Zayron Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Tata, mama i dječica :-p Дуња је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2012 zasto li se zec vezuje za Vaskrs (Uskrs) znali neko nesto o tome? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 zasto li se zec vezuje za Vaskrs (Uskrs) znali neko nesto o tome? Zašto su zec i jaje simboli Uskrsa http://s10.zetaboard...topic/599344/1/ http://www.zecovi.net/Uskrs-kunici.htm http://www.dw.de/dw/article/0,,3205093,00.html Više o tome ovdje: https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=zec+i+Uskrs&ie=utf-8&oe=utf-8 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2012 to je kod vas rimo katolika a ne znam za nas.. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 zasto li se zec vezuje za Vaskrs (Uskrs) znali neko nesto o tome? То је порука нашој подсвести да зеку njamnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 to je kod vas rimo katolika a ne znam za nas.. Па зар код нас има нешто у вези зеца за Васкрс, осим ако је неком на трпези? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Па зар код нас има нешто у вези зеца за Васкрс, осим ако је неком на трпези? pojavljuje se tu i tamo Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 To su Kinezi. Oni valjda nemaju onaj ,,gen'' za samilost, ljudskost i osećaj prema drugim živim bićima. Pa gledali smo svi onaj video snimak sa sigurnosnih kamera kada 20 automobila obilazi pregaženu devojčicu, a jedan joj još prelazi preko ručice. Ne čudi me ništa. Jesu kanibali, ta ,,supa'' od fetusa je poseban i veoma skup ,,specijalitet''. Grrrrrrrr. Čitao sam kao mlad mnogo o tim Kinezima, moglo bi se to tako pojednostavljeno reći da ga zaista nemaju, taj "gen za samilost" ili im je sasvim atrofirao, zakržljao. Mnogima turistima sa zapada, iz USA i Evrope to postaje jasno već po prvom danu provedenom s njima po pretrpanim autobusima, vozovima i metrou. Tu se svako bori sam za sebe a o nekakvom ustupanju slobodnih mjesta starijim i nemoćnim nema ni govora. Takva praktična, očevidna ukazka darvinizma i opstanka vrsta. Tim više čude i fasciniraju njihova kulturna dostignuća kojim su zaslužili čitav svijet. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Valjda i imaju takva dostignuća- što se ne libe ni od čega. Zaista sam protiv bilo kog rasizma, nacizma, fašizma i ostalih izama, ali mislim da ipak u Kini ili među Kinezima ne bih mogla da živim, jer bi mi negde u tim strahotama srce prepuklo. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Мислиш овако нешто http://ye-photograph...349_sKV27-L.jpg Не знам јесу ово Вијетнамци или Кинези... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Valjda i imaju takva dostignuća- što se ne libe ni od čega. Zaista sam protiv bilo kog rasizma, nacizma, fašizma i ostalih izama, ali mislim da ipak u Kini ili među Kinezima ne bih mogla da živim, jer bi mi negde u tim strahotama srce prepuklo. Da, bolje da ne živiš, prepuklo bi sigurno. Najgore što se to čini na narudžbu i naših sunarodnika "osjećajnih i visokoestetičnih" Evropljana, Amerikanaca i Australijanaca kao Armani dizajnerska modna tvrtka i slične: Ukucajte ovaj naslov naslov u You Tube: Armani kills millions of rabbits ili ovaj: Undercover Investigation: Rabbit Fur Farming in China pa ćete vidjeti o čemu pričam. Djeca, osobe tankih živaca i trudnice radije to ne gledajte! Videa su horrorova i ekstremno brutalna pa ih zato ni ne postavljam tu na Forumu ali u zajmu istine nek si ih pogleda svako ko za to ima želudac sam na YOU TUBE prema naslovu ako hoće i misli da bi mu ta informacija k nećemu potrebna bila. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Prijateljiživotinja.hr isto tako... mada, ja te snimke ne mogu da gledam. Jednom sam jedan odgledala i posle toga mi se gadi da nosim kožu ili krzno. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Мислиш овако нешто http://ye-photograph...349_sKV27-L.jpg Не знам јесу ово Вијетнамци или Кинези... Ne više, molim te... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Ne više, molim te... Ono je još gore, na tim videima, nisu sllike već skrivena kamera, ne gledaj, strefio bi te šlog. Čak i kad si kako sam shvatio profesionalno vezana sa životinjama a nije to kulinarstvo. Možda baš zato. Ovdje je riječ čak ni ne o kulinarstvu što bi se nekako i opravdat možda na kraju krajeva (u slučaji gladomora i rata, valjda) i dalo, već o MODI! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 ja najgore sto sam video je kako japanci perverznjaci porodicno idu u restoran na najbolje jelo, a to je kuvani saran koji ostane ziv, glavu mu zastite a kuvaju samo donji deo i onda mrda ustima na stolu ziv kuvan i japanci se raduju :291291291: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука