Небојша Јовановић Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 http://www.zecovi.net odlican web portal o zekama neka se javi svako ko ima zeku da razradimo temu. opet moj zeka Avocado, Иван 123, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 bas lep zekan hahaha, probaj da ga pustis na njivu da se malo istrci :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2012 par puta mi je pobegao iz stana napolje ali je uhvacen sutra dobija povodac i am pa ce biti lakse Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ovo je neka greška valjda, zecovi i kunići imaju bit u temi gastronomija i recepti? I sa ribicama zajedno. njamnjam Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Želite zeku? Udomite ga! Hahaha, ovo je dobro, znam ljude koji bi ih baš lijepo "udomili" ("ulončili"), još ne bi morai trošit tolike pare na ručkove, utovljene zečeve ovdje daju besplatno. Aj, koliko ih je tamo, to cijelu godinu bi mogao jest samo zečetinu, samo ostaje smislit i izabrat kojeg budeš spremit na paprici a kojeg na vrhnju, kariju ili na nekom drugom začinu. Šalim se, ja volim zeke i životinje a meso zato jedem vrlo malo, rijetko i minimalno. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ovo je neka greška valjda, zecovi i kunići imaju bit u temi gastronomija i recepti? I sa ribicama zajedno. njamnjam za ovo dajem negativan glas a-amin Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 za ovo dajem negativan glas a-amin Šalim se, ja volim zeke i životinje a meso zato jedem vrlo malo, rijetko i minimalno. Ja za godinu dana pojedem mesa koliko drugi za mjesec. A zečeve, konje, pse i mačke ne jedem nikada, prijatelji se ne jedu. DYNABLASTER and Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 A zečeve, konje, pse i mačke ne jedem nikada, prijatelji se ne jedu. A ni ribice ne jedem, ne zato što mi je neka od njih prijateljica pa da slučajno ne pojedem baš nju već zato što ih ne volim jesti. Ljepše ih je gledat, mislim te u akvarijumu, nego jest. Imao sam akvarij ali sad više nemam vremena za ribice otkako radim na ovom slovenskom projektu i tim pripremama za proslavu jubileja 1700 godina Milanskog edikta i 1150 godina dolaska svetih Čirila i Metodija na Veliku Moravu 2013. godine u Češkoj. Stvarno mnogo posla oko toga, čim dalje tim više pa više nemam vremena ni za važnije stvari a kamo li za ribice, zečeve itd. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2012 DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Imam kunića, obožavam ga! Mali, beli, sa plavim okicama! Znate li da u bibliji na jednom mestu piše koje se sve meso ne bi trebalo jesti. Navedena je kamila, labud i ZEC(i pitomi i divlji!)! Nikad nisam jela zečije meso. Isuviše su mi zečevi pametni i divni i slatki i razdragani da bih ih jela. Evo vam slika moje Coco Chanel(odatle moje korisničko ime : Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 e vidis isti slucaj sa mnom, ko da imam u sebi vec biblijski kod(a imam ga sigurno kao i svako od nas) pa ni ja ne mogu zeca da jedem, kao prvo zao mi, a kao drugo cak i da ga jedem ne bi se najeo pa to same kosti lol :lol: a ne bi mogo ni srneci paprikas, odma zamislim bambija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Gde Bambija da jedem, zaboga Doduše, ima tu svega. Npr. moja ujna je muslimanka i ona ne može da zamisli kako mi možemo da jedemo svinjsko meso, njoj je to odvratno i gadno, kaže da kad god vidi svinjsko meso pomisli na smrdljivu svinju A braću Kineze neću ni da pominjem, oni pored životinja jedu ljudske fetuse jer smatraju da je to dobro za potenciju :S Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Oprez crnjak!: ni ne cudi me kad ih ima tolko :laugh: al svasta pa onda su kanibali?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 To su Kinezi. Oni valjda nemaju onaj ,,gen'' za samilost, ljudskost i osećaj prema drugim živim bićima. Pa gledali smo svi onaj video snimak sa sigurnosnih kamera kada 20 automobila obilazi pregaženu devojčicu, a jedan joj još prelazi preko ručice. Ne čudi me ništa. Jesu kanibali, ta ,,supa'' od fetusa je poseban i veoma skup ,,specijalitet''. Grrrrrrrr. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 pa to nema ni u najhoror filmovima dizzy999 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука