RYLAH Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Искрено, предавање ми се нимало није допало... Мислим да ми као као хишћани треба преображавамо реалности и свет око нас једним васкрсавајућим духом и смислом .... а не као неки који немају наду и смисо у животу да патетишемо и на све да имамо критизерски однос. Лично сматрам да требамо бити благодарни Богу за Интернет, Фејсбук, Скајп ... Колико сам ја схватио, није поента у простом критизерству, него у постављању границе, и у размишљању о границама - када ти је нешто на корист, а када се претвори у своју супротност и постане ти сметња или зависност? Такав однос би Хришћани ваљда требало да имају према свему. Пг, Марјанн and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 sad stigoh kući pa se nadam da će biti linka za preuzimanje predavanja Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Видео предавање: Vaske, katja, Batman and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Vrh Марјанн and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука