Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 A zasto se sve vi koji branite paradu pravite ludi pa ne kazte sta su isticali na paradi koju su odrzali? Zasto ne pomenete one transparente sa natpisima "dole drzava" i slicne stvari? Na sta je to poziv nego na nasilje i na netoleranciju? Zar to nije bilo dovoljno da se i taj skup prekine? Ne, oni su divni, oni propagiraju ljubav, vole se najvise na svetu, ni mrava ne bi zgazili, a mi normalni ih mrzimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Pardon, transparent je glasio "smrt drzavi", da ne bude zabune. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Што не значи да Роми нису дискриминисани и то дебело. Тачно. Дебело и...позитивно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Тачно. Дебело и...позитивно... Ти говориш о позитивној дискриминацији државе (не слажем се с тим), а ја о негативној друштвеној дискриминацији и маргинализацији (која се тешко може решити силом закона, али може едуковањем људи). Могу на прсте да набројим родитеље којима би било ОК да чују како ће им се син оженити циганком или ћерка циганином. С друге стране, хомосексуалцима треба дозволити брак (јер из брака следе друга права која сви остали људи имају). Они јесу директно дискриминисани уставом. А о друштвеној дискриминацији у овој нашој средини нећу ни да трошим речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ти говориш о позитивној дискриминацији државе (не слажем се с тим), а ја о негативној друштвеној дискриминацији и маргинализацији (која се тешко може решити силом закона, али може едуковањем људи). Могу на прсте да набројим родитеље којима би било ОК да чују како ће им се син оженити циганком или ћерка циганином. С друге стране, хомосексуалцима треба дозволити брак (јер из брака следе друга права која сви остали људи имају). Они јесу директно дискриминисани уставом. А о друштвеној дискриминацији у овој нашој средини нећу ни да трошим речи. Da li treba dozvoliti brak sa zivotinjom? Da ne diskriminisemo usamljene rancere koji vole svoju omiljenu kravu? anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Da li treba dozvoliti brak sa zivotinjom? Da ne diskriminisemo usamljene rancere koji vole svoju omiljenu kravu? 4869 Sherlock H. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Da li treba dozvoliti brak sa zivotinjom? Da ne diskriminisemo usamljene rancere koji vole svoju omiljenu kravu? Ako možeš da pribaviš dokaz da životinja pristaje na brak, što da ne! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ako možeš da pribaviš dokaz da životinja pristaje na brak, što da ne! ma i muknuce ona ako treba ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Da li treba dozvoliti brak sa zivotinjom? Da ne diskriminisemo usamljene rancere koji vole svoju omiljenu kravu? Колико ми је познато сви хомосексуалци припадају врсти хомо сапијенс. Пошто ниједан хомо сапиенс нема право на брак са јединком из друге врсте, онда ту нема ни дискриминације ни привилеговања (какво питање, такав и одговор). Брак је пред државом уговор који регулише неке врло конкретне ствари. Ја сам најрадије за укидање државног брака, али пошто тај филм нећемо скоро видети, онда подржавам право хомосексуалаца да потпишу тај тупави уговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Колико ми је познато сви хомосексуалци припадају врсти хомо сапијенс. Пошто ниједан хомо сапиенс нема право на брак са јединком из друге врсте, онда ту нема ни дискриминације ни привилеговања (какво питање, такав и одговор). Брак је пред државом уговор који регулише неке врло конкретне ствари. Ја сам најрадије за укидање државног брака, али пошто тај филм нећемо скоро видети, онда подржавам право хомосексуалаца да потпишу тај тупави уговор. E moj ivice u dubokom si ofsajdu izgleda a ne vidis zastavicu pomocnog sudije... kakvi bre crni gay brakovi?el si merio sebi tempereturu skoro?sta ti podrzavas?el ti verujes u Boga? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ako možeš da pribaviš dokaz da životinja pristaje na brak, što da ne! Mozes li ti da pribavis dokas da ne pristaje? Oni koji bi stupili u bracnu zajednicu sa zivotinjom sigurno imaju neke svoje dokaze, uostalom to je dozvoljeno u nekim drzavama i zasto da ne budemo moderni pa i mi da to dozvolimo. Kad mogu ljudi svom keru da ostave nasledstvo zasto ne bi mogli i da ga ozene npr? anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Колико ми је познато сви хомосексуалци припадају врсти хомо сапијенс. Пошто ниједан хомо сапиенс нема право на брак са јединком из друге врсте, онда ту нема ни дискриминације ни привилеговања (какво питање, такав и одговор). Брак је пред државом уговор који регулише неке врло конкретне ствари. Ја сам најрадије за укидање државног брака, али пошто тај филм нећемо скоро видети, онда подржавам право хомосексуалаца да потпишу тај тупави уговор. Kako nema diskriminacije ako nijedan nema pravo? To je isto kao da ja sad kazem da i gej ljudi imaju pravo na brak, samo sa osobama suprotnom pola. Ljudi koji hoce da stupe u brak sa zivotinjom su onda dikriminisani, uskracuje im se pravo na ljubav bas kao i homoseksualcima. Uvek mozes da nadjes ljude koji pricaju o slobodama, a ako krenes redom da dozvoljavas sve i svasta nasta ce da lici ovo drustvo? Sasvim sam siguran da ce iz udruzenja za zastitu zivotinja jednom da dodje i takav predlog. Zasto da samo homo sapijensi imaju privilegiju braka? Zasto su zivotinje gore od ljudi? Tim pricama moze da se ode u nedogled. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Kako nema diskriminacije ako nijedan nema pravo? To je isto kao da ja sad kazem da i gej ljudi imaju pravo na brak, samo sa osobama suprotnom pola. Ljudi koji hoce da stupe u brak sa zivotinjom su onda dikriminisani, uskracuje im se pravo na ljubav bas kao i homoseksualcima. Uvek mozes da nadjes ljude koji pricaju o slobodama, a ako krenes redom da dozvoljavas sve i svasta nasta ce da lici ovo drustvo? Sasvim sam siguran da ce iz udruzenja za zastitu zivotinja jednom da dodje i takav predlog. Zasto da samo homo sapijensi imaju privilegiju braka? Zasto su zivotinje gore od ljudi? Tim pricama moze da se ode u nedogled. kako ne shvatas?zivotinje nisu dovoljno evoluirale ,za 1000000000 godi one ce se vencavati a zenke ce imati pravo na alimentaciju anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Kako nema diskriminacije ako nijedan nema pravo? To je isto kao da ja sad kazem da i gej ljudi imaju pravo na brak, samo sa osobama suprotnom pola. Дискриминација је кад неки људи имају право на нешто, а неки немају. Ако нико нема, онда је то просто ограничавање слободе свима, а не дискриминација. Зашто животиње не могу да се третирају законски као и људи? Ајде размисли за домаћи, па ми јави шта си измозгао. Хомосексуалци су људи са свешћу, са емоцијама, са разумом... Мислим, чисто да те подсетим, ако си ту ситницу смео с ума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Дискриминација је кад неки људи имају право на нешто, а неки немају. Ако нико нема, онда је то просто ограничавање слободе свима, а не дискриминација. Зашто животиње не могу да се третирају законски као и људи? Ајде размисли за домаћи, па ми јави шта си измозгао. Хомосексуалци су људи са свешћу, са емоцијама, са разумом... Мислим, чисто да те подсетим, ако си ту ситницу смео с ума. Prijatelju, i homoseksualci su homo sapiensi! Dakle svim homo sapiensima ukljucujuci i te homoseksualce je zabranjeno vencavanje sa istim polom. Po tvojoj logici onda to nije diskriminacija, jer niko nema pravo na brak sa istim polom. Izmozgaj ti ono sto napises. Nisi mi odgovorio, kako zivotinja moze da nasledi milion dolara od coveka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука