Jump to content

24. марта 1999.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Iskreno da ti kazem, ne znam tacno. To je nesto sto znam "oduvek", "99 sam imala 8 godina i oduvek se tako govori, svi su tako govorili i govore ne znam za neki drugi naziv :$

Naravno da ne znas kad tako nesto ne postoji. To je lazh, propaganda Milosheskuove mashinerije za ispiranje mozga. Pravi naziv te akcije je bio Allied force ili kako Grisa rece Zdruzena snaga.

http://www.nato.int/kosovo/all-frce.htm

Подели на овим сајтовима

Naravno da ne znas kad tako nesto ne postoji. To je lazh, propaganda Milosheskuove mashinerije za ispiranje mozga. Pravi naziv te akcije je bio Allied force ili kako Grisa rece Zdruzena snaga.

http://www.nato.int/kosovo/all-frce.htm

Ok, znaci, istina je ono sto pise na njihovom sajtu? Nemam ja pojma o imenu, ali, realno, svi su imali koristi od tog bombardovanja, tako sa je sigurno za one koji su na dobiti bio "andjeo" :)

Подели на овим сајтовима

Ok, znaci, istina je ono sto pise na njihovom sajtu? Nemam ja pojma o imenu, ali, realno, svi su imali koristi od tog bombardovanja, tako sa je sigurno za one koji su na dobiti bio "andjeo" :)

Pa koga ces pitati kako su oni zvali svoju akciju nego njih same?

Ok onda je svejedno da li ovaj forum zovemo zru ili andjeo posto mnogi imaju korist od foruma za sve njih je andjeo. LOL

Подели на овим сајтовима

Ok onda je svejedno da li ovaj forum zovemo zru ili andjeo posto mnogi imaju korist od foruma za sve njih je andjeo. LOL

Niste razumeli :) To sam napisala zbog onog kom. "odakle ti ovo?!", a kad sam pitala "sta konkretno" ispade da je naziv akcije problem "odaklee, covece?!!!" :) Ako me razumete. I bas mi cudno ovo za Milosevica… Rezolucija 1244 i dalje u "opticaju" :)

Подели на овим сајтовима

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

http://www.nato.int/...vo/all-frce.htm

Pravi naziv je bio "Ubijaj Srbe za racun Albanaca".

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ok onda je svejedno da li ovaj forum zovemo

Vec kada pravis poredjenje ... jesi li primetio novi baner za "Bratski sastanak" ... taj forum nije otvoren za sve ... moze biti i da Nato ima neke "zatvorene forume" sa kojih iscure po nekada neke informacije tipa "milosrdni andjeo" i slicne ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Vec kada pravis poredjenje ... jesi li primetio novi baner za "Bratski sastanak" ... taj forum nije otvoren za sve ... moze biti i da Nato ima neke "zatvorene forume" sa kojih iscure po nekada neke informacije tipa "milosrdni andjeo" i slicne ....

Jeste, jeste tako je moj superinteligenti nacional-boljsevicki prijatelju imena intervencija su od strateskog znacaja za uspeh istih pa se jedni odrede iza zatvorenih vrata a drugi puste u javnost pa to uber patriote i srboljubi iz KOSa sve prestretnu i obaveste sve nas preko tv bastilje.

Iduci ovom tvojom antilogikom ja moram reci da ti mozda i ne mislis privatno sve ove gluposti koje ovde pises jer si iza za zatvorenih vrata zapravo razuman i pametan covek.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...