sasluzitelj Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 kad si tuzan.... lupi tada dlan o dlan i bice bolje :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Iskreno, meni nekad prija kad sam tuzna. Tad se smirim, udjem u sebe koliko toliko , i vidim koliko sam u stvari mala u odnosu na Boga i neke ljude i bespomocna bez Njega. Jos kad mogu da se isplacem ko covek, mojoj sreci nema kraja. 0104_cheesy Tako sperem svu stroku sa srca; kad me prodje zuta minuta, udahnem duboko i teram dalje. Doduse nastavljam istom putanjom kao i pre, ali opameticu se jednog dana. I ja kada sam tuzna isto se zavucem u sebe i razvijam odnos sa Bogom tada sam Mu najbliza jer tada znam da mi je jedina osnova za zivot i jedina osoba zbog koje zivim...Jer On je jedino 1312_womens mojeg neba... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 kad si tuzan.... lupi tada dlan o dlan i bice bolje :smiley:A dok su ti dlanovi spojeni pomoli se...Bar je to moje misljenje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ???? ?? ?? ???? ???????, ???? ? ?????? ??????? ?? ???? ????????....?????? ?? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ?? ????? ????????, ???????????, ?? ????? ??????, ?????? ??? ??????? ??????? ???? ?????? ?????.... ? ????? ?? ???? ????????.....???? ??? ???? ??????? ??????.... ?? ??? ???, ???, ???? ? ???? ???? ???? ??? ??????? ?? ??? ???????...?? ?????? ???? ?????? ???? ?? ???????....?? ?? ???????? ?? ?? ??? ???, ???, ???? ? ???? ???? ???? ??? ????????!!!! ???????????, ??? ??? ? ???? ???? ???? ??? ???? ???????? ? ???????....??? ?? ?? ??????!!!!?????? ???? ?? ?????????, ??? ????? ?? ?? ????????? ??? ?? ??????...??? ??????, ??? ?????????....???? ?? ????, ????? ?? ?????? ?? ????? ? ????, ?? ?? ?????? ?????? ?? ????? ? ??????? ???????!!!! ???????? ?? ????? ? ?????? ? ??????, ??? ?? ??? ???? ?? ???? ????????!!!! Ja ipak mislim da nam je tuga od Boga poslata da bi smo shvatili da je On jedina osoba koja ce nas uvek utesiti i pruziti nam ruku, da bi smo Mu bili blizi i razumeli Ga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 kad sam tuzna ja se dobro isplacem i odma mi nekako bude lakse.Hahhahahahaha 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif i sa se isplacem, krokodilske suze mi nisu ravne!I dok placem pricam s Bogom i onda Ga osecam, imam osecaj da me tesi ali na neki poseban nacin i jako mi prija Njegova uteha i vise sam srecnija kada sam tuzna nego kada sam srecna jer kroz srecu se odvajamo od Boga a kroz patnju i tugu se priblizavamo Bogu...To je samo moje nebitno misljenje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 кад сам тужна, ја пијем чај из шољица за лутке са мојом принцезом 1312_womens а уз чај се исприча нека бајка https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 bas sad sam tuzna ali se zahvaljujem Bogu sto me izbavio iz jedne glupe situacije koja traje vec malo duze, boli ali ipak sam srecna... 0110_hahaha Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 bas sad sam tuzna ali se zahvaljujem Bogu sto me izbavio iz jedne glupe situacije koja traje vec malo duze, boli ali ipak sam srecna... 0110_hahaha pozeljecu ti jos puno snage 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 i te kako mi treba, ljubim 0110_hahaha Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Ne brini sestro...I ja sam...Ali i ako ne znam pravu istinu, i ako mi se za 2 sekunde srusio cao svet, znaj da ima jedna poslovica jin-jang...Jako je poucna:"U svakom dobrom ima jedno lose, u svakom losem ima jedno dobro." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ono što mene može učiniti tužnom to je moj lični odnos prema svetu i drugima,kada namerno ili nenamerno povredim druge, jedino mogu tugovati nad sobom za sve ostalo....uvek se setim moje omiljene priče o Pravednom Jovu, toga da na ovoj planeti ima mnogo više onih koji imaju veće razlge da budu tužni i uvek na pameti imam jednu divnu tibetansku mudrost ..Ako je problem rešiv. ne treba brinuti, ako je nerešiv, uzalud je brinuti Večina naših truga jeste iracionalna, naravno postoje tuge koje su raconalne, ali život me je naučio da zdrav čovek ima 1000 želja a bolestan samo jednu Pravio pitanje je zašto smo tužni? U psihologiji se već dugi niz godina vodi velika debata o prirodi i poreklu emocija, kao i o njihovom odnosu sa našim mišljenjem i ponašanjem. Ovu debatu je još početkom dvadesetog veka otvorio veliki američki psiholog Viljem Džejms (William James), postavljajući veoma jedostavno pitanje: da li mi bežimo od medveda zato što smo uplašeni, ili smo uplašeni zato što bežimo? A šta radim kada sam tužna, pogledam svoje dete i zahvalim se Bogu na takvoj blagodati, pozovem ono malo prijatelja koje imam, u bilo koje doba dana ili noći i znam da će mi izazvati osmeh na lice, da će mi njihova ljubav pomoći da ustanem i krenem dalje Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Optimista... 0104_cheesy Tako bi trebali svi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Flor ako misliš na mene ja bih za sebe rekla da sam pozitivan pesimista :smiley: Uhapsen jedan covek na pravdi boga i osude ga vladar na smrt. Pre smrti covek zatrazi da nesto vazno saposti vladaru. Rece mu da je on jedini na svetu koji moze da nauci konja da leti i ako ga pogubi nestace te vestine. Vladar zapita sta mu treba da mu dokaze svoju vestinu. Covek zatrazi godinu dana, najbpljeg vladarevog konja, hranu za sebe, porodicu i konja. Vladar mu dade sve to uz napomenu da ce ga nakon godinu dana pogubiti najstrasnijom smrcu ako ne nauci konja da leti. Ode covek kuci. Veseo jede, pije i uziva u lepom konju. Gleda ga zena pa mu rece kako ne zna zasto je tako veso jer ce godina brzo proci. Covek joj odgovori da je godina duga i da moze on da umre prirodnom smrcu, moze vladar da umre a mozda i konj poleti. dada Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 pa tako nekako...... :smiley: dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 kad sam tuzna ja se dobro isplacem i odma mi nekako bude lakse. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука