Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Androgene hormone ne luče geni već žlijezde :). Odnosno testosteron luče testisi, aldosteron nadbubrežna žlijezda..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Isti apostol kaže da postoji čudan zakon u udovima njegovim i da često čini ono zlo koje ne želi, umesto ono dobro koje želi.

Ovo je ruski pravoslavni filozof Višeslavcev protumačio (pre II svetskog rata) kao delovanje onog podsvesnog u čoveku.

Ti imaš moralni zakon pred sobom koji ti je stran, tuđ i kojeg ne voliš, a ipak iz nekog razloga želiš svoj život organizovati po njemu.

Ovo mi se čini kao neka vrsta pakla.

Тај филозоф те је испалио. Кад Павле говори о том чудном закону у својим удовима, он баш говорио законима природе, јачи преживљава. Око за око зуб за зуб итд. Битно је посејати своје семе да се род шири и по могућности спречи друге да се размножавају. Не понаша ли се тако данашњи природни човек. 

Треба ти филозоф да разумеш основне ствари!? 

Занимљиво је да данашњи природни човек не шири само своје семе него покушава и своју накарадну филозофију да прогура да завлада светом. Примећује се да су се инфилтрирали и у Цркву Божју. Тако да у наредним годинама можемо очекивати свашта за путиром.

Подели на овим сајтовима

Androgene hormone ne luče geni već žlijezde :). Odnosno testosteron luče testisi, aldosteron nadbubrežna žlijezda..

Vidim ja koliko si ti upucena. Ne samo u ova pitanja nego i u elementarnu biologiju cim mesas lucenje i sintetisanje. Da bi celije mogle bilo sta da luce to prvo mora biti sintetisano u samoj celiji a to se vrsi pomocu gena specifikovanih za to. To vazi i za insulin i za testosteron i za estrogen i za sve sto proizvode celije. Dakle za sve procese u nasem organizmu zaduzeni su odredjeni geni to jest set gena.

Подели на овим сајтовима

Тај филозоф те је испалио. Кад Павле говори о том чудном закону у својим удовима, он баш говорио законима природе, јачи преживљава. Око за око зуб за зуб итд. Битно је посејати своје семе да се род шири и по могућности спречи друге да се размножавају. Не понаша ли се тако данашњи природни човек. 

Занимљиво је да данашњи природни човек не шири само своје семе него покушава и своју накарадну филозофију да прогура да завлада светом. Примећује се да су се инфилтрирали и у Цркву Божју. Тако да у наредним годинама можемо очекивати свашта за путиром.

A koji je to nepridoni covek? C3PO?

Подели на овим сајтовима

Ahahahahahaha oces da kazes da si ti u jednom periodu svog zivota BIRAO dal ces da budes sa muskarcima ili sa zenama???

E pa moram da ti kazem da heteroseksualci uglavnom ne BIRAJU, nego jednostavno ZNAJU... nema sta da biram, nikada nisam bio ni blizu dvoumljenja oko moje seksualnosti...

A to sto si ti BIRAO, bojim se da govori dosta o tebi... tj. ne dosta, ali jednu stvar mogu skoro sa sigurnoscu da ti kazem... hahahah!

PS. Cisto da znas da nisi jedini na forumu koji zastupa tezu da se seksualnost BIRA u nekom trenutku svog zivota... ali je moje kontra pitanje "Ako ste birali, da li se secate tog momenta kada ste odlucivali o svojoj seksualnosti"  apsolutno ostalo bez ikakvog odgovora ;)

Ако си гледао мале животиње попут паса, працију итд. од малих ногу скачу једни на друге не гледајући на пол, али не буде ништа јер се оно друго обавезно измакне. А кад одрасту и женка има терање он да она остане мирна и деси се оно.  А код на људи, код природног човека дешава се исто. Деца наговарају једно друго: ајде да се играмо маме и тате. Покушавају се и хомо варијанте. И кад неко несме да се одупре или му је глупо да се измакне као у случају кад је клинцима било незгодно да одбију Пахомија онда се дешава одлука о сексуалном опредељењу. Неко клинци једноставно не умеју да приђу девојкама, стиде се, с мушкарцима им је лакше, нема стида. Ето како то иде, нема потребе да се филозофира.

Подели на овим сајтовима

taj čovek je bio duboko verujući a ti vrlo grubo tumačiš same reči ap. Pavla.

On naravno (Pavle) nije govorio o sejanju vlastitog semena uokolo, nego o svemu što njega samog tera da čini ono što ne želi.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

E, bravo! To je ontologija - ljubav prema bližnjem!

Pošto je to najvažnije - u čemu se slažemo - šta bi onda bio problem da homoseksualac ima tu ontološku ljubav prema bližnjem isto kao heteroseksualac? 

Мушкарцима је главни импулс у односу са женама одржање врсте не сам оргазам и  мушкарци ејакуацију доживљавају као оргазам иако она то није. Али им је свеједно то довољно јер су испунили своју сврху. За жене кажу да једна од четири доживљава оргазам у односу са мушкарцем, сврха полног односа није оргазам него продужење врсте. Када је оргазам оно што наводи људе на полни однос онда је то страст, А управо се то дешава ког хомосексуалаца, они то раде из страсти.

А свака страст човека гура даље од друштвеног живота јер он мора прво да задовољи своју страст а после ако нешто остане за друштво и ближњег. Значи нема праве љубави него страсна љубав уништава праву. Коцкар ради за коцкарницу, не за друштво. Швалер за курве, не за друштво, не за ближњег. Схваташ ли сад разлику.

Подели на овим сајтовима

Vidim ja koliko si ti upucena. Ne samo u ova pitanja nego i u elementarnu biologiju cim mesas lucenje i sintetisanje. Da bi celije mogle bilo sta da luce to prvo mora biti sintetisano u samoj celiji a to se vrsi pomocu gena specifikovanih za to. To vazi i za insulin i za testosteron i za estrogen i za sve sto proizvode celije. Dakle za sve procese u nasem organizmu zaduzeni su odredjeni geni to jest set gena.

Ne govorimo ni ne pišemo istim jezikom, pa se i ne razumijemo dobro;)

Sinteza proteina i polipeptida se dešava transkripcijom gena, a iz proteina i polipeptida nastaju hormoni koje luče žlijedzde. Sintetisanje je riječ koju ja ne razumijem, ali vjerojatno je to sinteza ;) 

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

@@Гром

Joj Bože, meni je pozlilo od ovolike količine gluposti koje si napisao.Nemam želju ni da te demantujem i objašnjavam.

Nije ni čudo što za vernike važi opštevažeće pravilo da su ograničeni, neobrazovani, i da ne koriste mozak za ono što im je dat, kad je ovo realna slika "prosečnog vernika" u Srbiji.Bruka.

Izlazim iz teme, nema svrhe tvrdoglavom i nerazumnom išta objašnjavati.

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ne govorimo ni ne pišemo istim jezikom, pa se i ne razumijemo dobro;)

Sinteza proteina i polipeptida se dešava transkripcijom gena, a iz proteina i polipeptida nastaju hormoni koje luče žlijedzde. Sintetisanje je riječ koju ja ne razumijem, ali vjerojatno je to sinteza ;)

Dobro, bitno da  smo se razumeli. Idemo iz pocetka. Ipak geni ucestvuju u odredjivanju seksualnosti?

Подели на овим сајтовима

Ако си гледао мале животиње попут паса, працију итд. од малих ногу скачу једни на друге не гледајући на пол, али не буде ништа јер се оно друго обавезно измакне.

To je stvar dominacije,ja sam imao u jednom periodu tri kera u dvorištu,veći mužijak je naskako samo na manjeg,na ženku nikada nije naskočio.

Ta naskakanja nisu propraćena erekcijom.

Подели на овим сајтовима

Ne, nemaju. Imaju utjecaj na razvoj spola i spolnim obiljezja vezanih za taj spol, ali ne i na sexualnu orjentaciju na sto ti aludiras.

A ovaj link s wiki ne treba shvacati ozbiljno jer na wiki moze pisati tko hoće, anajmanje su to kompetentne osobe .

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Ne, nemaju. Imaju utjecaj na razvoj spola i spolnim obiljezja vezanih za taj spol, ali ne i na sexualnu orjentaciju na sto ti aludiras.

A ovaj link s wiki ne treba shvacati ozbiljno jer na wiki moze pisati tko hoće, anajmanje su to kompetentne osobe .

Hahhahahahahahahaahahahah evo ovo to tipicno antinaucno mlacenje prazne slame. Nije bitno ko je nesto napisao i gde je to napisao nego da li je ostavio referenece ka naucnim radovima koji potvrduju njegovu tezu. Nije tacno da je Wiki nepouzdana samo zato sto je slobodna za editovanje. Nepouzdane su samo one stranice koje nemaju ostalvjenje naucne reference za svoje tvrdnje. Na ovom clanku imas naucnih referenci koliko hoces pa citaj. Ako na neki imas primedbu slobodno iznesi da prodiskutujemo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...