Александрида Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 A jel ti znaš šta je status upozorenja? Nemoj da se igraš samnom. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 A jel ti znaš šta je status upozorenja? Nemoj da se igraš samnom. Ma prosto volim kad me ti upozoravas Let's twist!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 treba uvek biti budan i motriti kakav duh nama upravlja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Apis, ja rekoh. VRATITE SE NA TEMU IZ NASLOVA ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Интересантно је да се овакве вести о парадама педера и лезбејки увек заврше сукобом о томе да ли је педерлук болест или не. А то уопште није битна ставка. Све док је приватна ствар сваког појединца. То спиновање је постало уобичајено на скоро свим темама о паради. Дакле, они који су против параде не морају аутоматски да буду за уништавање или неке друге облике притисака на педере и лезбејке. И велика већина је против самог парадирања а не против нечијег избора. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Постави неког хомосексуалног гуслара ако имаш, да сви буду срећни R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Постави неког хомосексуалног гуслара ако имаш, да сви буду срећни Имам једног доктора за хомосексуализам, гарант је латентни. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Хахахаха! Дај бре, дал је морао и гусле да ми згади? Боље му је да пређе у модне креаторе, неће се он леба најест од гуслања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Интересантно је да се овакве вести о парадама педера и лезбејки увек заврше сукобом о томе да ли је педерлук болест или не. А то уопште није битна ставка. Све док је приватна ствар сваког појединца. То спиновање је постало уобичајено на скоро свим темама о паради. Дакле, они који су против параде не морају аутоматски да буду за уништавање или неке друге облике притисака на педере и лезбејке. И велика већина је против самог парадирања а не против нечијег избора. Homoseksualnost nije stvar izbora. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Homoseksualnost nije stvar izbora. u nekim slucajevima nije, ali u vecini jeste stvar izbora, posebno sada u ovom modernom dobu gde sve prsti od gay lobiranja i potenciranja te mode obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Homoseksualnost nije stvar izbora. Ствар избора је да ли ће то да ради у свом стану или ће тиме да парадира и да то набија свима на нос, и онима које интересује и онима које не интересује. Још нисам видео инвалида који иде около и виче "Ја сам инвалид! Е, гледајте мене, ја сам инвалид!", носи транспаренте и зауставља саобраћај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Још нисам видео инвалида који иде около и виче "Ја сам инвалид! Е, гледајте мене, ја сам инвалид!", носи транспаренте и зауставља саобраћај. Pa nisi video takvog invalida zato sto nisi cuo ni crkvu da kaze: "To sto si rodjen kao invalid je greh! Ti si samoljubivi sodomista i moras pod hitno da se pokajes zbog toga sto si invalid!!! Nema veze sto to nije stvar izbora, svi mi nosimo svoj krst a invaliditet je tvoj i moras da se boris protiv njega! To sto si inavlid to nije NORMALNO! Normalno je kad covek ima obe noge i obe ruke a ti si izrod patologije koji mora da preduzme sve kako bi se izborio protiv tog greha invaliditeta koji nosi u sebi!" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Pa nisi video takvog invalida zato sto nisi cuo ni crkvu da kaze: "To sto si rodjen kao invalid je greh! Ti si samoljubivi sodomista i moras pod hitno da se pokajes zbog toga sto si invalid!!! Nema veze sto to nije stvar izbora, svi mi nosimo svoj krst a invaliditet je tvoj i moras da se boris protiv njega! To sto si inavlid to nije NORMALNO! Normalno je kad covek ima obe noge i obe ruke a ti si izrod patologije koji mora da preduzme sve kako bi se izborio protiv tog greha invaliditeta koji nosi u sebi!" Значи, хомосексуалци протестују искључиво због става Цркве о хомосексуалности, без обзира на то што ово што си сада изнео није став Цркве по том питању? То нема везе са егзибиционизмом, политичким притисцима, злоупотребама хомосексуалаца и њихових мука... Него искуљиво са ставом Цркве по том питању? feeble, nedeljko, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Pa nisi video takvog invalida zato sto nisi cuo ni crkvu da kaze: "To sto si rodjen kao invalid je greh! Ti si samoljubivi sodomista i moras pod hitno da se pokajes zbog toga sto si invalid!!! Nema veze sto to nije stvar izbora, svi mi nosimo svoj krst a invaliditet je tvoj i moras da se boris protiv njega! To sto si inavlid to nije NORMALNO! Normalno je kad covek ima obe noge i obe ruke a ti si izrod patologije koji mora da preduzme sve kako bi se izborio protiv tog greha invaliditeta koji nosi u sebi!" Ствар избора је да ли ће то да ради у свом стану или ће тиме да парадира и да то набија свима на нос, и онима које интересује и онима које не интересује. Још нисам видео инвалида који иде около и виче "Ја сам инвалид! Е, гледајте мене, ја сам инвалид!", носи транспаренте и зауставља саобраћај. Мало намерно покушаваш да спинујеш али ниси још увежбао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Ствар избора је да ли ће то да ради у свом стану или ће тиме да парадира и да то набија свима на нос, и онима које интересује и онима које не интересује. Још нисам видео инвалида који иде около и виче "Ја сам инвалид! Е, гледајте мене, ја сам инвалид!", носи транспаренте и зауставља саобраћај. Прво, није тачно. http://lmgtfy.com/?q=protest+invalida Друго, како те бре није срамота да овакве ствари пишеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука