w.a.mozart Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 brate, talenat je talenat... ako ga koristiš-znaćeš DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Како препознати свој таленат ако већ сви имамо неки ? .mislise. dobro pitanje mozda on prepozna nas није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Моје питање је, да ли искористити таленат на душевни или материјални начин? и на један и на други а све у славу Божију. Мораш зарадити новац за живот да не би био другима на грбачи а оно што радиш из љубави и ради неког општег добра вратиће ти се вишеструко, као што се и каже у Јеванђељу. Дејан1, Aleksandra_A, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Не користим га јер не знам који је... Дејан1 је реаговао/ла на ово 1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Не користим га јер не знам који је... шта највише волиш да радиш? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 шта највише волиш да радиш? Тешко питање . Већину времена сам проводио учећи док сам био на факултету а сада радим посао који ми узима прилично времена . Једино што заиста волим на послу је онај инжењерски "осјећај" када треба да се ријеши неки проблем тада могу и неколико дана да размишљам и радим на томе а да уопште се не уморим. Сада, ако се то може назвати таленат... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 шта највише волиш да радиш? prvi put se ne slazem sa tobom ,nadam se i poslednji ja najvise volim da spavam koji je to talenat u pitanju ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Тешко питање . Већину времена сам проводио учећи док сам био на факултету а сада радим посао који ми узима прилично времена . Једино што заиста волим на послу је онај инжењерски "осјећај" када треба да се ријеши неки проблем тада могу и неколико дана да размишљам и радим на томе а да уопште се не уморим. Сада, ако се то може назвати таленат... е ово си лепо рекао да се не уморим, тако се и ја осећам кад радим ствари које волим и за које имам таленат... можда ту треба "копати" Лазар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 prvi put se ne slazem sa tobom ,nadam se i poslednji ja najvise volim da spavam koji je to talenat u pitanju ? хе хе! и ја сам талентован за то.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 prvi put se ne slazem sa tobom ,nadam se i poslednji ja najvise volim da spavam koji je to talenat u pitanju ? spavanje nije rad kolko ja znam, iako, kao crnogorac, mogo bi da se malo preispitam :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 spavanje nije rad kolko ja znam, iako, kao crnogorac, mogo bi da se malo preispitam :lol: u pravi si ,spavanje nije rad ,ali to najvise volim da radim a sve ostalo radim jer mora da se radi :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ако ја волим да певам - значи, имам таленат за певање. :huh: Ако други не воле да ме слушају - значи, они су антиталенти за слушање ?????? :huh: ПА ДА - ЧИСТА ЛОГИКА !!!! мајкл :P -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ако ја волим да певам - значи, имам таленат за :huh: Ако други не воле да ме слушају - значи, они су антиталенти за слушање ?????? :huh: ПА ДА - ЧИСТА ЛОГИКА !!!! мајкл :P ja stvarno ne znam kako se kod sebe prepoznaje talenat ,znam kod drugih da ga prepoznam jel znas ti kako kod sebe da prepoznas talenat ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ако ја волим да певам - значи, имам таленат за :huh: Ако други не воле да ме слушају - значи, они су антиталенти за слушање ?????? :huh: ПА ДА - ЧИСТА ЛОГИКА !!!! мајкл :P па јес. и то је тачно. 301 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Нпр. - сви смо ми талентовани, свима нама је Бог дао одређен таленат да га искористимо, а не да га сахранимо. (Знате причу у талантима) Моје питање је, да ли искористити таленат на душевни или материјални начин? Хвала унапред, Кирил! Таленат се умножава а не искоришћава. Па се онда врати Творцу. Дакле радиш на напредку свог талента већ у зависности за шта је. Ако је за свирање, свираш и не тражиш за себе похвале, ако је за обрађивање земље, ореш сејеш и радујеш се плоду и томе сл ... дакле не искоришћаваш га. Таленат је благодат али може бити и мука. Тако имамо личности великих талената али у животу могу бити сасвим просечних или чак исподпросечних карактера. Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука