Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Пази - криминалци, убице, и гамад. Начин изражавања - примерен једном од подржаваоца одржавања параде срама у Београду. Руку на срце, човеку ти називи први падну напамет кад се ради о људима који, чак ван афективних стања, желе да некога бију. Да некоме сломе главу циглом. "Београдом крв ће лити - геј параде неће бити"? Они који су ову паролу спремни да спроведу у дело, и сматрају то нормалним јесу криминалци, потенцијалне убице и гамад. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Пази - криминалци, убице, и гамад. Начин изражавања - примерен једном од подржаваоца одржавања параде срама у Београду. Руку на срце, човеку управо ти називи прођу кроз главу на помен оних који су, ван афективних стања чак, спремни и ради на некоме отварају главу циглом. "Београдом крв ће лити - геј параде неће бити"? Они који су спремни и сматрају да је нормално ово спровести у делу јесу криминалци, потенцијалне убице и гамад. А нажалост има их. Само што те њихове особине нису поселдица никакве идеје већ тужно оформљене личности. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ја бих дозволио свако окупљање које испуњава унапред утврђене стандарде јавне безбедности и пристојности. И забранио свако које то не испуњава. У начелу. Дакле у неком бољем друштву. У Србији у 2012., нажалост нема места за начела, јер пракса дословно убија. Што се тиче навијача зна се одлично коме и зашто сметају. А мимо тога, знаш добро да су и сами дебело криви, не за третман полиције и државе, него за опште расположење у друштву према њима, ако питаш бабу на улици, чућеш шта мисли. А све због ствари као што су пљачкање пумпи, скакање у трамвају клинаца од 18 година који превају најпростије псовке у присуству старијих људи и женског света, насиља међу њима самима, пијанчења на јавним местима итд. Наравно, то не раде сви, можда чак ни већи део али довољно да обележе цео покрет. Не оправдавам ту генерализацију, само закључујем... Isto tako mozes da zakljucis za gej populaciju. Oni su previse promiskuitetni, previse "slobodni" sto je sasvim dovoljno da se podvedu pod neku generalizaciju po kojoj bi im bilo zabranjeno da se okupljaju i promovisu svoje ideje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 to je EU lobi! ja taj matrix nesto ne bih dozvolio u mom dvoristu, a imam lepu zelenu travu ispred kuce... samo profit i moc, oce sve da kontrolisu, zaposednu i otmu, prevare i uniste, nije nam dosta sto imamo juda medju redovima treba ih pustiti da paradiraju nek prave klovnove od sebe... a mozda su im ti huligani ucinili uslugu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 A gde si ti to video da su previse promiskuitetni i previse slobodni? Posto na ulicama nema sanse da si to video jer nisu oni glupi... znaju da bi ih neko premlatio u roku od par ulica... dakle, gde si ti to toliko gledao "promiskuitetne" homoseksualce? A? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Isto tako mozes da zakljucis za gej populaciju. Oni su previse promiskuitetni, previse "slobodni" sto je sasvim dovoljno da se podvedu pod neku generalizaciju po kojoj bi im bilo zabranjeno da se okupljaju i promovisu svoje ideje. Рекао сам закључим у смислу просто оценим постојеће стање а не устврдим да је то нешто пожељно или оправдано. Поновио сам сто пута да бих свима дозволио окупљања која испуњавају одређене стандарде. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Пази - криминалци, убице, и гамад. Начин изражавања - примерен једном од подржаваоца одржавања параде срама у Београду. Наравно. Осим гамади, што је моја метафора за њих, то да су убице и криминалци је емпиријска чињеница. Ако ниси приметио, нигде тако нисам назвао ни тебе, ни Обија иако се са вама у најмању руку не слажем, а некад и више од тога. И какве везе има моја култура и начин изражавања са залагањем за слободу? Ти си, пријатељу, непресушан извор логичких грешака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 A gde si ti to video da su previse promiskuitetni i previse slobodni? У серији "Вил и Грејс" Је ли није релевантно? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 A gde si ti to video da su previse promiskuitetni i previse slobodni? Posto na ulicama nema sanse da si to video jer nisu oni glupi... znaju da bi ih neko premlatio u roku od par ulica... dakle, gde si ti to toliko gledao "promiskuitetne" homoseksualce? A? Претпостављам да је мислио ан геј параду. (Што се њега тиче, имам дозволу да га интерпретирам. ) А иначе могло се у време хајге на оног Радовића у медијима (конкретно на мондо, сигурно) читати исповести хомосексуалаца из Србије, који су између соталог говорили да је промискуитет у хомосексуалној популацији (мушкој) далеко већи него у хетеро популацији јер два мушкарца имају јаче нагоне него мушкарац и жена, и секс им је много битнији.Њихове речи, а и логично је кад размислиш... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 A gde si ti to video da su previse promiskuitetni i previse slobodni? Posto na ulicama nema sanse da si to video jer nisu oni glupi... znaju da bi ih neko premlatio u roku od par ulica... dakle, gde si ti to toliko gledao "promiskuitetne" homoseksualce? A? Dovoljno je da malo mucnes glavom i shvatis da Srbija i Rusija nisu jedine zemlje na svetu!? o.O U nekim drugim zemljama se oni sasvim slobodno ponasaju. Imas intervjue sa gej ljudima i vecina njih je u slobodnim vezema gde partneri /"imaju pravo" da spavaju sa drugim osobama ako koriste zastite. Nemoj da pokusavas da pravis budale od ljudi. Oni to ne kriju i to svi dobro znaju. Gde je ljubav u takvoj vezi. Da li bi ti bio sa nekim ko je spreman da spava sa darugima a s tobom da bude u braku? Oni se pozivaju na to da se vole, e pa za mene nije ljubav ako "volis" 500 ljudi, ali ja sam malo staromodan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 А нажалост има их. Само што те њихове особине нису поселдица никакве идеје већ тужно оформљене личности. Да, на жалост, има их. Само што те тужно оформљене личности нису разлог да се брани став да парада срама треба да се одржи и у Београду. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Наравно. Осим гамади, што је моја метафора за њих, то да су убице и криминалци је емпиријска чињеница. Ако ниси приметио, нигде тако нисам назвао ни тебе, ни Обија иако се са вама у најмању руку не слажем, а некад и више од тога. И какве везе има моја култура и начин изражавања са залагањем за слободу? Ти си, пријатељу, непресушан извор логичких грешака. Nije da nema veze, jer sam se ja nasao uvredjen kada si rekao da je metafora za mene gamad. A verujem da bi se jos nekih 10 ak hiljada ljudi koje redovno posecuju nas najveci stadion naslo uvredjeni da ih tako nazoves. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ok ali ne izvrcite smisao njegovog posta... on kaze da je taj promiskuitet nesto sto bi trebalo da bude dooljno da se tooj grupi zabrane okupljanja i pritom promiskuitet uporedio sa nasilnistvom navijaca koje ih u narodu oslikava... Eto, samo sam hteo da pokazem kako glupe reference cesto koristite sto dalje odaje utisak da niste sasvim nacisto sa sopstvenim argumnetima cim imate potrbu da ih toliko stimujete... Sta koga briga dal je neko promiskuitetan u svom domu ili ne? Ovde se radi o javnoj izlozenosti, a ja ne verujem da je Uscanac na ulici video taj promiskuitet... a kaze da ga ima... pa eto, ja samo pitam otkud on to zna? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Dovoljno je da malo mucnes glavom i shvatis da Srbija i Rusija nisu jedine zemlje na svetu!? o.O U nekim drugim zemljama se oni sasvim slobodno ponasaju. Imas intervjue sa gej ljudima i vecina njih je u slobodnim vezema gde partneri /"imaju pravo" da spavaju sa drugim osobama ako koriste zastite. Nemoj da pokusavas da pravis budale od ljudi. Oni to ne kriju i to svi dobro znaju. Gde je ljubav u takvoj vezi. Da li bi ti bio sa nekim ko je spreman da spava sa darugima a s tobom da bude u braku? Oni se pozivaju na to da se vole, e pa za mene nije ljubav ako "volis" 500 ljudi, ali ja sam malo staromodan. Али не можеш искључити да постоје и гејеви који на љубав гледају исто као и ми али је не усмеравају ка женама него ка мушкарцима. А исто тако, знаш одлично, постоји мнооого хетеро људи који су и те како промискуитетни. То је општеприхваћено у Србији, данас, у 8/ 10 случајева. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Рекао сам закључим у смислу просто оценим постојеће стање а не устврдим да је то нешто пожељно или оправдано. Поновио сам сто пута да бих свима дозволио окупљања која испуњавају одређене стандарде. Koje standrade i kako ih ustanoviti a da se neko ne ooseti ugrozen? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука