti odredjuju sta je dobro a sta lose, pitaj ateiste... nemoj da vrtis retardirane dijaloge u svojoj glavi... Bas me zanima ...kako razlikujete dobro od loseg? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 По овоме испада да атеисти немају уопште савест и да раде шта год им падне напамет а такође испада и да су мнооого гори од верника,што се наравно никако не бих сложила јер ти је логика нула. Ne.Ima moralnih ateista i oni u sustini veruju u Boga samo toga nisu ni svesni. Најлепше је банализовати ствари и претставлјати их црно белим,а црно бели свет је много леп,не мораш уопште да размишљаш,то јест пустиш мозак на испашу. Nije u pitanju banalizacija vec sukobljavanje dva principa,dve filozofije,dva pogleda na svet.Vidim da ne shvatas prakticnu primenu istih.Nije to pustanje mozga na ispasu vec zdrav razum. I za kraj genijalnost je u jednostavnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Ne.Ima moralnih ateista i oni u sustini veruju u Boga samo toga nisu ni svesni. Ne.Većina ateista uopšte ne verije u Boga i veoma su svesni toga. Šta je moral,volela bih da mi na to odgovoriš? Nije u pitanju banalizacija vec sukobljavanje dva principa,dve filozofije,dva pogleda na svet.Vidim da ne shvatas prakticnu primenu istih.Nije to pustanje mozga na ispasu vec zdrav razum.I za kraj genijalnost je u jednostavnosti. Ono što si napisao u postu ,pričicu o verniku i ateisti je banalizacija to jest generalizacija.Ima loših ljudi i među vernicima,zamisli neki su ubijali u ime Boga,kao što takođe ima loših ljudi i među ateistima.Ali mi kao vernici bi trebalo da SVE ljude prihvatimo kao ikone Božije što ljudi i jesu bez obzira šta su ili nisu,a ne da smatramo da smo bolji zato što verujemo.Bilo bi lepo da je tako , svet bi bio onda raj na zemlji,ali nije na žalost. Ne ja ne shvatam ništa Apis.Ja sam žensko , valjda ti je jasno kako mi ( ne) radi mozak. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука