Jump to content

Зечеви (Кунићи)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

Па зар код нас има нешто у вези зеца за Васкрс, осим ако је неком на трпези?

pojavljuje se tu i tamo :)

Подели на овим сајтовима

To su Kinezi. Oni valjda nemaju onaj ,,gen'' za samilost, ljudskost i osećaj prema drugim živim bićima. Pa gledali smo svi onaj video snimak sa sigurnosnih kamera kada 20 automobila obilazi pregaženu devojčicu, a jedan joj još prelazi preko ručice. Ne čudi me ništa. Jesu kanibali, ta ,,supa'' od fetusa je poseban i veoma skup ,,specijalitet''. Grrrrrrrr.

Čitao sam kao mlad mnogo o tim Kinezima, moglo bi se to tako pojednostavljeno reći da ga zaista nemaju, taj "gen za samilost" ili im je sasvim atrofirao, zakržljao. Mnogima turistima sa zapada, iz USA i Evrope to postaje jasno već po prvom danu provedenom s njima po pretrpanim autobusima, vozovima i metrou. Tu se svako bori sam za sebe a o nekakvom ustupanju slobodnih mjesta starijim i nemoćnim nema ni govora. Takva praktična, očevidna ukazka darvinizma i opstanka vrsta. Tim više čude i fasciniraju njihova kulturna dostignuća kojim su zaslužili čitav svijet.

Подели на овим сајтовима

Valjda i imaju takva dostignuća- što se ne libe ni od čega. Zaista sam protiv bilo kog rasizma, nacizma, fašizma i ostalih izama, ali mislim da ipak u Kini ili među Kinezima ne bih mogla da živim, jer bi mi negde u tim strahotama srce prepuklo.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Valjda i imaju takva dostignuća- što se ne libe ni od čega. Zaista sam protiv bilo kog rasizma, nacizma, fašizma i ostalih izama, ali mislim da ipak u Kini ili među Kinezima ne bih mogla da živim, jer bi mi negde u tim strahotama srce prepuklo.

Da, bolje da ne živiš, prepuklo bi sigurno. Najgore što se to čini na narudžbu i naših sunarodnika "osjećajnih i visokoestetičnih" Evropljana, Amerikanaca i Australijanaca kao Armani dizajnerska modna tvrtka i slične:

Ukucajte ovaj naslov naslov u You Tube:

Armani kills millions of rabbits

ili ovaj:

Undercover Investigation: Rabbit Fur Farming in China

pa ćete vidjeti o čemu pričam. Djeca, osobe tankih živaca i trudnice radije to ne gledajte! Videa su horrorova i ekstremno brutalna pa ih zato ni ne postavljam tu na Forumu ali u zajmu istine nek si ih pogleda svako ko za to ima želudac sam na YOU TUBE prema naslovu ako hoće i misli da bi mu ta informacija k nećemu potrebna bila.

Подели на овим сајтовима

Ne više, molim te...

Ono je još gore, na tim videima, nisu sllike već skrivena kamera, ne gledaj, strefio bi te šlog. Čak i kad si kako sam shvatio profesionalno vezana sa životinjama a nije to kulinarstvo. Možda baš zato. Ovdje je riječ čak ni ne o kulinarstvu što bi se nekako i opravdat možda na kraju krajeva (u slučaji gladomora i rata, valjda) i dalo, već o MODI!

Подели на овим сајтовима

ja najgore sto sam video je kako japanci perverznjaci porodicno idu u restoran na najbolje jelo, a to je kuvani saran koji ostane ziv, glavu mu zastite a kuvaju samo donji deo i onda mrda ustima na stolu ziv kuvan i japanci se raduju :291291291: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...