feeble Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Ali mislim da u zrelim hrišćanskim brakovima,odustajanje od analnog i oralnog zadovoljenja može da predastavlja svojervsnu askezu/podvig i usmjerenje tih energija na nešto drugo. Ово је хит. Значи сад су подвижници они који се у браку суздржавају од аналног и оралног секса? Баш се времена мењају.. -Владимир-, Ромејац and Бојан је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Шта вам је зинуло д.. за..., у ствари 'оћу рећи, шта сте зинули на... овај не знам како да вам кажем - закључајте ову тему!!!! (и обришите ову поруку) w.a.mozart, RYLAH, Ромејац and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 pa svako odricanje je svojevrsni podvig,ako se sa druge strane usmjeri na oživotvoravanje ličnosti.Uzmimo slučaj da nekim bračnicima to predstavlja snažnu strast,mladi su,rasli su pod drugačijem uticajima i drugačijoj amtosferi...i njihovo zajedničko uzdržanje može da napravi čudo. I da,vremena se mijenjaju, svako vrijeme svoje breme. w.a.mozart and Лазар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 LGBT Rulez! .mense. lqj2e2sokakote .volamozine. .volamozine. brokoli 1312_womens shuntavilo oleeeee Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 e da animal-smiley-075 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Ja не... ... по Св. Максиму Исповеднику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Ovako, imali smo na forumu milion tema o bludu, masturbaciji, homoseksualnosti i svemu i svacemu,pa mislim da je red da postoji i tema o odnosu pravoslavlja prema analnom/oralnom sexu izmedju dvoje hriscana u braku. Ako su duze od 50 godina u braku onda to moze da bude i opasno... RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 ako se vole oni će naći načina da se zadovolje, ono što nije za priču... intima - sv.Justin savinski Николa and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Ovako, imali smo na forumu milion tema o bludu, masturbaciji, homoseksualnosti i svemu i svacemu,pa mislim da je red da postoji i tema o odnosu pravoslavlja prema analnom/oralnom sexu izmedju dvoje hriscana u braku. pa sad, ne znam da li postoji neki zvanicni stav pravoslavlja po tom pitanju, u smislu skupio se sinod da na osnovu pisma i otaca razmotri tu temu i da zvanican stav. a sto se tice misljenja pravoslavaca ona su, naravno podeljena. imas one koji misle da je greh da se kresnes sa svojom rođenom (tj vencanom zenom i to u crkvi) ukoliko cilj nije iskljucivo zacece, po njima ti je sex los i nuzno zlo, tako da treba ga izbegavati...cini mi se da takvi ljudi imaju problem sa dualizmom i za njih je sve telesno lose, i sex ne moze biti i jedno od sredstava za iskazivanja ljubavi, a uzivanje u njemu je lose jer je, eto, telesno... tako da ako posmatramo problem kroz ovu prizmu, onda je oralni i analni seks los na kub... a ako sex vidimo kao sredstvo za iskazivanje ljubavi,i ako telesno uzivanje ne vidimo kao greh(u moralnom smislu) onda ne vidim problem u oralnom sexu, ako je i meni i njoj lepo, sta nas tu sprecava... bitno je da nemamo sex samo radi neseg uzivanja, vec da ga imamo sa komkretnom licnoscu, a ne da partnera vidimo kao objekat... ali to je neka druga tema... eto, to je moje misljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 probajte keks u krevetu! sad mi bas pade napamet pitanje okle ta rec "krevet"? mozda je to kovanica iz reci "kre(s)" i "vet(o)" 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 probajte keks u krevetu! da, dobro je ne biti gladan pri obavljanju radnje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 ma ne, bukvalno kad jedes keks sa voljenim "bicem"(LGBT friendly) mozes da dozivis jednako zadovoljstvo kao i putem seksa a to gladan ne gladan, o tome mozes da razmisljas samo ako si ko mesar koji barata krmenadlama Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2012 spam Још се Иван Недић није јавио на теми? animal-smiley-075 Ја сам чуо да има духовника који на исповести испитују које су позе, да простите, кориштене у току љубавног акта супружника. Тако сам чуо да је једино ваљатна само она мисионарска (или жру-поза), док су друге накарадне. Е сад, ко вам је крив што ме вучете за језик. Мислим да се не треба мешати у начин односа двоје супружника. Мислим да све оно што је њима лепо и не осећају нелагодност да је то и нормално. Ако су обоје радосни у том чину мислим да је то добро и да је то нормално. Сада, зна се за шта који орган служи. Али већ улазимо у детаље о којима не бих, пост је... JESSY and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 ja bi rado zakljuco temu jer ovaj moj nenamerni celibat mi daje hyper-inspiracije i ne garantujem za dalje postove 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 ono stvarno... na forumu seksa kolko oćeš... a poza bezbroj-svaka tema je posebna... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука