Augustinus Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Поштовани, После онлајн гласања које је трајало од петка до понедељка (20 ч.), Вашим гласовима одабрали сте тему: Лепота ће уништити свет? (Православна естетика од Достојевског до Фејсбука). О овој теми говориће проф. др Давор Џалто, подпреседник Хришћанског културног центра и професор историје уметности. Предавање ће бити одржаног у среду 28.03. са почетком у 20 ч. и то преко нашег видео канала www.stickam.com/pouke, и ЖРУ форума. Модератор ЖРУ предавања ђакон Младен В. Шобот Viktor Ljvovic, Александрида, Лазар and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 оче ђаконе, хвала на труду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Хвала Богу, и хвала Вама што сте одабрали овако лепу тему. Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Давор Џалто Излагао слике, скулптуре, видео радове, перформансе, инсталације и интервенције у простору на низу изложби у Србији и другим земљама. Andre Williams, Viktor Ljvovic and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Јао људи, па ове теме на стикаму откидају! Желе Зека and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Lepota ce spasiti svet dada anajrim, Sophrosyne, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 https://www.pouke.org...81/#entry609089 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2012 За који минут почињемо. Полако заузимајте места.... Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Кафа и вода спремни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Одлично предавање проф. др Давора Џалта, даће Господ шпа ћемо ускоро са њим организовати још које предавање. У уторак ће, ако Бог да и срећа јуначка, наш предавач бити проф. др Зоран Јелисавчић са Богословског Факултета у Београду. Марјанн је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Naravno, ocekujemo snimak i ovog predavanja... ja sam slusao pomalo, ali sam sve vreme imao goste, pa nisam mogao da pratim lepo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Одлично предавање проф. др Давора Џалта, даће Господ шпа ћемо ускоро са њим организовати још које предавање. У уторак ће, ако Бог да и срећа јуначка, наш предавач бити проф. др Зоран Јелисавчић са Богословског Факултета у Београду. Одлично предавање и још једном све честитке на избору госта. Само напред, и даље наставите тако У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Одлично предавање проф. др Давора Џалта, даће Господ шпа ћемо ускоро са њим организовати још које предавање. У уторак ће, ако Бог да и срећа јуначка, наш предавач бити проф. др Зоран Јелисавчић са Богословског Факултета у Београду. Ajoooooj super. Danas sam ga bas slusao na fakultetu na temu "religija i nauka". Covek je genije! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Искрено, предавање ми се нимало није допало... Мислим да ми као као хишћани треба преображавамо реалности и свет око нас једним васкрсавајућим духом и смислом .... а не као неки који немају наду и смисо у животу да патетишемо и на све да имамо критизерски однос. Лично сматрам да требамо бити благодарни Богу за Интернет, Фејсбук, Скајп ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Razmisljao sam se da ga pitam :Sta da radimo sa zavisnoscu od zru foruma :lol: Марјанн је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука